NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nálam ez a zene elsõ hallásra szerelem volt:
Bár ha nem tévedek, akkor valójában Elena Ferretti, késõbb pedig Clara Moroni énekelt (az már az eurobeat korszak).
A királynõ nyilván Sandra és a kedvenc zenéd a Stop for a minute.
Azért megemlékezhetünk még róluk is: C.C.Catch, Linda Jo Rizzo, Kylie Minogue, Samantha Fox, vagy Sabrina, bár kétségkívül a férfiak uralták jobban a terepet, mint ahogy ma is.
Hogy ki ez az ötödik helyezett Sophie, arról pillanatnyilag fogalmam sincs, egyszerûen ez a név nem így nem mond semmit...
TQ a maiak közül nekem nagyon bejön, kivéve a legutóbbi zenéjét, de ahogy kitárgyaltuk, leginkább az angol kiejtése problematikus és nem a hangja. Én még Tiziane Rivale-t is megemlíteném, az õ hangi adottságaihoz viszont kétség se férhet.
Akkor inkább már Monika Novak-ot írj.<#nevetes1>#nevetes1><#wink>#wink>
A többiben majd kijavítanak akik talán most hitetlenkedve csóválják a fejüket.<#csodalk>#csodalk><#wink>#wink>
Ki nem állom TQ-t egyszerûen nincs hangja!
Egyébként a nõi énekesekkel a 80s évek italo-euro disco korszakában sem voltunk túlságosan elárasztva volt egy ötös,meg azon kívül néhány egy dalos!
5.SOPHIE (a 80s évek végén,90s évek elején Õ tartotta a frontot)
-Love never slipping away- My world -Soft time - Tell me why.
nagy zenék!
4.VALERIE DORE (volt 2 jó dala és slussz!)
3.LIAN ROSS (neki 4 jó dala volt,és újkori próbálkozásai szánalmasak!)
2.PATTY RYAN (neki viszont két nagyon jó albuma volt,a mai napig ebbõl profitál)
Van egy dala "I wanna hold you" ami számomra érthetetlen módon csak 02.30 min. és nem készült belõle extended verzió,pedig egyik legjobb zenéje!
Vitán felül az egyik legjobb disco énekesnõ volt!
1.A KIRÁLYNÕ! akibe férfiasan bevallom szerelmes voltam,ha már akkor lett volna internet,és kapcsolatba léphettem volna vele,talán viszonozta is volna!<#puszi>#puszi><#nevetes1>#nevetes1>
Még mindig nagyon csinos,és ahogy Õ énekelni tudott....!<#taps>#taps>!
Mindenki tudja talán, kire gondolok,aki nem azt sajnálom!de egy kis segítséget azért adok!
Kedvencem zeném tõle a " Stop-.....(találjátok ki ha akarjátok!)
Hét ágra süt a nap, megyek strandolni!
ItaloDisco4Ever !
A 'danger' Linda Jo Rizzo 2013-as feldolgozásában is szörnyû,akkor mit akar ez a csajszi,e dallal?
Tudom!!! sejtem!!! jól megfogja gyalázni az eredeti verziót!
Nem jó irányban haladnak az italo-disco trendek ha ilyen "newsflash" hírek jönnek!
A régi nagy sztároknak kéne újra csatasorba állni,akik az elmúlt néhány évben bizonyították ,képesek megújulni és 80s szintû zenéket produkálni!
ItaloDisco4Ever !
Ami idáig a CD kiadványairól volt ismert.
De mint Ian a producer írta "túl bonyolult lenne a vinyl megjelentetése Europában"
Hogy ez mit jelent azt csak õ tudhatja.<#nemtudom>#nemtudom>
Na majd Augusztusban kiderül.
Bobby O Danger, hát ettõl azért egy kicsit tartok,de majd meghalljuk milyen lesz.
De ezt én tegnap a #15657 bejegyzésemben már jeleztem!
Nagyon jól sikerült az EP,brutális mind a 4 dal,de nekem a személyes kedvencem a 4-es track:"Truth Can Never Be Hidden"
Ez immár a 3-dik bemutató videója az új anyagnak ,04.08-tól valami olyan szól ami nekem ilyen fajta zenében az abszolút legmagasabb színt!
Laci tudsz már valamit a készülõ Fred Ventura-Ken Laszlo: In The Night zenérõl?
Remélem TQ nem fog a dalban nyivákolni,legfeljebb a videoklipben kap szerepet,még elrontaná ezt az ígéretesnek tûnõ produkciót!
ItaloDisco4Ever !
Nagyon kellemes szerintem.<#taps>#taps>
Egy ismerõsöm Lony Cash hívta fel a figyelmemet hogy lenne a neten egy klipp amit érdemes lenne meghallgatnom.
"Semmi extra" ahogy írta
Hát engem teljesen elvarázsolt ez a dallam és a hangzás világa.<#finom>#finom>
Haliday - A new day (80's synthpop)
Jó hogy ilyen tehetségek vannak az országba és még csak nem is tudunk róluk.<#shakehead>#shakehead>
Kíváncsi vagyok melyik kiadású maxira gondol,amelyen "hot track rmx" van,bár sejtem úgy gondolta ez a mix egy másik maxin van!
Egyébként az általam említett 06.50 min. verzió-ban nem húzzák le a wc-t!<#nevetes1>#nevetes1><#smile>#smile>,ez a legjobb,személyes favorit, mondhatnám második extended verziója,a 05.40 verzió mellett!
ItaloDisco4Ever !
Könnyen a tied lehet akár mostis az a verzió.
Azt hiszem az már sugall valamit a gyûjteményérõl.<#wink>#wink><#nevetes1>#nevetes1>
The real DJ play vinyl!
Honnan vetted ezt a maxit?
hot track remix? a 06.50 min verzió ha jól gondolom!
ItaloDisco4Ever !
Szerényen maxiról hallgatom, és a Hot track remixe is jól szól
Csak a WAV peregjen
jó ajánlat,még ha nem is new italo....<#finom>#finom><#wink>#wink>
ebben a formában én is elfogadnám,mivel nekem nincs<#szomoru1>#szomoru1>
A pontos címe egyébként:All the love in my heart.
ItaloDisco4Ever !
"ALL THE LOVINH MY HEART" igazi ritkaság,ezt én is csak wav-ban birtoklom!
Egyébként a 'dancin in heaven'a WATERFRONT HOME albumon is rajt van!
ItaloDisco4Ever !
A Waterfront Home-egyetlen soralbuma a gyûjteményem becses darabja,de nem jó minõség ez az album sem,talán épp az említett dal a kivétel!
ItaloDisco4Ever !
She has away!
Jó minõségü felvétel volt!
De akkor miért a dalai többségének rossz minõsége?
ItaloDisco4Ever !
Ezt a véleményt azért nem osztom 100%-ig. Akkoriban becsúszott 1-2 jobb minõség is
Csak a WAV peregjen
Franky-Have you ever heard of Atlantis
Nagy mágus volt,mekkora zenék voltak a Silent Circle,Michael Bedford ,JOY PETERS zenék!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
MANUEL RIOS DJ. feat MANCOL & ROBIN S-SHOW ME LOVE (Extended Wow! Italo Disco Rmx 2013)
nem tudom volt-e,ha igen bocs ezért a nem rossz kis zenéért
https://soundcloud.com/cybersound-2/show-me-love-extended-wow
letöltés az oldalon<#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !