41695
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Musachy
    Muff-muff!
  • gyula1971
    Evgene Ikonnikov (Евгений Иконников) - Fantasy (Italo & Space Disco 2014)
  • gyula1971
    MODERN BOOTS - Tears Of A Broken Heart (Special Long Fast Italo Disco 2014)
  • italove
    Itt a megoldás!
    Masterclass de Pascal Languirand para Ableton Live Mexico City Usergroup
  • italove
    Sosem hallottam még, de nagyon tetszik! Demo lehet még csak.
  • italofan95
    Erről van valakinek valami infója?
    (Az előadó egyértelműen Trans-X, de azon kívül)
  • Musachy
    Hogyan hallgatták volna, ha ma este hétkor lesz?
  • Wind 67
    Hollo my music Friend!
    The OFFICIAL HIT MEDLEY for TQ is done. It will be featured as a bonus materials in TQ's upcoming album released by ZYX Music in summer. But you will get to hear the sneak preview of it this Saturday, May 24th, 2014 via livestream on www.estereomix.com at 7pm CET. Tune in and listen to this exclusive mix. This is your only chance to hear it so tune in this Saturday!!

Remélem hallgattátok..

Akkor majd nyáron..
  • gyula1971
    CASARANO - Butterfly (Another Dub Version) [Italo Disco 2014]
  • atiapuka
    Erre múltkor is írtam, hogy tetszik.
  • atiapuka
    Na ez Fücsinek tuti be fog jönni. Ő szereti a német zenéket.

Egyébként a dallama nekem is tetszik.
  • gyula1971
    Michael Morgan - Symphonie der Sehnsucht (New Italo disco)
  • gyula1971
    Johnny M5 - Devil (Come and look my Heart), (New Italo disco).
  • atiapuka
    Ez egész jó!

Ettől a nőtől múltkor ajánlottatok valamit, amiben oroszul vagy hogy énekelt. De az nem tetszett.
  • kaposi1
    Az új Mode One feat Margo vinyl a Five4It Records-tol már hamarosan kapható lesz.

Margo Feat. Mode One - My love in your heart

• kaposi1
    Ezt ismerem. Én eredeti extendedről beszélek nem maszek szerzeményről.
  • atiapuka
    Srácok, Ti mindig jól egymásra találtok.
  • atiapuka
    A zene elmegy, a csaj remélem nem megy el .... a képernyőmről.
  • visage
    Én itt találtam egy 6 perces verziót:

http://mp3vip.org/music/Bobby+Farrell+-+I+See+You
  • Musachy
    Béke, ámbérék, béke!
  • kaposi1
    Majd akkor van zárva ha én mondom.

Nem az a gond hogy leírtad hogy mit hallgattál ha az létezik.
    Viszont aki egy kicsit is tájékozott az tudja hogy az I See You extended verzióban nem létezik.

Tessék cáfolj meg.
    Mekkora lebőgés lesz akkor nekem.
  • reynaud #19134
    Szállj már magadba ember!

Leírom egy bejegyzésemben,mit hallgattam tegnap,erre kapásból aljas módon próbálsz meghazudtólni,akkor mit vársz tőlem?
    Rajtam múlik akkor ezt a zenét te sosem fogod meghallgatni!

Téma zárva!
  • kaposi1
    Nem kérlek én meg téged semmire ami zenével kapcsolatos.
    Egy dolgot kértem azt sem TUDOD bemutatni, innentől kezdve felesleges szájkarate az egész.
  • reynaud #19132
    Annyi infót elárulók a lemezt, Budapesti DJ barátom vásárolta holland lemezbörzén,az én tulajdonomban 1999-óta van!

Nem kell elhinned és talán ha megkértél volna normális hangnemben,szeretnéd meghallgatni, akkor elképzelhető, megmuttatam volna,de sorry ,ezek után NEM!
    Azt gondolsz amit akarsz,a te dolgod!

Nem hasznavehetetlen háttérzajos felvétel,nagyon jó cd minőség!
    Mint írtam az "original extended verzió"!
  • kaposi1
  • kaposi1
    .."persze ettől még sokaknak a gyűjteményét gazdagíthatja vagy nem?"

Nem!!!!
    És a tiedét sem.

Ha valóban van neked ilyened akkor bizonyítsd.
    Akár egy hasznavehetetlen mindenféle háttérzajjal megtűzdeld felvétellel.
    Nem felvenni akarjuk csak hallani ami szerintünk nem létezik.
  • Musachy
    A csaj is jó meg a zene is.
  • Musachy
    Ezek a Tom Hookerék golyósok! Még ez a végtelenített zene...
  • Musachy
    Az I See You egy kedvenc számom volt annak idején, de Bobbynak nem jött be a szóló karrier.
  • gyula1971
    Sky Van Dreamer - Princess Of Venus
  • atiapuka
    Bobby Farrell
  • Biatomi
    eredetileg is ennél maradok(tam)
  • reynaud #19123
    Megnevetettél!

Szerintem nem alaptalan amit leírtál!

Tegnap este 80s italo zenéket hallgatva,a gyűjteményembe mélyebben kutakódva,találtam egy ilyen kincset!
    "Bobby Farrell - I See You /original extended verzió 06.48 min./
    Nem találom szerencsére a neten a discogs-on sem,persze ettől még sokaknak a gyűjteményét gazdagíthatja vagy nem?
    Azért ezek mekkora zenék voltak a mostaniakhoz képest,de akad a maiak közt is néhány egészen jól sikerült!
    ........................................................................................
    Azt hittem első nekifutásra hogy a "flash playerem szórakozik,de nem Tom Hooker!

Ígéretes!
  • kaposi1
    Érdekes nekem semmi bajom ezzel a nyelvel, szívesen hallgatom.
  • Musachy
    Az meg csak rizsa, amit róluk vakerál... ha nem az lenne, akkor nem rajongana ezért a nőért.
  • italove
    Agyonvágja a vokál ezt a nótát rendesen, az biztos. De a zene önmagában van olyan jó, hogy érdemes meghallgatni.
  • italove
    Nekem csak az első tetszett, a többi nem. Hallgatható, de azért nem kirívóan jó zene.
  • atiapuka
    Ennek a Mintakának egész kellemes az a zenéje. Kár, hogy nem angolul énekelnek benne.

Meghallgattam a Vision Talk feldolgozást is. Szeretem ezt az együttest, mind zenei téren, mind az előadó hangja is tetszik, de ez a szám szerintem eredetiben az igazi. Bár nekem még tetszik a Cliff Wedge féle átdolgozás is.
  • Musachy
    Ezek hülyék, nem tudják mi az igazi hi nrg meg italo. Biztos nem éltek még akkor.
  • kaposi1
    Ne reménykedj amikor ilyen leveleket kap a rajongóktól.

I'll start by saying that I admire you so much. Not only because you're gorgeous, but because of your voice, and your style. But above all, because you are representing the best music genre of all the times: high energy. I wish you from the bottom of my heart, that your musical career lasts for a very long time and that God bless you. I have some comments that I would like to share with you and your blog/wal. TQ, you have accomplished something that not even in the best moment of high energy had been done: Duets. I don't remember any duet, well barely 84's Bobby O & Claudia Barry - Whisper to Scream, and that was it. I meant duets between well known artists. You have accomplished something outta this limits, duets between Ken Lazlo, Fred Ventura, Savage, Linda Jo Rizzo, Kristian Konde, etc... I really hope you keep on this tendency because it has been pretty interesting. Speaking of this, most of these artists had something to do with some bigger than life producers like Mauro Farina and Golianno Crivellente. Also, names such as Turatti, Cheregatto, S. Oliva, Cundari, Todesco and Percatti. Personally, I would love that you give us the surprise and record any song produced by Farina. It would be something awesome; any cover from these guys! Another thing I would like to add is that your Danger cover from the Flirts was excellent. I wish you could get a record from Bobby Orlando. I understand that this would be very hard to do since Bobby O is a very reserved man. The songs you could sing could be Bring on the man - Wow, Passion - The flirts, once in a lifetime - beachfront, and One way - Girly. TQ, you're almost to the point to be the only high energy artist who interprets big producers. You have done it with Danger, Michael Van Derquy; the only thing left is with Mauro Farina and Crivellente. TQ, I love you so much, God bless you forever and thanks, THANKS a million for making me dance again the music I love with you talent. Why did you choose Italo High Energy Disco music genre and not rap, pop or other?