41695
-
#19075 Nem lesz, legalábbis részemről nem. Amúgy meg magasról tojok a "mester" gagyi zenéire, meg a rajongóira is. -
#19074 Pedig holnap jön ki az új száma, kéne itt is reklám hozzá. -
#19073 Jó lenne ha nem megint ez lenne a téma. -
italove #19072 -
#19071 Így van, kicsit tanakodtam is, hogy hova tegyem, nem voltam biztos benne, hogy ez a megfelelő topik erre.
Ez stílusilag egyébként Synthwave!!
De ahogy olvastam, ezt Mflex-hez hasonlítani... háát.
Nagyon nem egy kategória és nem Mflex javára.. -
#19070 Nekem is. -
italove #19069 Neud - 'Milky Sway'
Nekem bejön!
-
italove #19068 Tribal Saints feat Hyp3d & Reanna Armellino - Dance The Night Away (Radio Mix)
és még "egyébségek", az ITALO DISCO WORLD -ön! -
atiapuka #19067 Vision Talk-ot szeretem ... -
atiapuka #19066 Miért, ebből még jó is kisülhet. -
italofan95 #19065 Elnézve ezt a borítót, előre félek...
-
italove #19064 Bimbo Boy - Boy Loves Boy (Vision Talk Remix) -
#19063 Nekem nagyon is tetszik. Köszi szépen legalább a bemutatást, mert megszerezni..... -
gyula1971 #19062 DEAN CORPORATION - App Me (Italo Disco 2014)
-
allada67 #19061 Jópofa kis zene.Ha lenne letöltő link, én el is vinném. -
atiapuka #19060 Én inkább odaírom, a későbbi vita elkerülése miatt. Tapasztalat. -
italove #19059 Meg is magyarázom, miért nem jön be nekem ez a stílus. Sem a dallamvezetése, sem a szinti hangja nem tetszik ezekben a zenékben. A mai disco muzsikákban pont ezt tartom gáznak, ezért nagyon disszonánsak nekem. A vokál csak úgy lóg a levegőben, nem kapcsolódik a zenéhez, nem dúdolható, nem marad meg az emberben. Persze vannak kivételek (hirtelen a Pokerface jut az eszembe).
De akinek tetszik, az csak hallgassa! -
#19058 (De.) -
italofan95 #19057 Jó-jó-jó, nem akarom ráderőltetni, csak a saját, privát véleményem volt.
(Amúgy nem érzitek gáznak, hogy ezt minden véleményhez oda kell írni?) -
italove #19056 Akkor sem teccik! -
italofan95 #19055 Bocs, rossz link, nem mindig műxik Ctrl+C
-
italofan95 #19054 Szerintem ez a zene Mflex cuccainál klasszisokkal magasabb színvonalú :)
Nekem bejön. Egyedi, nincs az az "ezt már hallottam valahol" érzés.
Egyébként műfajilag ez Nu Disco, azaz a mai disco zene és a klasszikus Italo keveréke, mint pl. ez:
-
pazo #19053 Tényleg jó lemez, bár nekem valami más lehet mert nem a Sanyi szerepel belülre irva !!
Közben sikerült beszerezni az előző lemezét is Lengyelországból megvásárolva, újra köszönet érte egy 90-es fórumos kollegának !!
-
zoranpityu68 #19052
Figyelem,Figyelem!!!
Most szombaton este 20h 30-tól valóban egyenes élő adásban leszünk veletek!
Most nem felvett müsor lesz vagyis semmi youtube meg ilyenek hanem valódi élő egyenes adás.
Kérdezhettek tőlünk zenélünk nem savazunk senkitismerkedhetünk akár egyszerre többen is.
Csupán egyetlen dolgot kell csinálnotok felvenni minket skype ra.
Már most is felvehettek minket nehogy lemaradjatok a szombat esti buliról.
skype cimünk: zoranpityu68
Goo emberek!!
-
atiapuka #19048 Írtam hogy kicsit más vizekre eveztem. Most pl. Kamelot-ot hallgatok.:) -
vaskó ferenc #19047 Tam Harrow-Idiot (New Italo Disco)
-
vaskó ferenc #19046
Tam Harrow - Incredible (pappara) - original Italo Disco video
-
atiapuka #19045 Én már nem nagyon szoktam kifejteni negatív véleményemet, legalábbis csak nagyon nagyon ritkán.
Ha valami nem tetszik, inkább nem írok semmit. Szeretem a békét.:) -
italove #19044 Nekem ez a nóta nem tetszik. Leginkább az Mflex féle zenékre emlékeztet engem. A mai, divatos disco hangáshoz áll a leg közelebb, amit meg nagyon utálok. :) -
sanyo71 #19043
Italobox - Italo Forever (extended version)
Vegyétek és vigyétek ezt a lemeztmegérdemli ez a jó ember....
-
sanyo71 #19042 Jó ez a zene,nekem tetszik -
atiapuka #19041 A mostani italo zenékkel valahogy én sem vagyok kibékülve (érdekes mostanában áteveztem kicsit más stílusra, mint Gary Moore, Knopfler, vagy éppen a Leo Rojas-tegnap este is azzal relaxáltam).
Viszont nekem az a D. White zene bejön.
Csak privát vélemény.
ui: de a lakodalmas szöveg már kicsit tényleg elcsépelt és uncsi -
#19040 Természetesen nem arra a néhány minőségi new-italo dalra gondolok,melyeket az elmúlt 5 évben a régi nagyok prezentáltak + Mirko Hirsch!
Mire is gondoltam?
Nem kell messzebb menni:D.White - No Connect!
Ez a dal pld. olyan zenei alapokon szól mint amikor JóskaPista a rendezvényes, lakodalmas zenész neki leselkedik hogy jó hangulatot csináljon!
A dal mégis rajongás tárgya körötökben!
Nekem ez nagyon nem jön be,ez a privát véleményem! -
#19039 Kicsit uncsi már ez a lakodalmos szöveged. -
#19038 Amateras - Blue Moon
-
#19037 Végre,egy igazán jó zene!
Talán nem is ebbe a topikba való,ez a dal lényegesen több mint a lakodalmas new-italo zenék! -
#19036 Bocsánat, it a jó link:
-
#19035 Nem rossz.. :)
-
Szállító Joe #19034 Italobox -Italo Forever -
gyula1971 #19033 Steve Burbon - Italo Dream ( New Italo Disco 2014 )