NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• magicboxx
    Nem véletlenül ismételgetem magam, hogy "szerintem", ezzel jelzem, hogy saját szubjektív véleményem. A lentebb említett sorozatoknak csodálatos hangja van, de szerintem vannak olyan zenei műfajok, és itt konkrétan az elektronikus dance minden ágára gondolok, és a pop zene nagy részére, amelyek jobban szólnak egy kevésbé precíz, de melegebb hangú rendszeren.

Kevésbé fárasztó hallgatni, hiszem nem biztos, hogy jó, hogy mindig az apró részletekre figyelünk, hanem csak jól akarjuk érezni magunkat amikor zenét hallgatunk. Nagyon sok audiofil barátom van, magam nem tartom annak, fontosabb számomra maga a zene, mint élmény, mint a folyamatos precíziós részletek megjelenítése.

Rengeteget ülök száraz stúdiómonitorok előtt, és a munkámban audiotechnika fülest használva. Iszonyat fárasztó tud lenni. Otthon, ha hazamegyek, akkor csak zenét akarok hallgatni. Nem véletlenül választottam pld. a fórumban már leszólt de nekem kedves AKG fülest, és az otthoni rendszeremet is ez alapján állítottam össze. Egyszerűen egy meleg, igaz néha picit csaló rendszert használok, de az általam kedvelt zenékhez ez számomra sokkal kellemesebb.