NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• narumon
    Azért egy kondi csere nem a világ vége, ha te magad nem tudod elvégezni akkor is minden sarkon van egy ember aki ezt gond nélkül meg tudja csinálni. Én könnyű helyzetben vagyok - én magam ugyan nem tudok ilyesmit csinálni viszont a családban 2-3 ember is van aki pikkpakk megcsinálja nekem ha szükséges. (Eddig még nem volt szükséges - és elnézve a mai eszközök minőségét nem vagyok benne biztos, hogy egy 2-3 évvel ezelőtt gyártott cucc jobb vétel, vagy kevésbé lutri...) CD játszót én sem vennék -rég eladtam minden ilyen cuccomat. Azzal sem értek egyet, hogy 2000 utáni zenék nem (bár ezt nem tudom hol olvastad ilyet én nem láttam itt leírva - Reynaud is csak annyit mondott, hogy 2000 utáni CD a szar master miatt eléggé problémás lehet - ebben meg egyet kell, hogy értsek én pl ezért vinylezek. Elegem lett a szar CD masterekből). AZ mp3-al viszont Reynauddal értek egyet. Persze ha ritkaság és nagyon kell akkor tedd el mp3-ba, de szerintem mp3 max telefonra az utcára való, egy komolyabb rendszeren nagyon buta tud lenni. Persze megint ott tartunk, hogy ahhoz kell egy olyan rendszer amin hallatszik is ez...