NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• narumon
    "Ha viszont 2014-ben élsz, akkor felejtsd el ezt a rendszert :)"

Ezt nem teljesen értem - mi köze az évszámnak a minőséghez? (Főleg, hogy a tömegtermékek oldalán az egyre szarabb felé haladunk)?
    [Csak egy példa én vettem 300+ ezer forintért marantz házimozi erősítőt (talán 2011 v. 2012-es modell most hirtelen nem ugrik be) - nem megbántva senkit de a 80EUR-ért vett PM80 keresztbe-kasul megeszi reggelire hangminőségben akármilyen évet írunk. A benne lévő DAC meg a vicc kategória. Namost ez a házimozi erősítő egyébként nagyon sok helyen tesztgyőztes lett a kategóriájában. Egyszerűen pl házimozi erősítőben millió alatt nincs élet. És sztereo erősítőben is. Egy olyan erősítő ami mondjuk 89-ben 200.000 forint volt (azaz kb megfizethetetlen) az ma is hidd el, hogy bőven jobban fog szólni mint egy zsírúj 2014-es modell mai áron 100.000 forintért. Olyan nagy csodák nem történtek erősítő fronton, csak annyi, hogy sok divat ember miatt, az előbbit ma megkapod teljesen baráti áron mert nincs értéke. Hangfalnál ugyanez a helyzet, ha már B&W akkor kb minden hifista tisztában van vele, hogy pl a DM603-as sorozatból S1-et vagy S2-t kell venni, az S3 már hiába újabb technika, zeneileg inkább házimozira való és nem kifinomult zenére.