-
én egy mukkot sem akarok tovább ezzel foglalkozni,mert nem ugyanarról beszélünk már egy ideje, és az alaptémát már eltoltuk teljesen más irányba, értelmetlen is ebből a szempontból minden részletre reagálni, de tételezzük fel,hogy amit leírtál, az maga a szentírás!
akkor most direktben rákérdezek:
ennek mi köze ahhoz, hogy a maszterelt anyagod -ha nem is szarul szól- de egyáltalán nem szól szépen (elnagyolt, túltolt, néhány helyen már torz is ) egy otthoni normális hangrendszeren, de még fülesen sem élvezetes hallgatni, főleg 2x???
miért akarod minden oldalról alátámasztani, hogy az márpedig maga a megtestesült tökéletesség?
miért nem mondod azt, hogy ez ilyen lett, te így álmodtad meg (hisz minden maszter arról is szól,aki csinálja), és ha nem is fekszik másnak, neked a buliszubokhoz faszán döng, a részletek meg nem érdekelnek. és ennyi.
ez minden szempontból egy elfogadható álláspont lenne, de ez az utolsó vérig kapaszkodok a hitembe és mindenki más hülye vagy süket a témában megközelítés kicsit frusztrálja a kommunikációt.
aztán mindenki megy tovább a maga útján, te tovább maszterelgetsz a haveroknak meg az egyébként nem túl hisztis és amúgyis a diszkókban felnőtt közönségednek, mi meg hallgatunk,amit akarunk. te pedig csinálod tovább a bulis beltéri vagy kültéri hangosítást, hisz abban jó vagy vagy, a tömeg őrjöng és tombol, bár tudjuk, hogy ekkor nem is a zenei részletek a fontosak,hisz mindenki rohangál összevissza,nem pedig leül szépen hallgatni.
hiába hozol pro és kontrát, megerősíteni a munkásságod, hidd el,mi is hallottunk a fostól az extázisig minden szinten már zenéket, és tudjuk, hogy sem a sor legeleje, sem a sor legvége nincs egyedül sem a szakmában, sem a kiadásokban.
és tényleg rövid összefoglaló zárógondolatnak, igen, szükséges a jó maszter, igen, arra a számra és még sok másikra is ráfér pici vagy több,amit te csináltál, de nem, nem feltétlenül úgy és olyan szinten,ahogy te csináltad. nekem ennyi az össz mondanivalóm, és nem is akartam ezzel nagyobb mélységben foglalkozni, a többi csak ennek a körbe-körbe magyarázása.