41695
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Musachy
    Ne felejts el jó távolba nézni!
  • italove
    Kartonból fogok kivágni magamnak szintiket, már eldöntöttem! A tekintetem lekeményítem és nézek valami fluortomi féle sapit is, mert az most nagyon nyerő! Aztán irány a világhír (vagy a zárt osztály)!
  • Musachy
    A tiéd is tetszik, ötletes.
  • Musachy
    Te is kezdhetsz pózolni a szintetizátorokkal... Gyűjthetsz sok lááájkot! Viccet félretéve szerintem frankó lett.
  • italove
    Szerintem egészen jó lett! Érdemes lenne foglalkozni vele! Én is készítettem egy demo-t anno Magix Music Maker -rel. Sajnos nem tudok zongorázni és a zenei képzettségem is kerek 0.

MonoTone Magix

Mindenkit megnyugtatok, nem fogok többet készíteni! Akkor röhögtem, mikor meghallottam az "alkotásom" egy mixben...
  • narumon
    Hétvégén leporoltam a midi billentyűt (szó szerint 1 újnyi por állt rajta :o), és csináltam egy kis muzsikát. Mivel én mindig electro/trance-sebb vonulatban utaztam (ez erős túlzás), ezért kissé fura volt ilyen 80-as feeling szerűt csinálni (nem is tudom sikerült-e). Minden esetre feldobtam ami elkészült belőle. Persze ének nélkül tök üres (én ugyan rá nem énekelek :D), és nincs is kidolgozva, de azért kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy egyáltalán milyen.
    Elvileg itt elérhető. (Ezt találtam csak ami nem regisztrációs volt)
    http://efshare.com/?s=P5EGZQ
  • narumon
    Na egy ilyenre még nagyon szívesen elmennék!
  • kaposi1
    Na itt biztos lesz egy két érdekes figura.

PINGWING: THE DARK EDITION

• kaposi1
    Két újabb magyar dal.

GEO - Crystal Heart (Radio Version)

BIRIZDO I AM - Sweet Child of Mine /You're in my mind/

• Musachy
    Na ez egy korrekt muzsika.
  • gyula1971
    Linda Skywalker - Don't Fly Away (Instrumental Version)
  • zoranpityu68

Örülünk és megtiszteltetés számunkra hogy felölünk már hallottál illetve ismersz minket.
    Hamarosan jövünk megint egy igazi meglepivel!
    Csak nektek!
  • Biatomi
    a zenei munkásságuk miattnincs 100 ezer kiadás,mégis az a kevésnek mondott TÖKÉLETES
    így már biztos érthető
  • kaposi1
    És hogyan?
  • Biatomi
    kapcsolódik ide is..........
    celeb
  • Biatomi
    sokáig fogok örülni,úgy érzem
    haszontalan lények
  • kaposi1
    Kettő top celeb.
    Addig örülj amíg nem hallassz róluk.
  • Biatomi
    Laci az meg ki??????
    és ki az a vagina timea??
    ilyeneket jegyzel
    "zoranpityu-t ismerem viszont
  • Musachy
    TöQ jó...
  • rain70 #18933
    Nagyon egy hullámhosszon vagyunk.
    A hölgyet személyesen is ismerem, ha legközelebb bejön a stúdióba, tényleg megkérdezem, hogy valójában mi a véleménye a stílusról.

Ég és föld a kettő, persze Hien javára!
  • kaposi1
    Vagy Vajna Timeája, kinek hogy tetszik.
  • kaposi1
    Nincs mese most Tq lett az Italo Berki Krisztiánja.
  • Musachy
    Alábbi fotó: Music Fashion Art & Management / Hell Péter, hienmusic.com
  • lazzoo
    MS Project - The 80s Remixes Collection Vol. 2 (2014)
    http://www37.zippyshare.com/v/12623646/file.html

01. Ms Project Feat. Bad Boys Blue - Come Back and Stay (Remix Long Version) [06:55]
    02. Ms Project Feat. Joy - Valerie 2014 [03:40]
    03. Ms Project Feat. Ken Laszlo - Hey Hey Guy 2014 [03:30]
    04. Ms Project Feat. Kazino - Around My Dream 2014 [03:38]
    05. Ms Project Feat. Miko Mission - How Old Are You 2014 [04:02]
    06. Ms Project Feat. Linda Jo Rizz - Fly Me High 2014 [03:28]
    07. Ms Project Feat. Michael Fortu - Give Me Up 2014 [03:49]
    08. Ms Project Feat. Ryan Paris - I Wanna Love You Once Again 2014 [03:30]
    09. Ms Project Feat. P. Lion - Dream 2014 [04:14]
    10. Ms Project Feat. Pierre (Ex - Ma - Don Quichotte 2014 [03:06]
    11. Ms Project Feat. David Christi - Rally Down to Sally's 2014 [03:30]
    12. Ms Project Feat. Kaoma - Lambada 2014 [03:22]
    13. Ms Project - Whan the Night... [03:14]
  • Musachy

Hát nem lenne sokkal jobb? Fiatal, jó hangja van, szép és angolul is kitűnően tud.
  • Musachy
    Ja, a mi Hien nevű lányunk is ezt a családnevet kapta, de vele sokkal jobbak lennének ezek a számok is. Minden adottságában LÉNYEGESEN JOBB!
  • atiapuka
    Na srácok én annyira nem ismerem a körülmélnyeket'.
  • Musachy
    Erről van szó. Van az a pénz, amiért mindenki kurva lesz. Így kurvul el a sok nagynevű italo előadó. Kell az a rohadt lóvé. Az imidzsük megy szépen lassan elkopik...

Egyébként Nguyen (valahogy így mondják: nijen). Ez a név a vieteknék olyan, mint nálunk a Nagy vagy a Varga különben.
  • rain70 #18924
    Még írtam ezt a bejegyzést, de te pár mondatban leírtad a lényeget!
  • rain70 #18923

Szevasz!

Látom jól belemélyedtünk a témába!
    De te sem érted szerintem, azt amit írsz.

TQ-nak nincs száma, és most leírom azt, amit tegnap megtudtam jó körökből.
    Az NYigen nyugen" család apraja nagyja elindult valami Isten háta mögötti Vietnami, vagy mit tudom én milyen faluból jó sok pénzel, usa meg mexikó felé és közben kitalálták hogy az Isteni hanggal megáldott és nagyon jó megjelenésű énekesnő (SIC!) italo disco dalokat fog énekelni és emiatt semmilyen pénzmagot nem sajnálnak. Ezért sok mindenki lefeküdt nekik, MH is köztük, aki egy jó dallamos és igen csak jól hangszerelt zenét rakott alá és persze ugyanígy a többi dalíró és régi nagy előadó, persze hogy egyből belementek, hiszen pénzt is kaptak és jó reklám ez nekik, ezzel nincs is semmi baj. Azzal már igen, hogy ennek a nőnek mind lefeküdtek olyan emberek, akikre minidig felnéztünk.

Tehát, ha Mariska néni takonypóznáról elindul egy rakás millió dollárral ugyanezzel a céllal és még valamennyire tud és énekleni, akkor most azt lenne, hogy MARISKANENI - LET'S GO TO TOKYO meg a többi zene.
  • Musachy
    Azért azt leszögezném, hogy elképzeltem ezeket a számokat normális előadóval és nem a zenével van bajom. CSAK a nőt kellene kicserélni. Lehetne egy másik ázsiai csaj. Van millió, aki jól is néz ki és hangja is van. Millió. Rögtön mindenki imádná ezeket a számokat!
  • atiapuka
    A zenéje tényleg nem rossz, de nem igazán kéne énekelnie.
    Persze, ez csak az én szerény véleményem
  • atiapuka
    Szevasztok srácok!

Én is Reynaud álláspontját képviselem.
    Nekem sem kedvencem TQ, de azért egy-két száma szerintem nem rossz.
    És az is igaz, hogy a 80-as előadók között is voltak egy-két számos favoritok. Éredekes őket sem szidtuk, hanem inkább a jó számaikra koncentráltunk, és azokat hallgattuk.
    Mint pl. az említett L. Ross. A Fantasy, Keep this feeling, vagy pedig az Another World számomra örök kedvencek.
  • kaposi1
    Okés ki fogom fejteni neked de nem ma, mert dolgom van még.
  • rain70 #18918
    Ott a pont. (az ellentmondásban)
  • rain70 #18917
    Ellentmondás van a szavaidban.
    Nagyon értik a zenét a mexikóiak, mikor egy TQ-t favorizálnak?
    Kíváncsi lennék, hogy mit értesz az alatt, hogy mennyivel járnak előttünk a kimondani is rettentően furcsa mexikói italo disco nagyhatalom?

Értem Reynaud.
    Örülök, hogy felvilágosítottál, mennyire tévúton járok! Meghajolok előtted! (ne vedd komolyan)
  • Musachy
    De jobb.
  • Musachy
    Vagyis ő is eladja magát és ezzel szembeköpi az italo-t...
  • reynaud #18914
    TQ megítélését illetően,néhány dologban el vagy tévedve!

Nemcsak dél illetve közép-amerikában van széles rajongótábora,hanem bizony európában is!
    Dalait rendszeresen, vezető,italo-disco zenére szakosodott,sokak által hallgatott rádiók,illetve ismert és népszerű rádiós DJ-k játsszák!

Hazánkban is sok rajongója van,elég ha csak elolvasod a videóihoz írt kommenteket!
    Nekem sem kedvencem,kritizáltam eleget már,de.....!

Let's Go To Tokyo című dalával beírta magát az italo-disco nagykönyvébe,és ezt megfejelte ItaLove közremükődésével készűlt ,igencsak jól sikerült dalával:Rhythm of Love.

Ismered az italo-disco 80s énekesnőinek produkcióit,jónéhányan közülük ,jó esetben két-három jó produkciót tudnak maguk mögött!
    Lásd éppen Lian Ross,aki végig nyöszörgi,két legnagyobb 80s slágerét!
    Nem sokkal jobb énekes mint TQ!
  • Tyia
    Lehet, hogy ezentúl a tijuanai zenék megfeleléséről majd olasz pizzafutároknak kell gondoskodni.