NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    most igazából nekem nem sok újat mondtál, de jó volt olvasni,amit összefoglaltál, bár tényszerüen sok az igazság abban amit irtal, míg néhányban szöges a szemlélet ellentét, de szerintem senki nem vitatja, hogy mi a celja a maszternek, de még mindig csak annak minöségéröl volt szó,nem pedig a szükségességéröl.
    bár ettol még megindokoltad, hogy miert kene jónak lennie ennek, a lényegét én is megerositettem, diszkóba jó, te is ezt hoztad fel elonynek.bár én nem tartok bulikat, nekem a maszter ennél picit több, a zenei élmény maga,ami nekem pont nem 4 darab szubládában vagy 8db 40centis mélynyomó falszaggatásában testesül meg.de böven van olyan zeném is persze,ami a szubtartományban kell igazán életre, söt sok köztük a 2014-es felvétel is,hidd el, nem ragadtam le a 60as éveknél. :) számtalan stílusban van kedvencem,mint itt jónéhány emberkének is.
    ismétlem önmagam, nem a zenei mélység a gond,hanem a minösége. de azt, hogy egy diszkózenének nincs tere meg mélysége,azért felejtsük már el, rugaszkodjunk el a mainstreames tam-tam tól, meg a kétütemü technótól, elég széles a diszkózene palettája ahhoz, hogy meg tudjon valósulni a tér és a mélység is.
    mivel te is hallod miröl beszéltem,így nem látom sem értelmét,sem igényét kifejteni, hogy mit miért és hogyan kéne csinálni, hisz ettöl nem gondolom, hogy te változtatnál azon a gyakorlaton,amit jónak hiszel, és ezen a forumon ez amugysem lenne szerencses,mert elvennénk egy újabb zene bedobásától a felületet.én úgy érzem,és úgy is hallom, ezt bulira keverted, nem pedig cédére vagy hifire.ennyi. a két közönségnek teljesen más az érdeke és az igénye.a többi csak szépítés. :) ha pedig meg vagy gyözödve róla, hogy ez kell mindenkinek, vagy ez a követendö pelda,akkor meg kéne ismerni jobban a többi oldal minöségi igényét is,vagy szelesebb körben kene felmerest végezni (mondjuk ne a 12-22-es éveiket taposó szigetfesztivalon és diszkóban zenefejlödött korosztályban). biztos vagyok benne, lesz igeny arra,amilyen elveket te képviselsz, és abban is biztos vagyok, hogy nem egyedül ülnek magamba roskadva egy picit mas oldalt kepviselve. :)