nézd, évekig én is nevettem sokmindenen, és bevallom, kellett is néhány év,mire úgymond kifinomult mind a rendszerem,és pontosan körvonalazódtak az igényeim és kellö tapasztalatot szereztem az enyémtöl sokkal komolyabb rendszereken is, és most egyáltalán nem egy zártosztályú audio-agykifilézett csoportról beszélek,hanem csak a valóban élvezhetö minöségröl..
ha vicces, ha nem, mint mondtam, ha nektek ez tetszik, a rendelkezésre álló audiotechnikai eszközötökön és legfőképp a hallásotokkal ezt jónak hallájtok, az nekem nem fáj, de öszintén vállat veregetni vagy tapsikolni nem tudok hozzá.
viszont ezt ráküldeni egy komolyabb rendszerre, olyanra,amin a diszkó is ugyanolyan napi vendég,mint a techno vagy hardrock vagy klasszikusok, még így is kicsit kínzás.
csináltam egy nagyon gyors valósidejű összehasonlítást egy icipici vidiben, egymás után váltogatva a részeket, hogy mi lett nagyon elnagyolva azon a kőprofi maszteren, tcsd le nézd és hallgasd a részleteket,lehetelg a legnagyobb torztásmentes hangerön fejhallgatón,akkor jól kijön
1. magicboxx alkotás
2. mérsékelt 1klikkes kömüves-favágó maszter
3.forrás mp3
én valószínű süket vagyok, de a magicboxxon erős a torzítás, ordít a zene, nem tiszták a hangok, persze basszus az van, na de egy ilyen zene,nem csak arról szól, hogy jól dübörögjön, oszt csá. hol van a többi hang, a közép, a tiszta vokál?
de részemröl nem igazan szeretnék itt teleregényes sorozatot inditani, ezzel a mintaval lezárnám,mert többet hozzátenni érdemben nem tudok.