41695
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kaposi1
    Nagyban tévedsz.
    A te általad Gipsy-knek titulált emberek nagyon értik a zenét.
    Nem térnék itt ki arra hogy mennyivel járnak előttünk , de hidd el sokkal jobban értik ezt a fajta zenét mint bárki is.
    Miért csodálkozol azon hogy Kimmo profitot akar a lemezeiből?
    Ő egy kemény üzletember aki azt ad ki amire kereslet van.
    Ha TQ-ra van igény , akkor éppen azt.

• Musachy
    Sajnos a világ nagyrészt ilyen. Minden a pénzről szól. Az emberek az ördögnek is képesek eladni magukat.
  • rain70 #18910
    Akkor ez az izé Kimmo csávesz nagyon rossz úton jár, ő is gyilkolja a stílust karöltve ugyanis neki nem az italo disco szépsége az elsőrangú hanem a pénz, TQ-nak van ez már bebizonyosodott, pénztelen énekesnőként kiröhögné mindenki. De inkább a nagy öregek is lefekszenek neki azért remélem páran bemutattak neki!!!!!
    Visszatérve, akkor az ottani gipsy-k minden fost képesek megvenni, csak azért mert PM el senor a diszkóban bekiabálja óránként, hogy ez milyen nagyszerű dal?
  • kaposi1
    Például itt is írtam róla.
  • rain70 #18908
  • rain70 #18907
    Egyetértek minden szavaddal!

Az infó egyáltalán honnét származik, hogy mexikó a mérvadó?
    Ezt most hallottam először, pedig elég jó körökben mozgok.

Ennek utána érdeklődöm.
  • italove
    A Bonfeel Electro Band-ről: Kicsit egysíkú a zenéjük, de még sem tudom megunni. A vokálos nótáik többsége felejtős (a nyávogás kikezdi az idegeim), de az instrumentális felvételeik zeneileg egyszerűen tökéletesek. Csodálatos dallam és fantasztikusan jó hangzás. Van mikor koppintanak, de ezt jó érzékkel teszik. Ezek a 80-as években is slágerek lettek volna, úgy érzem.
  • vaskó ferenc
    Bocsi de ez lemaradt a letölthetőség itt
  • vaskó ferenc

Bonfeel Electro Band - Stranger (2014)

Artist: Bonfeel Electro Band
    Title Of Album: Stranger
    Year Of Release: 2014
    Genre: Euro-Italo-Disco
    Bitrate: 320 kbps
    Total Size: 28 Mb

Tracklist:

01. Bonfeel Electro Band - Stranger
    02. Bonfeel Electro Band - In My Dream
    03. Bonfeel Electro Band - Stranger (Extended Version)

http://youtu.be/zauXyydfnQQ
  • kaposi1
    Romantic --italo-disco IAN.2014,,,,by sc.

• Biatomi
  • Musachy
    Attól még nem lesz valami jó, hogy mexikói vagy akármilyen tömegek szeretik... Ha valakinek ez a szutyok attól már zene lesz és hű de jó, hogy Mexikóban megőrülnek érte és nyomatják a dj-k, akkor az elég sajnálatos dolog. Durva példa: a múlt században egy kis bajszos faszi megőrjített egy népet, imádták őt és azt, amit előadott. De attól az még nem lehetett elfogadott a normális gondolkodású és épeszű embereknek. Ha valami szar, akkor azt ki kell mondani és nem elhinni, hogy kolbász, csak mert egy csomó emberrel elhitették, hogy az.
  • Biatomi
    Üdv a topicban!
    Egyszerű a dolog ezzel a "hölgyel" és a zenei kiadványaival(vinyl,cd).
    Említésre se méltó.Ha szeretik egy távoli országban hát legyen.
    Engem speciál jég hidegen hagy,hol és ki szereti.Legjobb lenne Európába be se kerülnének ezek a szép korongok.
    Ámen!
  • sanyo71
    Ez igen főnök!!
  • kaposi1
    Bonfeel Electro Band - Doctor Disco (Instrumental)

Lehet hogy sokan nem szeretik a koreai kis csaj hangját mert valóban elég kis vékonyka.De zeneileg szerintem nagyon jó zenét játszottak mindig is.

• rain70 #18897
    Elég szomorú, hogy hallásképtelen mexikóiak döntenek.
    Ettől függetlenül rám nem bírnak hatni, TQ csak gyilkolja a zenéket minden szinten.
  • vaskó ferenc
    Én is köszike
  • kaposi1
    Neon Game Megamix 2014

• kaposi1
    Sky Van Dreamer - Forever Love(Italo Disco)

• kaposi1
    Bonfeel Electro Band - Stranger (Extended Version)

Ők is egy nagyon megosztó csapat ami véleményeket illeti róluk.
    Konkrétan én szeretem a zenéjüket nagyon.
  • kaposi1
    "Győzött?
    Ahogy olvasom itt a fórumban, nem igazán nyerte el a tetszéseteket nektek sem."

Az lehet hogy itt a fórumban már már kiutálják TQ-t.
    De kik vagyunk mi?
    Megmondom neked szinte senkik.
    Ami számít hogy Mexico-ban zabálják.
    Ez számít és szinte semmi más.
    Kicsit olvass vissza többször leírtuk már hogy jelenleg Mexico diktál.
    Ami ott elfogadott amit ott szeretnek az rá is kerül előbb utóbb agy hanghordozóra.
    Hihetetlen mennyire nagy népszerűségnek örvend ott most is a New Italo , a 80-as Évek Italoja, és főleg a Hi-Nrg.
    És ami a lényeg hogy ott bizony játsszák is a DJ-k ezeket a zenéket nem csak vásárolják az új kiadványokat.
    Nem véletlen hogy Kimmo Salo a Flashback feje oda küldi ki tesztelésre az új nótákat ami esetleg tervbe van kiadásra.
    Ha ott szeretik akor zöld út a megjelenéshez.
    De persze ne sarkosítsuk le ennyire Mexico-ra a dolgot.
    A lényeg az hogy a zenei palettán ugyan az besorolásunk mint az ország megítélésében. Vagyis sehol sem vagyunk jelenleg.
    Lengyelországban , Az Oroszoknál és még számos országban másodvirágzását éli az Italo. Nálunk szinte semmi.
    Ez a nagy helyzet sajnos.
  • vaskó ferenc
    Kinek a pap kinek a papné (Csak vicceltem) DJ Orb - Radiorama Megamix.mp3 2014
  • italove
    Ezt inkább ne feszegessük! Pont, mint a többi!
  • vaskó ferenc
    Mflex újabb ,,,,Csikója'''''' Szerintem jó zene!

• rain70 #18888
    Ez egy jó zene és a Kaposi úr pár szavaival élve TQ jött, látott és szépen legyilkolta a zenét tehát csak lenne!
    Lian is "lefeküdt" neki, szánalom ez emberek. De még egész jól tartja magát.
  • sanyo71
    Ez nekem gáz
  • nájlony
    Orulok, hogy elnyerte tetszesedet!
  • vaskó ferenc
  • rain70 #18884
    Vagyis ez a Dean Corporation baromi jó!

Megpróbáltam berakni egy képet,ha nem sikerül elnézést,de csak pár hónapja vagyok itt, bár az elején jóval bénább voltam. Azóta pár helyen kioktattak már, nem tudtam hogy itt ilyen fórum is van.

• rain70 #18883

Igen a kiejtéssel is gondok vannak. Jól látod vagy inkább hallod.
  • Gabriel Nadler
    Valerie Star - Call my Name (Extended Version) New Italo-Disco 2014

• rain70 #18881
    Győzött?
    Ahogy olvasom itt a fórumban, nem igazán nyerte el a tetszéseteket nektek sem.
    inkább a mögötte álló pénz tolta előre, más magyarázat nem lehet, akinek van egy kis hallása az nem fogja naponta elővenni a zenéket, amiben benne van, márpedig egy jó italo zenének pont ez a lényege, naponta többször lehessen hallgatni. Sok ilyen zene volt régen, na ő ebbe nem tartozik bele nálam.

Amire írtam, hogy tetszik, azt ma legalább 10 alkalommal meghallgattam, nagyon jó!
  • Musachy
    Még egy megerősítés számomra, hogy nem velem és a "Tíkjú" iránti meglátásommal van a probléma.
  • kaposi1
    A semmiből jött, látott és ami a lényeg győzött.
    Számomra is furcsa hogy miért pont ő lett a mai meghatározó Italo Disco "énekesnő" de ez van.
    Úgy látszik nagyon jó kis team van mögötte.
    Mondjuk ismerem a producereit, de akkor sem értem a dolgot én sem.
    Volt pár jó dobása elismerem, de lassan átbillen a mérleg nyelve.
    Valamiért nagyon felkarolták a hölgyet , mert hogy nem a kiejtése és az angol tudása miatt turnézza be a világot szó szerint, arra mérget vehetünk.
  • rain70 #18878
    Egyetértek veled!

Viszont ez az új TQ projekt nekem már régen idegesítő bár nem érdekel, hogy a GH hogyan alázza magát vele, mert az első albuma elég meghatározó volt aztán szépen lassan unalomba is fulladt a srác zenei alkotó képessége. De hogy a nagy öregek is lesüllyedtek arra szintre, hogy ezzel a nővel énekelgetnek, na az elég durva és én inkább meg sem hallgatom már.

Egyáltalán, hogy került ez a nő az italo disco élvonalába és mi alapján gyalázza, vagy inkább alázza a stílust az idegesítő megjelnésével és persze a hangjával? Nagyon elhitte valamiért, hogy ő tud italo disco stílusú dalokat énekelni. pfhejj!!!

Fel nem raknám a zenéit egy discoban a lemezjátszóra!
  • kaposi1
    Egy újabb készülő project.

Galaxy Hunter feat TQ - Inferno

• kaposi1
    Vannak bizony gyöngyszemek, de abból Ken Martinának nem túl sok jutott.
    Bár elismerem nekem is van pár zenéje ami nagyon tetszik.
    De mióta átment tömeggyártásba sok zenéjét már meg sem hallgatom.
  • rain70 #18875
    Inkább erre mondanám, hogy "full (for love)" nem tud megújulni ez a Martina csávesz, minden egyes akkordot szanaszét vett innen-onnan, ráadásul a hangja sem emeli a színvonalat, enyhén szólva!
    Mikor a 80-as években nyomattam dicokban az italo disco-t, szinte naponta jöttek ilyen zenék, mikor mindenki koppintott mindenkiről, manapság meg elég nehéz újat mutatni már a stílusban. De vannak gyöngyszemek és ez jó!
  • rain70 #18874
    Nekem tetszik nagyon ez a zene!
  • nájlony
    Hatha valakinek bejon...
    (Talan a eurobeat stilushoz kozelebb all)