NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    :) milyen lehetöség van???
    kb. 5 Audio-Technica fülest hallottam eddig, de bevallom őszintén azt a típust pont nem.
    amire emlékszem, hogy kb. 100ezernél volt az a rész,amikor már kezdett érdekes lenni nekem ez a név,az aktuális választékból, persze ez nem jelent semmit, hisz kizárólag arról a fülesről lehet véleményt alkotni,amit meghallgatsz. sajnos másik 500 típussal még el vagyok maradva :) hallottam már semmi extra fülest 270ezerért (az árat én 100-ra löttem volna be), és hűazannyját 40-50-80-ért. ami fontos és 90%-ban mindig kimarad,a hallgatás körülményei, mindig mindent ugyanazon forrásokon és zenékkel teszteltem, mert minden más tényező különböző eredményeket fog hozni, persze erre nagyon kevés lehetőség van, de törekedni kell rá. :) ebben támogat egy haverom is,aki úgymond kontrolként fülel velem.
    30ért vagy alatta továbbra sem leltem olyat,amire büszke lehetnék, ha így lett volna, rögtön veszek 4-et belőle, persze tudom, hogy mindenkinél a lehetőség (pénz) szab határt.
    egy 50ezres (kint 30ezres) AT füles már biztos nem fog rosszul szólni, de hogy ebből mennyi lesz a jó felé eső rész,azt tényleg csak fülelés után lehet támpontként kezelni.
    amin viszont a legjobb fülesek is simán elbuknak,az az, ha szar a meghajtása,erősítése.ez az AT elég könnyen hajtható és nagyon jól terhelhető, a basszusok erejével biztos nem lesz gondod. bár zárt, én 1 jó fokkal a félig nyitott felé hajlok (van mindkettő)