a Mox akár kínai is lehet,azt is elhinném, tényleg soha semmit sem halottam erről a mox-ról, más mox-okról más stlusokban igen. :)
Én semmit sem végzek ekvalézeren, én a rendszert szabtam magamra, nem a zenét (persze egy alapszint normalizálás még belefér), nekem teljesen lineáris (bemért és beállitott) rendszerem van (kb 20 évnyi kommersz szarakodás után),csak egy bekapcs és hangerő gomb van, semmi más,mivel nem is kell más. :) és így azonnal kihallani a problémákat. amik úgy nagyátlagban a megjelent zenék 90%-át érintik. :) A fő okok összetettek. Van bőven annyi referencia audiofil, illetve megfelelő minőségű maszterrel kiadott zeném, hogy legyen mihez viszonyítani, persze ezen zenék egyike sem érhet az árnyéka nyomába sem egy valóban minőségi hangzásnak, igaz ehhez kell egy megfelelő hangrendszer, fejhallgató, és hallás is.
AZ E remixet én nem bántom tovább, de emlékeim szerint a 80asban sem kellett ennyire lemenni a minőségben,akár a 10. kazettamásolat után sem. :) igaz, van olyan zene, aminek valóban örülnék, ha így meglenne, de ez nem az. :) persze szívesen meghallgatom más véleményét is, de csak túlragoznánk. :)
Majd dobj valami jót,a hasonlo meglepiknek örülök. mára léptem. szia