42829
-
látom érdekel a téma :), de ha az kérdez ilyet,aki maszterelget meg editál,akkor én minek válaszoljak? :) gondolom te sem azért esel neki valaminek,hogy kitömörtsd majd valtoztatás nélkül visszatömörtsd? :)
felejtsd el,azt hogy egy mp3-at behívsz egy progiba,majd visszatömöríted mp3-á,ezt most zárd ki az elmédből....az egy másik sztori.
a lényeg az,hogy mit csináltál vele a kötes idöben, amikoris többnyire a hangszíntartományok arányát változtatod (pl. akármilyen lineáris,parametrikus EQ, csodaszűrők,kompresszor,limiter, duplakonverzio, stúdió bizbaszrátorok, stb.) teljesen, de abszolút tökmindegy mit csinálsz és azt hogy hívják, a lényeg megváltoztatod a zene hangzását,hisz ez az alapcél, amivel önmagában még nincs gond, hisz egy studioban is ezt csinálják (csak ott szerencsés esetben többnyire sávonként keverik ki és össze), de amikor ezt a müveletet megkapja az eredeti zene és azt nem megfelelő mértékben és arányban kapja (ezen a részen lehet a legjobban szubjekitvnek lenni),akkor azonnal befolyással lesz mind a hangtérre,mind a dinamikára az eredmény. na igy tud eltünni nem csak ez,de bármi más is egy zenéböl. :)
tovább nem részletezem,mert szerintem felesleges,csak egy észrevétel volt, ez nem az audiofil masztering fórum,főleg nem egy kopott vinyl digitalizált mp3-as forrásnál.
viszont mára elteszem magam,hosszu napon volt. -
italove #19917 Nem tudom hogyan tud eltűnni a dinamika egy mp3 újraszerkesztésénél, ha a visszatömörítés 320-as. Erről mesélj kérlek. Ha te egy mp3-at kibontasz, és visszanyomod, abban különbség nem lesz, akkor hol tűnik el a dinamika? -
tudom, hogy szól,hisz irtam, az én asztalomon is rajta van az a kópia, amibol te mesterkedtél, meg az is,amiböl nem kell, mert jó.
nem azt irtam, hogy rossz, nyilván egy ütött kopott mp3as felvétel kicsit több középpel és magassal jobban fog hatni, csak itt most a mélyböl sok eltünt. és nyilván nem az mp kódolásról beszéltem,az itt most nem oszt-szoroz,hanem arról,amit úgy hivnak hangtér és dinamika, de nem akarok most prezentalgatni, mindegy, nem érdekes, csak 'érdekességképpen ' mondtam. :)
-
miért, ez a fórum nem a nu-italo-ról szól, te is itt vagy de nem szereted ezeket a zenéket? kezdem elveszteni a fonalat. -
italove #19914 Szerintem a nu italo teljesen más tészta, olyat nem is hallgatok, mert egyáltalán nem tetszik. -
italove #19913 Biztosan ismét igazad van. Én azonban párhuzamosan hallom az eredetivel (az eredeti itt nem wav-ot jelent) és nem az eredeti szól jobban, megnyugodhatsz. Ha így lenne nem piszkálgatnám őket. Amúgy egy editálás után visszakonvertált mp3 már nem tud rontani a minőségen, mert ami elveszett, az már az eredeti tömörítésnél elveszett. -
bízom benne, hogy nem ez lesz a jövö nu-italo irányvonala. :) -
tényleg jó zene, olyan hajdani cosmic italo disco, bár kevésbé játszott,talán mert egyke, de a cosmic club verziója még egy picivel jobb is. a vokálos már inkább csak érdekes.
jó hogy megtaláltad. most már ismerös? :)))
bár az (rm) megint nem az igazi,nem is rossz, de sajnos rengeteg mélyet és dinamikát tüntettél el abból,amiböl csináltad!
-
italove #19910 Meg sem néztem a klippjét, csak kiraktam, mert sokan vannak, akik erre gerjednek!
-
jajj, ennek ugye a klippje tetszett??! 
meghallgattam a biztonság kedvéért visszafelé is, de semmi változás. -
beva02 #19908 Bonfeel Electro Band--In My Dream (2014 Dj Ikonnikov E.x.c.Version)
-
gyula1971 #19907 Jimmy Mc Foy - Love Me The Way You Like (I.D. Limited)

-
italove #19906 Mevvan!
Azt a rohadt, mekkora zene ez! 
Video Club - Lost Time (Time Of Peace Instrumental)
-
italove #19905 Picit off, de nem tudja véletlenül valaki 29.00-nál melyik zene kezdődik ebben az egyvelegben? Szerintem megvan nekem is, de nem jut eszembe a címe... 
DMP - Computers Are Dictators -
italove #19904 NN Bek--Оila (2014 Dj Ikonnikov E.x.c. Version)
-
Ezen a zenén nem sokat kellett gondolkodni anno párunknak. 
Ezt a szöveget választotta Brian a másik megírt szöveget meg felénekelte Ismael Blanco csak az nem jelent meg . -
Köszönöm mindenkinek a tegnap bemutatott remek zenéket és ajánlókat. 

A három új Iventi albumon meg nincs mit gondolkodni szerintem.
-
atiapuka #19901 Egyre jobban tetszik nekem ez a szám: Brian Ice-Lost Tonight (Extended Version)
Pedig először emlékszem, hogy nem tetszett. -
italove #19900 Jó zenék! 
Az eredeti Tom Hooker zenéket meghallgatva nem sok bizalmam volt hozzájuk, de ezek a remixek nagyon jók, különösen a Nobody loves me!
Az Emotion is klassz zene! -
Biatomi #19899 Raffaele Fiume - Emotion (I.D. Limited)
ez se maradjon ki..........
-
Biatomi #19898 Tom Hooker - Nobody Loves Me (I Venti Remix)
nagyszerűűűűű -
Biatomi #19897 Tom Hooker - Illusions (I Venti Remix)
Tom H. ez szerintem kívállóóó maxi....... -
retroboys #19896 Rocky M.-Fly with me to Wonderland (2014)
Utoljára szerkesztette: retroboys, 2014.08.31. 19:33:37 -
Ja, kaptam én is e-mailben, nem semmi lemezek jönnek. -
sanyo71 #19894 Hoppácska!!Remek lemezeknek nézünk elébe ki,köszi szépen az infót 
-
gyula1971 #19893 Marvin Teenjays "Feel the love" - Italo Disco 2014

-
Biatomi #19892 New italo disco!!!!!!
Tom Hooker – Illusions / Nobody Loves Me
Label:
I Venti d'Azzurro Records – VAM 20.14
Format:
Vinyl, 12", Maxi-Single
Country:
Italy
Released:
01 Sep 2014
Genre:
Electronic
Style:
Italo-Disco
Jimmy Mc Foy – Love Me The Way You Like
Label:
I.D. Limited – I.D.L. 020
Format:
Vinyl, 12", EP
Country:
Italy
Released:
01 Sep 2014
Genre:
Electronic
Style:
Italo-Disco
Raffaele Fiume – Emotion
Label:
I.D. Limited – I.D.L. 021
Format:
Vinyl, 12", 33 ⅓ RPM, EP
Country:
Italy
Released:
01 Sep 2014
Genre:
Electronic
Style:
Italo-Disco
további infóóóóó discogs.com illetve http://www.iventi-records.com/ -
atiapuka #19891 Etolie Vipe - Time And Space
-
-
Marc Fruttero - Aquarius Project 2014
INFO -
Nem akarom törölni , csak légyszi ne felejtsd már el ezt az apró dolgot. -
atiapuka #19887 Jogos Laci, bocsesz.
De felőlem törölheted is.:) -
Miért nem lehet megjegyezni hogy a klipp fölé be kell másolni a szám előadóját és a címet. 

Az életbe nem találjuk meg többé.
Mondjuk ez miatt a szemét uj sg motor miatt amúgy sem , de egyszer talán majd még helyesen is funkcionál ez a szar.
-
atiapuka #19885 Szerintem ez fülcsinek is bejön.
-
atiapuka #19884 Ha már TQ, és pár napja szóba hoztam Lian Ross-t is, ez a számuk tetszik.
-
fülcsimanó2 #19883 Ajánló:
Raf Coney - I See You Later
-
sanyo71 #19882 Ajánló
http://tonschatz.de/cd-2014-1/
MIDNIGHT WARRIOR-MIDNIGHT WARRIOR (Maxi Versión) 2014
-
sanyo71 #19881 Nem tudom volt e már 
Tommy Zanko - König Der Diebe (New Euro disco) -
italove #19880 Férfiasan szép?
-
Biatomi #19879 csoda hogy az ember meleg lesz???????
ezektől a képektöl