Gratula az előadónak, az album zenéi szerintem egész jók!
ami nálam szint alatti, az legfőképp a maszterelés,ami hát jóindulattal is nagyon kezdő kategória a címadó dalnál...kásás az egész,minden hang mintha bele lenne dobva egy turmixgépbe,aztán kijött,ami kijött.
remélem ez csak a vidi kedvéért van, bár az az érzésem, hogy ilyesmi van azon a lemezen is.
a vokál miatt nem zokogok, mondjuk úgy diplomatikusan, tűrhetőnek érzem, persze sokkal jobbat mindenki el tudna viselni. vélhetően egy kicsit nagyobb odafigyeléssel a maszternél még sokat lehetett volna ezen javítani,hogy összképben harmónikusabb legyen, ne olyan,amilyent hallunk. :)
hogy szergejt mit kell külön sztárolni nem tudom, nem önzetlen szívességből adja ki ezeket, ez üzlet neki, ő feccöl bele némi lét, övé a bevétel min. 80%-a, ha mázlija van az előadónak néha fizet némi jogdíjat is neki, de többnyire aki rákerül egy lemezre,az örüljön, hogy van saját borítója és ennyi,ami a 2 csajnál egy picit lehetett volna ötletesebb is,de hát tudjuk, hogy mellel, seggel,főleg ha egy jó nőről beszélünk jobban fogy a bambi is, bár itt egy picit nívósabb borítót is el tudtam volna viselni szergejtől. :) annyi biztos, ebbl fognak venni,mert ezen legalább zeneileg nézve "zenék" vannak.
hogy a maybe baby-ben az 1,27-1.28 körüli kicsit bizonytalankodás mi akart lenne,hááááát, meg se tudjam! :) kár, hogy a PENY és a FÉNY közötti apró különbséget nem fedezték fel legalább Lajosék időben.
reméljük, ha lefutnak az eladások, lesz hamarosan normális digitális kópia is, hogy jobban meg tudjuk hallgatni.