42828
-
italove #19754 Nem egy Ryan Paris az biztos, de szerintem teljesen hallgatható. Változtatni nem nagyon lehet, mert adottság kérdése leginkább. A zene viszont ,pici csiszolás után, lehet olyan jó, hogy simán elviszi a produkciót, mert jó a dallam. -
atiapuka #19753 Készülj rá, hogy meg fogod kapni az 'irigység beszél belőled' szöveget.
-
Ez az énekhang igen gyengécske ezekhez a ritmusokhoz. Dombon ülő vadászkutya legyek, ha csak én hallom így... -
atiapuka #19751 Szerintem tökre Savage-os hangzása van. Nekem tetszik.
-
italove #19750
Én ezt az Unbelievable c. nótát átfuttatnám egy komolyabb hardware-en, mert ebben még jócskán van spiritusz. Szerintem semmivel nem gyengébb zene, mint a Maybe baby. Úgy érzem, a szinti hangzáson még lehet csiszolgatni és akkor igazi klasszikus lenne mind a kettő. De így is tetszenek. Nagyon fülbemászó mindkét nóta dallama. Gratula!
-
Nos.
Ha ma csak egy zenei ajánlatot hallgatsz meg akkor ez legyen az.
Óriási gratuláció Birizdo Lajos barátunknak ezért a fantasztikus maxiért.
Külön köszönet hogy egy fantasztikus magyar szerzeményt is elhelyezett a maxi dalai között.
Nekem mondjuk ez a kedvencem de ízlések és pofonok.
De szerintem a legkényesebb Italo rajongó is megtalálja rajta azt a nótát amit szívesen hallgat ill. játszhat a bulikban.
Nagyon egyben van ez a Maxi !!!!!!!!!
És persze nagy köszönet Sergey Podosenov-nak is mert nélküle ez nem jöhetett volna létre az SP Records-nál.
Bravó fiuk csak így tovább.

Birizdo I Am - Maybe Baby 12'' MAXI SINGLE
-
atiapuka #19747 Ezek is marha jó zenéi, de nekem azért a Playboy marad az első számú kedvencem tőle. Emlékszem K. Conde Dolce Vitájával hallottam egyidőben, és mindig azt a két számot hallgattam.
Érdekes, mert múltkor hallottam a Dolce Vita amerikai és európai verzióját is. Na az európai nem tetszik. -
atiapuka #19746 Orlando utolsó zenéi nekem már nem igazán jöttek be, de a héten ezt hallottam, és tetszik.
-
Biatomi #19745 Biztos vagyok benne hogy tudod,csak most hirtelen kimaradt.......................ez is
David Lyme – Let's Go To Sitges
David Lyme – Let's Go To Canarias
David Lyme – Let's Go To Lloret
big big kedvencem nekem is
-
Macifejű Estimádó barátunk milyen nyalka orosz katona volt!
-
sanyo71 #19743 Estimado - Praise The Sun (2014)

-
Kétszer írtam választ erre, megjelent, hogy duplikált üzenet nem küldhető, viszont egyáltalán nem látható...
Szóval az lett volna, hogy ez a száma a kedvencem (kiadták "Let's Go To Lloret" címmel is). -
atiapuka #19741 Jó nyaralást Laci! 

-
Most nyaralok de azért az ilyen feldolgozásokat itt is szívesen meghallgatom. 
-
jó ez fórum...
-
atiapuka #19737 Sziasztok!
Múltkor beszélgettünk az átdolgozásokról.
Ez nekem tetszik. Én eleve szeretem David Lyme számait. Emlékszem anno a Playboy és a Bambina a kedvenceim voltak.
-
Biatomi #19736 Huhaaaaa 
még jó hogy nem englisül írtad:::::: my face nation
-
"máj faszi-nésön, máj faszinésön"
-
atiapuka #19734 Nekem nem sok Tq szám tetszik, de ezt szeretem. És a másik kedvencem az Italove-os. -
Biatomi #19733 Eza Tq variáció még mindig visszatérő 
igaz???

-
Bizony van benne egy kettő nagyon várós dal ami még nem jelent meg más kiadványon eddig. 

Zyx Italo Disco New Generation Vol.5
CD 1
MIKO MISSION - UNIVERSAL FEELING (Vocal Version)
BORIS ZHIVAGO - LOVE IN RUSSIA (ZYX Extended Mix)
SIBERIAN HEAT - PICK UP THE PHONE (ZYX Summer Mix)
TQ FEAT. KEN LASZLO & FRED VENTURA - IN THE NIGHT (Extended)
ALDO LESINA - GOODBYE (Extended Power Mix)
M@RGO FEAT. MODE ONE - MY LOVE IN YOUR HEART (Disco Version)
RAF CONEY - I SEE YOU LATER (Vocal Version)
FRED VENTURA - DON‘T GIVE UP (Italo Connection Remix)
THE SWEEPS - VOICES (Extended Version)
CASANOVA - I LOVE YOU (Long Mix)
LINDA JO RIZZO - USSR (ZYX Italo Mix)
CD 2
MODERN BOOTS - TEARS OF A BROKEN HEART (Extended Version)
HELICON - THE NET (Vocal Version)
ESTIMADO - YES YOU ONE (Long Version)
JACO - HEY OPERATOR (Rum Version)
D. WHITE - NO CONNECT (Long Version)
AMAYA - NEW WAYS
LINDA JO RIZZO FEAT. RYAN PARIS - ALL AROUND (80s Mix Long Version)
DEAN CORPORATION - APP ME (Italo Dance Mix)
DIGITALO - DIGITALO (Extended Version)
LASERDANCE - COSMIC ENERGY (Space Version)
TIZIANA RIVALE - JUST HOLD ME TIGHT (Soft Version)
Várható megjelenés : 05.09.2014 -
zoranpityu68 #19731 
Figyelem!!! Ma este !!!!
Újra akcióba lendülünk vége a nyári vakációnak kipihentük az év fáradalmait.
Most szombaton aug. 9.-én este 19 h kor élő adással köszöntjük az új szezon érdeklődőit.
Lesz élménybeszámoló, kívánságműsor,elöző pityu müsorok kérése és nagy meglepi és persze nagy durranás...és ez egyenes élő adásban itt.
http://www.ustream.tv/channel/%C3%89l%C3%B6ben-pityuval
A múltkori ''szaggatós'' technikánkat természetesen csiszoltuk és most már 4K HDDD-ben adjuk az élő müsort.
Aki kimarad az lemarad!!!
Lesz egy bomba meglepi is...besirtok..
-
Szállító Joe #19730 Nekem most ez az egyik kedvencem,de még csak demo. Úgy kezdődik mint Haddaway-life,de nekem az is nagy kedvenc volt...
Bad Boys Blue-Heavenly
-
ez is jó, a kettö közül határozottan a Brayan-féle remix felé húzok, bár inkább zenei hangulat kérdése -
nem ismertem ezt a Brayan remixet, de jól meg van csinálva, tetszik!
bár önmagában az eredeti vokál trance is jó zene, csak ugye teljesen más a fekvése. :)
-
nekem sincs. :) mivel ez egy CSAK új italo fórum,így erősen tartózkodom a világ zenei termésének és jobb újdonságainak bemutatásától :) de én egy olyan zeneszerető vagyok,aki rengeteg stílust hallgat és szeret is.
-
sanyo71 #19726 Én meg lépek,mert reggel melódia lesz....sajna....További szép estét
-
atiapuka #19725 Na elköszönök srácok, jó éjt!
-
atiapuka #19724 A Forever, Center of the Universe és a Karma amiket ajánlok első körben- Most meg is hallgatom a 2.-kat. -
sanyo71 #19723 Őket nem ismerem,de nagyon nem,,,,Ha lesz egy kis időm rá közelítek a csapatra -
sanyo71 #19722 Nem hiszem hogy olyan nagy problémák lennének Mike zenéivel,vannak new italo fronton más" érdekes" produkciók, amiket pedig néha meg is jelentetik
szerintem feleslegesen..
-
atiapuka #19721 És Kamelot-ot ismered?
Múltkor mutatta egy cimborám, a Forever c. számát. Szerintem marha jó, meg még van azon kívül is pár, ami tetszik. -
sanyo71 #19720 Nem vagyok az a nagy szakértőjük,de azért közben hallgatom őket,és igen,nekem is tetszik ahogy zenélnek
-
italove #19719 Akkor érthető a dolog! Az tévesztett meg, h kimaradt az anyázás a posztodból! Náluk ez olyan általános, mint a fagylaltos bódé a Vörös Hadsereg úton!
-
atiapuka #19718 Lehet, hogy kapunk ám Lacitól, hogy ebben a topikban Scorpionsról beszélünk. De legfeljebb törli. 
De inkább, mint a vita ... -
sanyo71 #19717 Vigyázz!!Mert én is a Flex táborhoz tartozom ám
-
atiapuka #19716 Én a magyarokat nem hallgatom, sosem szerettem. Na jó, kb. 15 évvel ezelőtt meghallgattam a Neotont.:)
Lehet, hogy ciki, meg micsoda magyar vagyok, mint már többször a fejemhez vágták, de ez van.:)
Axel Rudi Pell-t ismered? Olyan mint a Scorpions. Én nagyon szeretem. -
sanyo71 #19715 Nekem is van néha olyan napom ,amikor nem hallgatok mást mint soft-rockot.Elsősorban Scorpions,de én például nagyon szeretem a Magyar vonalat,és szívesen hallgatom őket!!
-
atiapuka #19714 Pedig nem biztos, hogy ha valakinek nem tetszik ez a zene, akkor menthetetlen.
Biztos vagyok benne, hogy nagyon kevés az a zene, amelyikre mindenki egyből rácuppanna. Emberek vagyunk, és szerencsére különbözünk kívül is, és belül is. Sőt, én úgy vagyok a zenékkel, hogy lehet, hogy most valami nem tetszik, mert rossz passzban vagyok, de holnap kipihenve hallgatva azt mondom, ez igen.
Szóval szerintem nincs abban semmi rossz, ha nem ugyanazokra ugrunk ... -
italove #19713 Látom tanulsz a flexesektől! Így kell bemutatni valamit: nem ember aki nem szereti ezt! 

Próbáljon valaki ellentmondani!