42828
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• italove
    Nem egy Ryan Paris az biztos, de szerintem teljesen hallgatható. Változtatni nem nagyon lehet, mert adottság kérdése leginkább. A zene viszont ,pici csiszolás után, lehet olyan jó, hogy simán elviszi a produkciót, mert jó a dallam.
  • atiapuka
    Készülj rá, hogy meg fogod kapni az 'irigység beszél belőled' szöveget.
  • Wind 67
    Ez az énekhang igen gyengécske ezekhez a ritmusokhoz. Dombon ülő vadászkutya legyek, ha csak én hallom így...
  • atiapuka
    Szerintem tökre Savage-os hangzása van. Nekem tetszik.
  • italove
    Én ezt az Unbelievable c. nótát átfuttatnám egy komolyabb hardware-en, mert ebben még jócskán van spiritusz. Szerintem semmivel nem gyengébb zene, mint a Maybe baby. Úgy érzem, a szinti hangzáson még lehet csiszolgatni és akkor igazi klasszikus lenne mind a kettő. De így is tetszenek. Nagyon fülbemászó mindkét nóta dallama. Gratula!
  • kaposi1
    Nos.
    Ha ma csak egy zenei ajánlatot hallgatsz meg akkor ez legyen az.
    Óriási gratuláció Birizdo Lajos barátunknak ezért a fantasztikus maxiért.
    Külön köszönet hogy egy fantasztikus magyar szerzeményt is elhelyezett a maxi dalai között.
    Nekem mondjuk ez a kedvencem de ízlések és pofonok.
    De szerintem a legkényesebb Italo rajongó is megtalálja rajta azt a nótát amit szívesen hallgat ill. játszhat a bulikban.
    Nagyon egyben van ez a Maxi !!!!!!!!!

És persze nagy köszönet Sergey Podosenov-nak is mert nélküle ez nem jöhetett volna létre az SP Records-nál.
    Bravó fiuk csak így tovább.

Birizdo I Am - Maybe Baby 12'' MAXI SINGLE

• atiapuka
    Ezek is marha jó zenéi, de nekem azért a Playboy marad az első számú kedvencem tőle. Emlékszem K. Conde Dolce Vitájával hallottam egyidőben, és mindig azt a két számot hallgattam.

Érdekes, mert múltkor hallottam a Dolce Vita amerikai és európai verzióját is. Na az európai nem tetszik.
  • atiapuka
    Orlando utolsó zenéi nekem már nem igazán jöttek be, de a héten ezt hallottam, és tetszik.

• Biatomi
    Biztos vagyok benne hogy tudod,csak most hirtelen kimaradt.......................ez is
    David Lyme ‎– Let's Go To Sitges
    David Lyme ‎– Let's Go To Canarias
    David Lyme ‎– Let's Go To Lloret
    big big kedvencem nekem is
  • Musachy
    Macifejű Estimádó barátunk milyen nyalka orosz katona volt!
  • sanyo71
    Estimado - Praise The Sun (2014)

• Musachy
    Kétszer írtam választ erre, megjelent, hogy duplikált üzenet nem küldhető, viszont egyáltalán nem látható...

Szóval az lett volna, hogy ez a száma a kedvencem (kiadták "Let's Go To Lloret" címmel is).
  • atiapuka
    Jó nyaralást Laci!
  • kaposi1
    Most nyaralok de azért az ilyen feldolgozásokat itt is szívesen meghallgatom.
  • Musachy
    jó ez fórum...
  • atiapuka
    Sziasztok!
    Múltkor beszélgettünk az átdolgozásokról.
    Ez nekem tetszik. Én eleve szeretem David Lyme számait. Emlékszem anno a Playboy és a Bambina a kedvenceim voltak.

• Biatomi
    Huhaaaaa
    még jó hogy nem englisül írtad:::::: my face nation
  • Musachy
    "máj faszi-nésön, máj faszinésön"
  • atiapuka
    Nekem nem sok Tq szám tetszik, de ezt szeretem. És a másik kedvencem az Italove-os.
  • Biatomi
    Eza Tq variáció még mindig visszatérő
    igaz???

• kaposi1
    Bizony van benne egy kettő nagyon várós dal ami még nem jelent meg más kiadványon eddig.

Zyx Italo Disco New Generation Vol.5

CD 1
    MIKO MISSION - UNIVERSAL FEELING (Vocal Version)
    BORIS ZHIVAGO - LOVE IN RUSSIA (ZYX Extended Mix)
    SIBERIAN HEAT - PICK UP THE PHONE (ZYX Summer Mix)
    TQ FEAT. KEN LASZLO & FRED VENTURA - IN THE NIGHT (Extended)
    ALDO LESINA - GOODBYE (Extended Power Mix)
    M@RGO FEAT. MODE ONE - MY LOVE IN YOUR HEART (Disco Version)
    RAF CONEY - I SEE YOU LATER (Vocal Version)
    FRED VENTURA - DON‘T GIVE UP (Italo Connection Remix)
    THE SWEEPS - VOICES (Extended Version)
    CASANOVA - I LOVE YOU (Long Mix)
    LINDA JO RIZZO - USSR (ZYX Italo Mix)
    CD 2
    MODERN BOOTS - TEARS OF A BROKEN HEART (Extended Version)
    HELICON - THE NET (Vocal Version)
    ESTIMADO - YES YOU ONE (Long Version)
    JACO - HEY OPERATOR (Rum Version)
    D. WHITE - NO CONNECT (Long Version)
    AMAYA - NEW WAYS
    LINDA JO RIZZO FEAT. RYAN PARIS - ALL AROUND (80s Mix Long Version)
    DEAN CORPORATION - APP ME (Italo Dance Mix)
    DIGITALO - DIGITALO (Extended Version)
    LASERDANCE - COSMIC ENERGY (Space Version)
    TIZIANA RIVALE - JUST HOLD ME TIGHT (Soft Version)

Várható megjelenés : 05.09.2014
  • zoranpityu68

Figyelem!!! Ma este !!!!
    Újra akcióba lendülünk vége a nyári vakációnak kipihentük az év fáradalmait.
    Most szombaton aug. 9.-én este 19 h kor élő adással köszöntjük az új szezon érdeklődőit.
    Lesz élménybeszámoló, kívánságműsor,elöző pityu müsorok kérése és nagy meglepi és persze nagy durranás...és ez egyenes élő adásban itt.

http://www.ustream.tv/channel/%C3%89l%C3%B6ben-pityuval

A múltkori ''szaggatós'' technikánkat természetesen csiszoltuk és most már 4K HDDD-ben adjuk az élő müsort.
    Aki kimarad az lemarad!!!
    Lesz egy bomba meglepi is...besirtok..
  • Szállító Joe
    Nekem most ez az egyik kedvencem,de még csak demo. Úgy kezdődik mint Haddaway-life,de nekem az is nagy kedvenc volt...
    Bad Boys Blue-Heavenly
  • amaximus
    ez is jó, a kettö közül határozottan a Brayan-féle remix felé húzok, bár inkább zenei hangulat kérdése
  • amaximus
    nem ismertem ezt a Brayan remixet, de jól meg van csinálva, tetszik!
    bár önmagában az eredeti vokál trance is jó zene, csak ugye teljesen más a fekvése. :)
  • amaximus
    nekem sincs. :) mivel ez egy CSAK új italo fórum,így erősen tartózkodom a világ zenei termésének és jobb újdonságainak bemutatásától :) de én egy olyan zeneszerető vagyok,aki rengeteg stílust hallgat és szeret is.
  • sanyo71
    Én meg lépek,mert reggel melódia lesz....sajna....További szép estét
  • atiapuka
    Na elköszönök srácok, jó éjt!
  • atiapuka
    A Forever, Center of the Universe és a Karma amiket ajánlok első körben- Most meg is hallgatom a 2.-kat.
  • sanyo71
    Őket nem ismerem,de nagyon nem,,,,Ha lesz egy kis időm rá közelítek a csapatra
  • sanyo71
    Nem hiszem hogy olyan nagy problémák lennének Mike zenéivel,vannak new italo fronton más" érdekes" produkciók, amiket pedig néha meg is jelentetik szerintem feleslegesen..
  • atiapuka
    És Kamelot-ot ismered?
    Múltkor mutatta egy cimborám, a Forever c. számát. Szerintem marha jó, meg még van azon kívül is pár, ami tetszik.
  • sanyo71
    Nem vagyok az a nagy szakértőjük,de azért közben hallgatom őket,és igen,nekem is tetszik ahogy zenélnek
  • italove
    Akkor érthető a dolog! Az tévesztett meg, h kimaradt az anyázás a posztodból! Náluk ez olyan általános, mint a fagylaltos bódé a Vörös Hadsereg úton!
  • atiapuka
    Lehet, hogy kapunk ám Lacitól, hogy ebben a topikban Scorpionsról beszélünk. De legfeljebb törli.
    De inkább, mint a vita ...
  • sanyo71
    Vigyázz!!Mert én is a Flex táborhoz tartozom ám
  • atiapuka
    Én a magyarokat nem hallgatom, sosem szerettem. Na jó, kb. 15 évvel ezelőtt meghallgattam a Neotont.:)
    Lehet, hogy ciki, meg micsoda magyar vagyok, mint már többször a fejemhez vágták, de ez van.:)

Axel Rudi Pell-t ismered? Olyan mint a Scorpions. Én nagyon szeretem.
  • sanyo71
    Nekem is van néha olyan napom ,amikor nem hallgatok mást mint soft-rockot.Elsősorban Scorpions,de én például nagyon szeretem a Magyar vonalat,és szívesen hallgatom őket!!
  • atiapuka
    Pedig nem biztos, hogy ha valakinek nem tetszik ez a zene, akkor menthetetlen.
    Biztos vagyok benne, hogy nagyon kevés az a zene, amelyikre mindenki egyből rácuppanna. Emberek vagyunk, és szerencsére különbözünk kívül is, és belül is. Sőt, én úgy vagyok a zenékkel, hogy lehet, hogy most valami nem tetszik, mert rossz passzban vagyok, de holnap kipihenve hallgatva azt mondom, ez igen.

Szóval szerintem nincs abban semmi rossz, ha nem ugyanazokra ugrunk ...
  • italove
    Látom tanulsz a flexesektől! Így kell bemutatni valamit: nem ember aki nem szereti ezt!
    Próbáljon valaki ellentmondani!