NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    én ahogy eddig se, most sem beszélek rá senkire semmit, mindenkinek más tetszik, ez az 1 biztos!

vannak olyan zenei koncepciók (mondjuk most csak 1-1 stíluson belül nézve),amik úgymond valamilyen okból populárisak lesznek, nagyobb közönséget kerítenek hatalmukba, ennek is biztos meg van a maga zenei élményfaktor pszichológiája, ezzel a résszel nem is érdemes többet foglalkozni, mint ennyit.

de azt, hogy ez NEM ZENE, és ezt jól ki is emeled, én csak úgy tudom érteni, a korábbi véleményeiddel összhangban, hogy valamiért szívből, kegyetlen és rendkívüli ellenszenv, dac és utálat van feléd mindenben,amiben az mflex szó akár csak elméletileg is szerepel, legfőképp ezt azért érzem így

-és ez lenne a mondandóm lényege, nem, az hogy épp te ezt és legfőképp csak ezeket utálod-

mert itt egy árva rosszallás, nemtetszés, vagy lehurrogás sem szokott elhangzani (tőled legfőképp nem) a sokszor népzenei kotkodálás szintű, kocsmai háttérzene hangaláfestéses mulatósnak is csak enyhén nevezhető "zenei" alkotások publikálásánál, amiből azért ne legyünk szerények, valljuk be, itt is bőven szokott lenni, csak azért,mert aszongyuk,hogy nyúitaló :) sok nagy hurrával, ellenben, ha bejön egy ilyen nevezzük csak hanganyagnak (nehogy leírjuk, hogy zene), amiben van hangzás, minőség, igényesek a szintik, a dallamok, rendkívül összetett az egész, akkor az egyből a szemétdombra kívánod egy adag frissen felbüfizett vacsora maradékkal. hát lelked, füled és ízlésed rajta! ÉN TISZTELETBEN TARTOM, ez is egy vélemény, mint az enyém is, végülis minden zenét úgyis a többség visz sikerre vagy dugkútba, nem kettőnkön fog ez sem múlni, ez majd lassan elválik erről a hanganyagról is, bár viszonylag bíztató az elöadónak, hogy eddig akit utáltál,abból ilyen-olyan szinten mindig siker lett. :)

de viccet félretéve, aki utálja,az nyugodtan tegye ezt továbbra is, a szerelem is olyan dolog,ami magától jön, ha meg nem jön, nem kell erőltetni. :)
    a vidik tényleg jók!