42829
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• italove
    Látom tanulsz a flexesektől! Így kell bemutatni valamit: nem ember aki nem szereti ezt!
    Próbáljon valaki ellentmondani!
  • italove
    Nekem a másik Martin Duvall zene sokkal jobban tetszett. Ezt, amit mutattál nem is rögzítettem

Martin Duvall - All Night (Original Version)
  • atiapuka
    De hát nem csak a disco zenében van dallam. Ott vannak az indián zenék, a kelta zenék (Enya), vagy akár a soft-rock, mint Scorpions, Knopfler, Axel Rudi Pell. Hogy a gitárosokról ne is beszéljek, mint pl. Gary Moore.
  • italove
    Igen, ismét igazad van! Ezért nem is hallgatok nagyon más stílusú zenét! (pár kivétel azért van ) A disco zenében szerencsére többnyire megvan a dallam, a többi stílust pedig mellőzöm.
  • sanyo71
    Ezen a zenén viszont aki kivetni valót talál annak már nincs mit mutatni
    Én teljesen odavagyok érte

Michael Woods feat. Duvall - The Last Day On Earth (Brayan Master Mix)
  • atiapuka
    Azta, olyan stílusokat sorolsz, amikről fogalmam sincs, mit takarnak, max. halvány elképzelésem van.:)
  • amaximus
    na, jó, okés,én megértem, hogy nem hallassz neked megfelelő dalolásznivaló dallamot, ez picit azért szükiti a nemtetszésindexet okát, ellenben én tökéletesen hallom, ez ízlés kérdése, de akkor ennyi erővel számodra nem tartozik a zenei fogalomba pl. a világ teljes hanganyag termése az alábbi stílusok közül, hisz nem sok mindent van dúdolgatni benne:

lounge, dubstep, techno, brekbeat, hardtechno,hardsytle,chillout,drum&bass,chillhop,cosmic downtempo,jungle,deeptech,psy,ambient,thras metal,
    hogy csak egy bő tucat zenei irányzatot soroljak fel, de dudolásznivaló dallamhiányban még legalább kéttucat zenei stílust fel lehetne ennyi erővel sorolni,ettől még normál értelemben MIND ZENE! tehát én ebböl a kontextusból nem tudom hová rakni és hogyan értékelni a nívós szempontjaid. nekem csak ez volt az észrevételem. :)
    nem túl rég vagyok,a korábbi összefüggéseket nem volt alkalmam megfigyelni a siker-nem siker teóriában, de majd igyekszem követni az aránypárokat! :)
  • atiapuka
    Még Vanello zenéit szeretem, persze azét azt is válogatva, és váltogatva.
  • atiapuka
    Nekem ez tetszik: The Attraction-Summer Dance
    Nem igazán a kedvencem ez a stílus, de ez tetszik, és azért, mert kb. 4 perc hosszú.. Mikor már megunnám, pont vége. Ebben a stílusban ami 6-7 perces zene, azt el sem szoktam tenni.

Mondjuk ez kivétel: Koto-Visitors (Dj Ikonnikov E.x.c Version), meg még biztos van egy-kettő, amik nem jutnak eszembe.
  • amaximus
    kellemes BCR nóta, szerencsére kilóg a sablon sorából.
  • italove
    Na ezeket a tipusú zenéket már a 80-as években sem szerettem. Ez ilyen modernesített 70-es évek fíling
  • sanyo71
    Igen, ez tetszik nekem is
  • sanyo71

Tom Hooker - Let's go party
    Én szeretem ezt a stílust is
  • italove
    Nem mindegyik zenéje jön be. De többségében teljesen hallgathatóak!

VANELLO - Mira Mira (Extended Euro Mix 2014)

Ez is tetszik!
  • sanyo71
    Tud a mester ha akar
  • italove
    Az utóbbi napokban hallgattam néhány Digimax-os zenét, nekem is ez tetszett a legjobban!
  • sanyo71

Lina Hansson - Unglamorous (Digimax 80s Dance Remix)
    Hatalmas muzsika!!!
  • atiapuka
    Én most ezt hallgatom: R & M-Holiday
    Napjaink italo-i közül nekem ez az egyik favorit.
  • atiapuka
    Érdekes, flexi zenéje mindig vihart kavar.:) De miért, nem értem. Más zenére is szoktunk mondani, hogy nem jön be (illteve én már nem szoktam, a fenének sem hiányzik a vita), még sincs belőle balhé.
    Végül is ti tudjátok...
  • italove
    Rain barátunk hozzászólására nem írok semmit, nem egy elmebajnok, ez nyilvánvaló és mehet vissza oda, ahol 2 hónapig volt. Az viszont nagyon megvisel, h "mflex szarik a fejemre". Nem tudom van-e értelme így élni. Áhhh, semmi!

Sajnos igazad van, rengeteg a hulladék és sokszor már lusta is vagyok véleményt írni. Igénytelen hangzás, sablon dallam stb. Főképp a szláv vonalra jellemző ez. Vicces, de nagy részben megegyezik a véleményem a tiéddel mflexről: "hangzás, minőség, igényesek a szintik, rendkívül összetett az egész". Teljesen egyetértek! Egy valamivel nem: dallam az nincs benne, nem érzek semmiféle késztetést, h dúdolgassam magamban, vagy egy jól sikerült részt fütyülgessek.
    Én is tiszteletben tartom a véleményed. Semmi gond!
    Ilyen-olyan szinten azokból a zenékből is lett siker, amiket nem utáltam, tehát ebből messzemenő következtetést nem szabad levonni!
  • amaximus
    bocs, hullaszar ez az sgmotor,tehát az elözö a szövegkörnyezete alapján italove-nak ment a 19688-ra
  • amaximus
    én ahogy eddig se, most sem beszélek rá senkire semmit, mindenkinek más tetszik, ez az 1 biztos!

vannak olyan zenei koncepciók (mondjuk most csak 1-1 stíluson belül nézve),amik úgymond valamilyen okból populárisak lesznek, nagyobb közönséget kerítenek hatalmukba, ennek is biztos meg van a maga zenei élményfaktor pszichológiája, ezzel a résszel nem is érdemes többet foglalkozni, mint ennyit.

de azt, hogy ez NEM ZENE, és ezt jól ki is emeled, én csak úgy tudom érteni, a korábbi véleményeiddel összhangban, hogy valamiért szívből, kegyetlen és rendkívüli ellenszenv, dac és utálat van feléd mindenben,amiben az mflex szó akár csak elméletileg is szerepel, legfőképp ezt azért érzem így

-és ez lenne a mondandóm lényege, nem, az hogy épp te ezt és legfőképp csak ezeket utálod-

mert itt egy árva rosszallás, nemtetszés, vagy lehurrogás sem szokott elhangzani (tőled legfőképp nem) a sokszor népzenei kotkodálás szintű, kocsmai háttérzene hangaláfestéses mulatósnak is csak enyhén nevezhető "zenei" alkotások publikálásánál, amiből azért ne legyünk szerények, valljuk be, itt is bőven szokott lenni, csak azért,mert aszongyuk,hogy nyúitaló :) sok nagy hurrával, ellenben, ha bejön egy ilyen nevezzük csak hanganyagnak (nehogy leírjuk, hogy zene), amiben van hangzás, minőség, igényesek a szintik, a dallamok, rendkívül összetett az egész, akkor az egyből a szemétdombra kívánod egy adag frissen felbüfizett vacsora maradékkal. hát lelked, füled és ízlésed rajta! ÉN TISZTELETBEN TARTOM, ez is egy vélemény, mint az enyém is, végülis minden zenét úgyis a többség visz sikerre vagy dugkútba, nem kettőnkön fog ez sem múlni, ez majd lassan elválik erről a hanganyagról is, bár viszonylag bíztató az elöadónak, hogy eddig akit utáltál,abból ilyen-olyan szinten mindig siker lett. :)

de viccet félretéve, aki utálja,az nyugodtan tegye ezt továbbra is, a szerelem is olyan dolog,ami magától jön, ha meg nem jön, nem kell erőltetni. :)
    a vidik tényleg jók!
  • rain70 #19691
    2 hónapig nem voltam, de látom itt minden maradt ugyanaz. A fanyalgás mást jelent, nyilván ezzel sem vagy tisztával. Amit te csinálsz minden Mflex zenénél az egy undorító menyilvánulás.
    Teljesen átlátszó és nyilvánvaló, hogy bármi lehet tőle az te szarozod. Ez itt egy szemétdomb és az is marad ilyen emberekkel az élen, mint amilyen te is vagy faszikám. Az egészbe az a legbiztosabb, hogy szerintem Mflex magasról szarik a fejedre. XDD Ez egy csúcs zene, egyedi és ahogy látom máris tarol. Mint mindig.
  • amaximus
    próbálom nem bebeszélni a füleimnek, de én is hasonlót érzek.
  • italove
    Végighallgattam és csak annyit fanyalognék, akik eddig nem szerették, azok ezután sem fogják. Pont uazt hozza most is, mint a régi alkotásaiban (a zene szót kerülném), más cím alatt. Akiknek viszont eddig is tetszett, azoknak nyilván ez is be fog jönni! Egészségükre!
    Az animáció viszont tényleg jó!
  • rain70 #19688
    Ez egyszerűen elképesztő nagy zene !
  • amaximus
    na, ez most elég újnak tűnik! :) és hát nem igazán tudok jó szó nélkül elmenni mellette, elnézést a néhány mindenképpen fanyalgótól, de ez egyszerűen extázis!
    Mflex-Robot Dance

két videó verzióban is van,mindkettö elég szuper
  • kaposi1
    Nem rossz, de én inkább maradok Pascal örökbecsűjénél.
  • amaximus
    Szeretem a Digimax srác remixeit , bár mostanában talán annyira nem ütnek meg a zenéi.
    itt a zene jó, a vokál annyira nem izgalmas.
  • amaximus
    komoly! nekem is nagyon tetszik, bár ez egyáltalán nem új italo,akkor sem, ha visszanyúltak egy 80-as italo-hinrg sikerhez, tehát 'az itt ismert nagy elméletek' alapján nincs itt helye! :)

egyébként rendkívül jól sikerült, kár, hogy Arash és T-pain törzshallgatóinak fingja sincs, hogy ez mitől ilyen jó! :))))

• kaposi1
    Medina - Junkie (Digimax Retro NRG Remix) 2014

• italove
    Nekem teccik!
    Arash feat. T-Pain "Sex Love Rock N Roll (SLR)" Official Video

Sikerült megtartani az eredeti zene motívumait, mégis teljesen mai stílusú lett. Képileg pedig szintén tuti a klip.
  • beva02
  • italofan95
    Martians On Earth (Cos​-​mix) by RetroSynther
  • atiapuka
    Ez tényleg jó!
  • kaposi1
    Ezzel a tálalással még biztos nem láttuk.

MIRKO HIRSCH - TAKE ME

• atiapuka
    Nekem tetszik.
  • kaposi1
    "Meg tudod mondani ez melyik lemezükön van ?"

Én a B.B.B. Green Eyed Lady címü számára gondoltam.

Nem az Avant-Garde verzióra hanem az eredeti Bad Boys Blue számra .
  • zoranpityu68
    Jó mulatást neked!
  • zoranpityu68

A felhivásból kimaradt hogy a múltkori ''szaggatós'' technikánkat természetesen csiszoltuk és most már 4K HDDD-ben adjuk az élő müsort.