hát fene azt a különleges ízlésed! :) az eredetivel nemhogy egy lapon, de még egy városban sem lehet ezt emlegetni.
Az Étolaj (Etoile Vipe) csapat korábban csak eurodance-et előadó énekesnőjéből most épp italo dalokat dalolászó hölgyeménynél csak az a baj, hogy mindent el szeretne énekelni,amihez hangilag köze sincs. Ez persze csak az én magánfülvéleményem,mert már van ami ''báncsa'' a fülem.
A zenei alapok meglepően jók,valószínű a régi eurodance szerző csapat áll mögötte, de a hangminőség a siralmas és az épp nem vagyok rosszul között ingadozik (el nem tudom képzelni, ezt a rossz hangminőséget,mivel hozzák össze?),amit az sg italove-féle és nemrég csak az ő általa felrakott szinte minden anyagnál és az eredeti forrásanyagok közötti különbségek között észrevett hangfeljavításnak gondolt EQ-zás vagy épp picit még javít, vagy csak még többet elvesz az élményből (ezt miért kell?).
A csaj hangja amúgyis egy olyan frekvencián mozog,amit sokáig nem lehet hallgatni, bár van benne valami, de kétségtelen, hogy a mostani italo vonalon összedobott harmincvalahány zenéjét átnyálazva vannak jól sikerült alkotásaik is,ha mondjuk inkább testhezálló zenét énekel, nem pedig egy Valerie Dore-t vagy Danny Keith, Den Harrow, Boytronic vagy PSB-t akar mindenképpen kiköhögni magából. :)
Viszont a Black Sabbath az tényleg jól áll neki! :) az ütős!