42858
-
zoranpityu68 #19425 Boldog névnapot a házigazdának és minden Lászlónak!
Thomas Anders - Everybody Wants To Rule The World
-
beva02 #19424 Csatlakozom én is kívánok boldog névnapot mindenkinek -
allada67 #19423 Boldog névnapot a házigazdának,és a többi fórumos Lászlónak is. -
atiapuka #19422 Miért, legalább nem vagyok ízléstelen.:) -
atiapuka #19421 Ez is tetszik:
Egyébként szeretem ezt az együttest. És még Cora hangja is elmegy benne. Na ezért a mondatomért kapok Lacitól.
-
atiapuka #19420 Ezt most hallgatom.
Peter Wilson - Broken Man (Pete Hammond's Lonely Hearts Remix)
Nekem tetszik. -
atiapuka #19419 Talán Roby & Claudia párosból tetszik a nő hangja. De most azért ebben sem vagyok 100% biztos.
De azt tudom, hogy szeretem számaikat, hogy miért, most nem tudom.
-
atiapuka #19418 Igen, azokra.
Én most hirtelen nem is tudok mondani egyetlen énekesnőt sem, akire azt mondom, hogy kedvenc.
-
mármint a mostani new italoban mozgó nőkre gondolsz, ugye? azok között én is úgy érzem (az elmúlt pár éven belül), hogy egykezemen elférnek azok,akiknek valóban van énekHANGja!de ez csak sacc. :) -
atiapuka #19416 Hát igen, én is úgy vagyok vele (de mintha már írtam volna), hogy zeneileg szerintem nagyon jó (na mondjuk ezt a Boytronic You zenéjére nem értem), de hát a hangjával nem vagyok én sem kibékülve.
De biztos bennem van a hiba, mert a mostani énekesnők közül nem is igazán tetszik egyik sem ... -
hát fene azt a különleges ízlésed! :) az eredetivel nemhogy egy lapon, de még egy városban sem lehet ezt emlegetni.
Az Étolaj (Etoile Vipe) csapat korábban csak eurodance-et előadó énekesnőjéből most épp italo dalokat dalolászó hölgyeménynél csak az a baj, hogy mindent el szeretne énekelni,amihez hangilag köze sincs. Ez persze csak az én magánfülvéleményem,mert már van ami ''báncsa'' a fülem.
A zenei alapok meglepően jók,valószínű a régi eurodance szerző csapat áll mögötte, de a hangminőség a siralmas és az épp nem vagyok rosszul között ingadozik (el nem tudom képzelni, ezt a rossz hangminőséget,mivel hozzák össze?),amit az sg italove-féle és nemrég csak az ő általa felrakott szinte minden anyagnál és az eredeti forrásanyagok közötti különbségek között észrevett hangfeljavításnak gondolt EQ-zás vagy épp picit még javít, vagy csak még többet elvesz az élményből (ezt miért kell?).
A csaj hangja amúgyis egy olyan frekvencián mozog,amit sokáig nem lehet hallgatni, bár van benne valami, de kétségtelen, hogy a mostani italo vonalon összedobott harmincvalahány zenéjét átnyálazva vannak jól sikerült alkotásaik is,ha mondjuk inkább testhezálló zenét énekel, nem pedig egy Valerie Dore-t vagy Danny Keith, Den Harrow, Boytronic vagy PSB-t akar mindenképpen kiköhögni magából. :)
Viszont a Black Sabbath az tényleg jól áll neki! :) az ütős!
-
nem rossz MD utánérzés, de 10bmp emelés szerintem sokat dobott volna még rajta, hogy ne 1 halotti gyászinduló legyen, de azért ne essünk át a ló túloldalára, nem írtál el 2 nullát? vagy ennyi lóvétok van? :)
-
beva02 #19413 Hu ez igy nagyon jó valahol esetleg jó minőségben? 
-
Iggy #19412 Itt kezdődik számomra disco muzsika! Ezért a lemezért 100 eurót is adnák, ha egyszer meg jelenik... -
atiapuka #19411 Meg ez is:
Egyébként ennek az együttesnek nekem több száma is tetszik. -
atiapuka #19410 Ez mondjuk tetszik:
Etolie Vipe-Save The World (Humphrey Robertson Cover) -
atiapuka #19409 Ezt most hallottam.
Ann Lee - I Get The Feeling (Digimax Remix Alex Daal Edit)
Egész jól kezdődött, mondom milyen jó kis zene. Egész addig, míg nem kezdett el nyivákolni benne a nő.
Pl, ezután szólt 22-Rose- Matter Of Feelin' (Extended Mix)'92 száma. Ég és föld a két hang. Még nekem is, aki botfülű.:) -
sanyo71 #19408 Egy közelgő lemezmegjelenés lenne...
http://www.discogs.com/Mrgo-Feat-Mode-One-My-Love-In-Your-Heart/release/5821139 -
Azt hittem csak telón nem látom.
De akkor megkérdem mi ez???? -
italove #19406 Etolie Vipe - Better Than You
Etolie Vipe - Slave Of The System
-
atiapuka #19405 Na majd megpróbálkozom ezekkel is.:) -
italove #19404 Ne azokat hallgasd, hanem az új lemezét. A régi remixei eléggé középszerűek.
Ezeket kóstolgasd! Mind remek zene!
Etolie Vipe - Better Than You
Etolie Vipe - Cheats For A Glory
Etolie Vipe - I'm Not Liar
Etolie Vipe - Shame Of You
Etolie Vipe - Slave Of The System
Etolie Vipe - The Copper Age -
atiapuka #19403 Múltkor dicsértétek Etolie Vipe-t.
Régebben is hallottam tőle számot, és most pedig a You-t (Boytronic Cover), én nem tudom, de nekem nagyon nem jön be.
Biztos bennem van a hiba.
Viszont a Dean Corporation - App Me (Italo Dance Mix) kezd megtetszeni.
-
sanyo71 #19402
Nem tudom volt-e már ez a muzsika..
Red N Ready - Hold On Tight (Modern Talking Style Demo) -
sanyo71 #19401
Közeleg a lemez...:) -
atiapuka #19400 Hát őszintén szólva meguntam az első 5 perc után.
Nekem nem nagyon jönnek be az ilyen hosszú mixek. Ugyanúgy, mint múltkor próbálkoztam a remixekkel, olyan 10-15 perces átdolgozásokkal. Azok sem tetszenek nekem. -
musichunter65 #19399
el megy ez is.. nem???
-
musichunter65 #19398 hm hm... nem rossz!
-
atiapuka #19397 Hát nem tudom. Annyira nem ájultam el tőle, de még nem törlöm le, hátha megszeretem ezt is.
-
atiapuka #19396 Nekem inkább ez a számuk tetszik:
-
atiapuka #19395 Azt én is jobban szeretem, csak tudnám, hogy mit jelent.
-
italove #19394 Így is lehet mondani, de a ceces éjszakákat jobban szerettem!
-
ööö... mármint a Spagna - Call Me részlet ugyebár...
-
atiapuka #19392 Na jól van, csendben maradok, nem akarom telebeszélni a topikot.:) -
atiapuka #19391 Mondjuk nekem ez tetszik, pedig idei. Csak hát tényleg nem tudom ezeket megjegyezni, mert azért nem olyan átütő sikerzenék.
M@rgO feat Mode One - My Love in your Heart(Disco Version)
Emlékszem, ez a zene nem sok topiklátogatónak tetszik, mert Bohlen-es stílus. Én szeretem ezt a vonalat is. -
atiapuka #19390 Na akkor mi fordítva működünk.:)
Egyébként én olyan sokat nem hallgattam, hogy megunjam. Múltkor éppen írtam, hogy mostanában ha időm engedi, mindenféle stílust hallgatok. Mert ugyanazt a stílust hallgatva én mindent megunok ...
Szerintem ez ugyanolyan, mint az étel. Imádom a mákostésztát, de ha 3 nap egymás után azt kéne ennem, ráborítanám a szakácsra.:) -
italove #19389 Először nekem nagyon bejöttek, de mára dög unalmasakká váltak, hála a sorozattermelésnek. Nem is tudom megjegyezni már őket, pedig nem rosszak, csak túl sok van belőlük. -
atiapuka #19388 Először egyébként nekem sem jöttek be ezek a zenék, de azóta már többször hallgattam az Alan Brando Project zenéit, és valahogy megtetszettek, legalábbis az idei zenék közül igazán egyetlenre sem emlékszem, ami megfogott volna. -
atiapuka #19387 Na majd újra meghallgatom, bár először nem tetszett, arra emlékszem. De hátha ... -
italove #19386 Nagyon tetszik a "szeszélyes évszakok" részlet benne!