42858
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• zoranpityu68
    Boldog névnapot a házigazdának és minden Lászlónak!

Thomas Anders - Everybody Wants To Rule The World

• beva02
    Csatlakozom én is kívánok boldog névnapot mindenkinek
  • allada67
    Boldog névnapot a házigazdának,és a többi fórumos Lászlónak is.
  • atiapuka
    Miért, legalább nem vagyok ízléstelen.:)
  • atiapuka
    Ez is tetszik:

Egyébként szeretem ezt az együttest. És még Cora hangja is elmegy benne. Na ezért a mondatomért kapok Lacitól.
  • atiapuka
    Ezt most hallgatom.

Peter Wilson - Broken Man (Pete Hammond's Lonely Hearts Remix)

Nekem tetszik.
  • atiapuka
    Talán Roby & Claudia párosból tetszik a nő hangja. De most azért ebben sem vagyok 100% biztos.
    De azt tudom, hogy szeretem számaikat, hogy miért, most nem tudom.
  • atiapuka
    Igen, azokra.
    Én most hirtelen nem is tudok mondani egyetlen énekesnőt sem, akire azt mondom, hogy kedvenc.

• amaximus
    mármint a mostani new italoban mozgó nőkre gondolsz, ugye? azok között én is úgy érzem (az elmúlt pár éven belül), hogy egykezemen elférnek azok,akiknek valóban van énekHANGja!de ez csak sacc. :)
  • atiapuka
    Hát igen, én is úgy vagyok vele (de mintha már írtam volna), hogy zeneileg szerintem nagyon jó (na mondjuk ezt a Boytronic You zenéjére nem értem), de hát a hangjával nem vagyok én sem kibékülve.
    De biztos bennem van a hiba, mert a mostani énekesnők közül nem is igazán tetszik egyik sem ...
  • amaximus
    hát fene azt a különleges ízlésed! :) az eredetivel nemhogy egy lapon, de még egy városban sem lehet ezt emlegetni.
    Az Étolaj (Etoile Vipe) csapat korábban csak eurodance-et előadó énekesnőjéből most épp italo dalokat dalolászó hölgyeménynél csak az a baj, hogy mindent el szeretne énekelni,amihez hangilag köze sincs. Ez persze csak az én magánfülvéleményem,mert már van ami ''báncsa'' a fülem.

A zenei alapok meglepően jók,valószínű a régi eurodance szerző csapat áll mögötte, de a hangminőség a siralmas és az épp nem vagyok rosszul között ingadozik (el nem tudom képzelni, ezt a rossz hangminőséget,mivel hozzák össze?),amit az sg italove-féle és nemrég csak az ő általa felrakott szinte minden anyagnál és az eredeti forrásanyagok közötti különbségek között észrevett hangfeljavításnak gondolt EQ-zás vagy épp picit még javít, vagy csak még többet elvesz az élményből (ezt miért kell?).

A csaj hangja amúgyis egy olyan frekvencián mozog,amit sokáig nem lehet hallgatni, bár van benne valami, de kétségtelen, hogy a mostani italo vonalon összedobott harmincvalahány zenéjét átnyálazva vannak jól sikerült alkotásaik is,ha mondjuk inkább testhezálló zenét énekel, nem pedig egy Valerie Dore-t vagy Danny Keith, Den Harrow, Boytronic vagy PSB-t akar mindenképpen kiköhögni magából. :)
    Viszont a Black Sabbath az tényleg jól áll neki! :) az ütős!
  • amaximus
    nem rossz MD utánérzés, de 10bmp emelés szerintem sokat dobott volna még rajta, hogy ne 1 halotti gyászinduló legyen, de azért ne essünk át a ló túloldalára, nem írtál el 2 nullát? vagy ennyi lóvétok van? :)
  • beva02
    Hu ez igy nagyon jó valahol esetleg jó minőségben?
  • Iggy
    Itt kezdődik számomra disco muzsika! Ezért a lemezért 100 eurót is adnák, ha egyszer meg jelenik...
  • atiapuka
    Meg ez is:

Egyébként ennek az együttesnek nekem több száma is tetszik.
  • atiapuka
    Ez mondjuk tetszik:

Etolie Vipe-Save The World (Humphrey Robertson Cover)
  • atiapuka
    Ezt most hallottam.
    Ann Lee - I Get The Feeling (Digimax Remix Alex Daal Edit)

Egész jól kezdődött, mondom milyen jó kis zene. Egész addig, míg nem kezdett el nyivákolni benne a nő.

Pl, ezután szólt 22-Rose- Matter Of Feelin' (Extended Mix)'92 száma. Ég és föld a két hang. Még nekem is, aki botfülű.:)
  • sanyo71
    Egy közelgő lemezmegjelenés lenne...
    http://www.discogs.com/Mrgo-Feat-Mode-One-My-Love-In-Your-Heart/release/5821139
  • kaposi1
    Azt hittem csak telón nem látom.
    De akkor megkérdem mi ez????
  • italove
    Etolie Vipe - Better Than You
    Etolie Vipe - Slave Of The System
  • atiapuka
    Na majd megpróbálkozom ezekkel is.:)
  • italove
    Ne azokat hallgasd, hanem az új lemezét. A régi remixei eléggé középszerűek.
    Ezeket kóstolgasd! Mind remek zene!
    Etolie Vipe - Better Than You
    Etolie Vipe - Cheats For A Glory
    Etolie Vipe - I'm Not Liar
    Etolie Vipe - Shame Of You
    Etolie Vipe - Slave Of The System
    Etolie Vipe - The Copper Age
  • atiapuka
    Múltkor dicsértétek Etolie Vipe-t.
    Régebben is hallottam tőle számot, és most pedig a You-t (Boytronic Cover), én nem tudom, de nekem nagyon nem jön be.
    Biztos bennem van a hiba.

Viszont a Dean Corporation - App Me (Italo Dance Mix) kezd megtetszeni.
  • sanyo71

Nem tudom volt-e már ez a muzsika..
    Red N Ready - Hold On Tight (Modern Talking Style Demo)
  • sanyo71

Közeleg a lemez...:)
  • atiapuka
    Hát őszintén szólva meguntam az első 5 perc után.
    Nekem nem nagyon jönnek be az ilyen hosszú mixek. Ugyanúgy, mint múltkor próbálkoztam a remixekkel, olyan 10-15 perces átdolgozásokkal. Azok sem tetszenek nekem.
  • musichunter65

el megy ez is.. nem???
  • musichunter65
    hm hm... nem rossz!
  • atiapuka
    Hát nem tudom. Annyira nem ájultam el tőle, de még nem törlöm le, hátha megszeretem ezt is.
  • atiapuka
    Nekem inkább ez a számuk tetszik:

• atiapuka
    Azt én is jobban szeretem, csak tudnám, hogy mit jelent.
  • italove
    Így is lehet mondani, de a ceces éjszakákat jobban szerettem!
  • Musachy
    ööö... mármint a Spagna - Call Me részlet ugyebár...
  • atiapuka
    Na jól van, csendben maradok, nem akarom telebeszélni a topikot.:)
  • atiapuka
    Mondjuk nekem ez tetszik, pedig idei. Csak hát tényleg nem tudom ezeket megjegyezni, mert azért nem olyan átütő sikerzenék.

M@rgO feat Mode One - My Love in your Heart(Disco Version)

Emlékszem, ez a zene nem sok topiklátogatónak tetszik, mert Bohlen-es stílus. Én szeretem ezt a vonalat is.
  • atiapuka
    Na akkor mi fordítva működünk.:)

Egyébként én olyan sokat nem hallgattam, hogy megunjam. Múltkor éppen írtam, hogy mostanában ha időm engedi, mindenféle stílust hallgatok. Mert ugyanazt a stílust hallgatva én mindent megunok ...
    Szerintem ez ugyanolyan, mint az étel. Imádom a mákostésztát, de ha 3 nap egymás után azt kéne ennem, ráborítanám a szakácsra.:)
  • italove
    Először nekem nagyon bejöttek, de mára dög unalmasakká váltak, hála a sorozattermelésnek. Nem is tudom megjegyezni már őket, pedig nem rosszak, csak túl sok van belőlük.
  • atiapuka
    Először egyébként nekem sem jöttek be ezek a zenék, de azóta már többször hallgattam az Alan Brando Project zenéit, és valahogy megtetszettek, legalábbis az idei zenék közül igazán egyetlenre sem emlékszem, ami megfogott volna.
  • atiapuka
    Na majd újra meghallgatom, bár először nem tetszett, arra emlékszem. De hátha ...
  • italove
    Nagyon tetszik a "szeszélyes évszakok" részlet benne!