41695
-
atiapuka #18271 Hát igen, Joey Mauro hangja, hát ...
És még volt egy ilyen. a Karl Otto.
Mondjuk a zenéikben nem tudom melyik énekel, de valami szörnyű szerintem. -
gyula1971 #18270 Nem tetszik nekem sem, nem a megszokott Lian Ross. Össze-vissza van mixelve, a végére megfájdult a fejem kicsit.
De azért legalább már ismerem, nem baj, hogy feltetted. Kösz. -
atiapuka #18269 Na én azt sem tudtam megunni.
Nekem az is az a kategória volt, amelyiknél a zene és az ének egyaránt nagyon ott volt. -
#18268 Úgy látszik kezdik felismerni hogy ennyi pénzért illenék is adni valamit.
Két lemezt végig hallgatva ami mind a kettő 4 -4 track-es ( már ez is nagy szó manapság) azt kell mondjam nincs egyetlen verzió sem ami hasonlítana a másikra.
Nincs más szó rá tökéletes lett mind a Brian Ice - Inside My Lonely Nights mind a Time Machine Feat. Albert One - Cold As Ice lemez is.
Az Új Italove album a Disco Queen nóta miatt nem igazán villanyozott volna fel, bár igaz a (Flashback Re-Edit) azért igen jóra sikerült.
Ezen a lemezen viszont a Rhythm Of Love olyan formája található ami eddig még nem volt elérhető ebben a 7:09-es verzióban. Teljesen átdolgozták a videó-hoz képest is, és nagyon brutálisra sikerült.
Various - New Generation Vol. 1
Mirko & Elen nótája már szerepelt már kiadványon is .
Nagyon jó dal de már ismert volt.
Sam Sam Häggblad nótáját már kielemeztük ( lehetett volna más )
Energy Voice - Call Me (Maxi Version)( Egyértelműen a húzó nóta a lemezen)
Joey Mauro - Black And White Dreams ( kellemes iparos munka és most még a hangja sem zavaró ami nem minden zenéjénél mondható el sajnos.
Szóval aki vásárláson gondolkodik annak nagyon ajánlott kategória Brian Ice ill. Albert One maxi lemezei. -
italove #18267 Az rontotta le egy kicsit, hogy a csapból is az folyt. Mint Max Him Lady Fantasy-ja... -
atiapuka #18266 Lehet, hogy pont azért olyan kellemes, mert hasonlít Silent Circle-re.
Tegnap vagy mikor beszéltem arról, hogy több szám van, ahol csak a zene tetszik. Na a Silent Circle az a kategória volt, amelyiknél az ének és a zene is nagyon bejött/bejön. -
atiapuka #18265 Na eddig nem mertem írni, hogy nekem sem tetszik Lian Ross feldolgozás. Tényleg elég Ross lett.:) -
#18264 Még egy szavazat a NEM-re! -
#18263 Nem igazán értettem már akkor sem amikor D.J Savage saját maga osztogatta meg a szerzeményeit egy torrent oldalon méghozzá lossless minőségben, főleg annak tükrében hogy most a Five4it Records kiadta ezeket a nótákat 100 db-os limitált formában.
Az első angol nyelvű szerzeményétől kezdve nagy rajongója vagyok a zenéjének még akkor is ha nagyon sok dolog visszaköszön a Silent Circe muzsikáiból. -
italove #18262 Nem :) -
atiapuka #18261 Nektek tetszik?
-
atiapuka #18260 Nem rosszak ezek sem, de nekem tőle a You Can Fly a kedvencem. Azt már nagyon sokszor hallgattam ... -
gyula1971 #18259 D.J. Savage - I Mad To Fly ( 2014 )
-
gyula1971 #18258 D.J. Savage - My Heart Belongs To You ( 2014 )
-
#18257 Sajnos még nem sikerült a project,de rajta vagyok. -
atiapuka #18256 Ja, úgy érdekelne is. -
italove #18255 Csak érdekesség képpen tettem be :) A zene nem rossz, az talán hallgatható lenne, de a vokál agyonvágja :) -
#18254 Instrumentálba kiváló lenne. -
#18253 "Szépen kigyúrta magát a srác."
Nekem erről kicsit más a véleményem. -
atiapuka #18252 Elkezdtem hallgatni. Fú mondom milyen jó zene, olyan Trans-X-es, na de mikor elkezdtek énekelni ... -
#18251 Ezt nem bírom... -
italove #18250 russian disco 2 -
#18249 Még egy kicsit "Tam Harrow" alias Tom Hooker apropóján Den Harrow-ról. Nem semmi fazon, az biztos. Az alábbi videókon alapul a Tam Harrow paródia is. Szépen kigyúrta magát a srác, de a playback nélkül ilyen mutatványok mellett volna lihegés rendesen. De spárgázni tud, az biztos...
Bad Boy
Don't Break My Heart -
#18248 Ez a nude disco - Neon Hearts jó zene, igaz már nem a legújabb.
Egy másik jó változat: Auxiliary Tha Masterfader Night Mix
-
#18247 Jó zenéből szerencsére idén sincs hiány.
Moderno & Vanello - My Angel ( Italo Dance 2014 )
-
atiapuka #18246 Igen volt, de inkább jó zene színesítse a fórumot, mint a veszekedés.
Egyébként ezt a számot én is szeretem, múltkor írtam is Lacinak. -
#18245 Tudom hogy volt már...
D WHITE ALL THE STORY IS HISTORY 2014
-
atiapuka #18244 Tényleg a Brand Image szerintem is fantasztikus!
Én ezt a verziót is nagyon szeretem:
Fairlight-Love In A Summer Night
https://www.youtube.com/watch?v=cdSMys8VUvc -
Szállító Joe #18243 Nálam is az új Ryan Paris mindent visz,bár a régit keveset hallgattam.
Régi kedvenceim nagy részét be is mutattátok mostanában ( Squash Gang,
K-Barré ,Den Harrow még sokat hallgatott Monte Cristo ).
Szerintem nagy kedvenc volt nálatok is Brand Image-Love In A Summer Night
Ezt a dalt a mai napig nem tudtam megunni !
Közben kerestem megint a dalt amiről írtam,nem is gondoltam volna,hogy
ennyi sok dalban is van hasonlóság,legjobban tényleg Pia Zadorához
hasonló egy részben,csak nem ennyire pörgős. Ha egyszer megtalálom,azonnal tudatom veletek és
mégegyszer köszönöm a segítséget ! Szép napot! -
#18242 #18209 -
atiapuka #18241 Bizony bizony, imádom azt is! -
sanyo71 #18240 Na mármost, én egy picikét irigykedek ám gazda úr -
#18239 Nem titok hogy ezek a lemezek jelenlég még egy barátomnál vannak.
Nekem a buliból egyelőre csak ennyi jutott , de szerintem ennek is van értéke.
És ha már arra járt aláírta Daniel is a Retronic Voice-ból!
-
allada67 #18238 Tom Hooker-nak nézem ezt a paródia mutatványost.
Úgy néz ki,hogy a hülyeségért nem kell a szomszédba menni.
Persze a szó jó értelmében.
-
#18237 Squash Gang - I Want An Illusions örök kedvenc marad....Húúúúúúúú de sokat hallgattuk hatalmas zene. -
italove #18236 Igen! 1értelmű! Mondom én, hogy sokminden kimaradt! Teljesen igazad van, nagyon nagy zene! -
allada67 #18235 Italove !
Ez jó kis felsorolás.
Ami még említésre méltó.
Nálam még mindig mindent visz, new italo.
Closed - Crazy Love -
#18234 Látom nem tétlenkedsz, már jó sok lemezt vásároltál ... -
italove #18233 Szerencsére nem szűkölködünk zenében! Vannak jobbak rosszabbak és egészen kiemelkedőek is. Ha jól emlékszem, harminccal korábban is hasonló volt a felállás, csak akkor még kevesebb volt az ősz hajszálam -
muzyk73 #18232 LIAN ROSS - BROTHER LOUI 2014 (4:22)
http://www31.zippyshare.com/v/99666243/file.html