italove#19372
Engem nem oktatott ki Mflex, mert amikor én belefolytam az eseményekbe, ő már távozott a sleppjével. Egyébként sem érdekel, hogy emberileg milyen, ezzel csak foglalkozzanak a csatlósok. Soha az életben nem találkoztam vele és nem is fogok valószínűleg. Hajlandó vagyok azt is aláírni, h isten áldotta tehetség, nincs meg a képzettségem hozzá, hogy ezt felülbíráljam. De egy valamiben sokkal jobb vagyok tőle és abban labdába sem rúg mellettem, és ez az, hogy mi tetszik nekem. Neki fingja sincs erről!
Egyébként, ha mondjuk köcsögdudán eljátszom a seri seri lédit és ennek következtében 10 ezres rajongótáborom lesz, attól még lehet szar, amit csinálok...
Nem értem mire lennék én sértődött. A kommentekre? Vagy Mflex zenéjére? Vagy a sértődöttség itt egyenlő az irigységgel? Ha te mondod, biztosan így van.
Nem azért teszek be zenéket, mert azok abszolút megkérdőjelezhetetlenek. Egyszerűen érdekesek és van mikor tényleg jók is. Egy-két zenét azért ki ragadok abból a pár tucatból, amit kitettem:
Épeszű ember hasonlíthatja Mflexet ezekhez a zenékhez?
Egyébként még egyszer leírom, lehet abszolút király abban a stílusban, amit csinál, csak nekem az nem jön be. Én itt az Mflexet témát le is zárnám, mert kár több szót pazarolni rá.
Ja még egy szösszenet:
"Mflex valamelyik számában megint olyan dallamot produkált melyet nagyon sokáig ott maradt a fejében"
Ez megvan nekem is! Az első zenéje lehetett, mert a többi már gyakorlatilag "blokkmásolással" készül!