41695
-
atiapuka #18231 Azt hiszem tényleg visszavonom az első felelőtlen kijelentésemet.
Azért tényleg volt/van termés, vannak jó és dallamos zenék a régiektől is. -
italove #18230 Jaja, ez eszembe sem jutott, mert csak nagyhirtelen soroltam. :) Szóval van azért bőven! És azért csak ennyi, mert sokkal többen nem is készítettek azóta új zenét. :) -
atiapuka #18229 Még egy 'régi' eszembe jutott, aki nagyon nagy kedvencem:
Squash Gang - Hey You. Na szerintem ez is akkora siker volt mint az I Want An Illusions. -
atiapuka #18228 Fúúú tényleg. Ezt is rongyosra hallgattam 1-2 éve. -
atiapuka #18227 Ez tényleg egész jó. Tipikus Cowley - Parker zene. Szeretem ezt a stílust.
Tökre hasonlít a Right On Target zenéjére. -
italove #18226 Savage - Twothousandnine (Italo Maxi) -
atiapuka #18225 Ja tényleg Miko Mission száma, na az is nagyon ütős volt számomra.
Paul Parkernek a Don't Stop vagy melyik száma is volt? Azt hiszem az s tetszett.
És Mr. Zivago száma az úgy elment. A többiek nem igazán bűvöltek el.
Savage-nak milyen új számai voltak? Én a DJ. Savage-ra emlékszem. Esetleg a Save Me? -
italove #18224 Ganymede with Paul Parker - Perfect Target (2008)
Nagyon szeretem. -
italove #18223 Csak pár: Kristian Conde, Tom Hooker, Gazebo, Savage, Miko Mission, Trans-X, Albert One, Joy Peters, Mr. Zivago, Paul Parker... csak úyg hirtelen. -
atiapuka #18222 Na még a Trans-X jutott az eszembe, akinek pár új zenéje tetszik ... -
atiapuka #18221 Én mondjuk mást nem is tudok, akinek tetszene mostani nótája a nagy 80-sok közül.
Talán még Ken Laci Dancing Together-je volt nekem nyerő. De pl. a másik zenéje az S.O.S valahogy nekem nem jött be, pedig azzal is többször próbálkoztam, mint a tegnap emlegetett Albert One Stay-jével. -
atiapuka #18220 Igen, pont így gondolom, illetve hallom én is.
Olyan, mintha mostanra 'érett' volna be ... -
#18219 Ez a Nude Disco kifejezetten jó, sokkal jobb, mint a Crazy Disco. -
italove #18218 Ő például sokkal jobb zenéket fémjelez most mint a 80-as években, úgy gondolom. Volt a Dolcsevítája akkor és kész. Nem volt rossz, de nálam nem egy korszakos, mindent überelő zene. A Parisienne girl vagy az I wanna love you once again sokkal jobban tetszik és a hangja is sokkal jellegzetesebb most. Ezek az igazi nagy találmányok! Saját vélemény! -
atiapuka #18217 Kellemes zene. -
atiapuka #18216 Ja és most is csak ismételni tudom magam, hogy nálam Ryan Paris a csúcs, mert imádom a hangját, na és a zenéje szerintem valami fantasztikusra sikeredett. Mikor hallgatom, teljesen 80-as feelingem van. -
gyula1971 #18215 Romantic --italo-disco IAN.2014...
-
atiapuka #18214 A zenéje nagyon tetszik. Az ének azért annyira nem.
De én sokszor vagyok így, mikor a zene nagyon bejön, de a vocal nem.
Tipikus Sylvester zenék, vagy az újak közül pl. Fruttero hangja nem tetszik, de pl. a Disco Sylvia nagy kedvencem, és pont a zenéje miatt. -
#18213 Ejha!!! -
#18212 AMAYA - New Ways (Demo) - 2014
-
italove #18211 Igazi mexikói fíling! Szerintem a női vokál rendesen beakasztott a fellépés előtt!
VELUZ Ft ELCY K. -TUYA ESTA NOCHE (Extended Original Rmx Dj Manuel Rios)
Ettől még talán TQ is jobb, bár nagyon holtversenyes! -
#18210 kimaradt egy "e" a végén... -
#18209 Azért valljuk be, hogy a mi Tomi barátunknak kicsit agyára ment ez a Dénáró-dolog. Nem tudom, hogy elfelejtette talán, hogy annakidején ő is belement ebbe a játékba.
(Ha esetleg valakinek nem tűnt fel, ez a "csóka" Tom Hooker és Dn Harrow-t parodizálja.) -
atiapuka #18208 Az elsőt most meghallgattam, de valahogy nem nyeri el a tetszésemet... -
#18207 Ja te arról beszélsz???
Az pazar egy alkotás lett. -
atiapuka #18206 Ja, Te erről beszélsz? Én az új nótájáról beszéltem.:)
Na ezekből fogalmam sincs, hogy melyiket hallottam, de tudom, hogy párszor nekiugrottam, de nem jött be.
Na majd újból próbát veszek ezekből...
Mindesetre köszi a tippeket! -
#18205 Albert One - Stay (I Venti d'Azzurro Remix)
Albert One - Stay (Flashback 80's Mix)
Albert One - Stay (Extended Version)
Ezeket ajánlom meghallgatásra. -
atiapuka #18204 Nem tudom melyik verzió volt, amit itt először ajánlottatok. Illetve a sound.. akármin. N az nem tetszett. legalábbis akkor. -
#18203 Melyik verziót hallottad? Mert van belőle jó pár, és azért van olyan ami szerintem nagyon jó. -
gyula1971 #18202 Nude Disco - Neon Hearts (Auxiliary Tha Masterfader Club Mix)
-
#18201 Hi Mirko!
Thanks for the information!!! -
italove #18200 -
#18199 Amire válaszoltam a videóval, abban a hivatkozásban van a letöltő link is.
17471 -
atiapuka #18198 Köszi, majd leszedem. De az is lehet, hogy már valamikor leszedtem... -
italove #18197 Tessék! Nekem így van meg:
Dj Skarley - Crazy Disco (Original mix)
Lehet tölteni! -
atiapuka #18196 Ez egész jó! -
Biatomi #18195 Thanks for the information, Mirko! -
atiapuka #18194 Köszi!
Tényleg a For your love, Lady O, +Jock Hattle néven To Be Or.....
ezeket is szeretem. -
MirkoHirsch #18193 Hello everyone,
I'm happy that you like the live performance version of "Rhythm of Love".
As some of you may know, I've produced and programmed the song for ItaLove.
The live version you can see/hear in the video includes two new parts
I have written and produced especially for ItaLove's performances. The new parts start at 2:52 (the "oh whoa" plus a new synth melody which is not included in the video mix).
They are also included in the Extended Version on the Flashback vinyl 12" of "Disco Queen" featuring Ken Laszlo.
At the moment, I'm busy at finalizing the song "IN THE NIGHT" with vocals by KEN LASZLO, FRED VENTURA & TQ.
All the best to all of you,
Mirko Hirsch
PS: I can't read Hungarian, so I use the Google translator, so I don't understand everything correctly. But if you have any questions, feel free to ask. -
#18192 Crazy Disco - OriginalMix (NRG DISCO) - Dj Skarley 2014