-
Reynaud!
Most válaszolok, mert én nem tudok mindennap a neten lenni.
Tulajdonképpen nem én voltam, az aki hozzád szólt. Hanem te oltottál le engem a Joy-jal kapcsolatban. Ha meg van ellenvélemény, akkor az el kell fogadni, amit leírtam, ahhoz mind tartom magam. A személyeskedés nálam elég más kategóriát jelent. Emiatt többet ne írj nekem! Amivel viszont egyetértek.
Italove:
Mint írtam, Mflex néha egy bunkó parasztként kioktatott jó néhány embert és most már az az érzésem, hogy te is köztük voltál.
Először is változtass nevet! Megmondom miért. Nem illik hozzád, gőzöd nincs a stílusról, a zenei hozzáértésed, meg egyenesen egy nagy nulla! Szinti hang felett meg alatt, meg baloldalt meg jobboldalt, hasonlít Bambinára!
Leírtam már, hogy a sértődöttséget és a zenét külön kell választani.
Egyrészt amiről te beszélsz, azt úgy hívják bassline és ami megszólal felette, alatta, baloldalt az meg brass, valamit én is konyítok az egészhez. Az egész zenéből ennyit tudtál leszűrni? Egyáltalán nincs túlbonyolítva, sőt nagyon érdekes és egyedi megoldásokkal tartja fent végig az érdeklődést, de ez jellemző a többi zenéjére is.
Nem beszélve arról a tényről, hogy több műfajba is rendesen belenyúlt és olvasva a visszajelzéseket igen sikeresek a zenéi. Jellegtelen dallam meg egyszerűbb zene? Mutass más egy ilyet, amihez viszonyítani kellene, mert amiket idáig beraktál ide közel sincs egy súlycsoportban Mflex (utóbbi 5-6 zenéjével) zenéivel, főleg nem Italobox, de nyugodtan hallgasd őt.
Shine, karácsonyi zenéje, not war, make a wish, where are you és most ez, teljesen más kategória és olyan szintiorgiákkal persze módjával, amiről az egyébként egyre nagyobb rajongótábora persze, hogy isteníti és lesz így neki még több. Magasan a legtöbb rajongója van, ha mostani előadókat veszem figyelembe.
Téged nagyon könnyen belehetne vinni az erdőbe, ha ez a zene álnéven jött volna ki itt a legtöbben Istenítenétek, de azzal, hogy MFLEX csak is eleve SZAR lehet. Tényleg, akkor miért hallgatod meg a zenéit, vagy hallgatjátok meg, ha itt ennyire közutálatnak örvend? Sehol máshol nem olvasni negatívumokat, de még egy parányit sem, mint ebben a fórumban. Pedig sok helyen olvasgattam, mert mélyebben beleástam magam most Mflex-be, de el kell ismerni, tud valamit, ha ennyi embert magához tudott ragasztani. És ezt én is így látom és hallom. Egyediek a zenéi és nagyon dallamosak. Erről jut eszembe olvastam olyat is, hogy egy nagy ital rajongó írta, hogy neki már régóta nem tudtak újat mutatni, de Mflex valamelyik számában megint olyan dallamot produkált melyet nagyon sokáig ott maradt a fejében. igen, közben megtaláltam. A Need Your Love volt. Na azzal is odarakta magát rendesen. Úgy gondolom és ezzel egyetértek több előttem szólóval, amíg Mflex csak felfelé halad és elég gyorsan, addig nagyon nagy ívben tojik rád és véleményedre. Tényleg miért is kellene, mikor hallomásból ismerve pocskondiázod?
És az utolsó mondatodra reagálva. 19348
Amíg mi egészségesen hallgatjuk a zenéit, addig te nyugodtan verd szét a fejed a falba.
A válaszod pedig valahogy nem tud érdekelni, mert nincs normális érvelés egyikben sem, idáig sem volt.
pápá