-
italove #19367 Na ide figyelj, igyekszem minél ritkábban szólni hozzád, mert minden egyes posztod bicskanyitogató és minden szavába bele lehetne kötni egyenként. Ahogy próbálsz itt a szerény háttereddel (agyi képességek) leoktatni mindenkit, az azért nem gyenge. A "kategóriás Dj" vizsgád, amit ezelőtt 30 évvel lőttél a búcsúban, kategorikusan nem érdekel, mert csak egy vacak papír. Az is vicces, ahogy próbálsz cizelláltan fogalmazni a posztjaidban, de sajnos ezzel is baromi nagy öngólt lősz, mert csak a primitívség jön le belőle. Tőlem aztán hallgathatod Mfelxet a Joy-jal keverve reggeltől estig. Sem ez, sem az nem tetszett/tetszik.
"A gyalázkodást viszont itt lenne az ideje hogy befejezd,mindenki tudja már hogy nem szereted Mike zenéjét,annyiszor leírtad!"
Ezzel a lendülettel én is mondhatnám, hogy be lehetne fejezni ennek az önjelölt sztárnak az ajnározását is, de nem teszem. Most is csak azt mondom, aki akarja, nyalogassa csak, de számoljon vele, hogy lesznek ellenvélemények és eléggé furcsa, hogy főleg olyanoktól vannak ezek, akik minimum 30 éve hallgatnak diszkót...
Igazad van, mi vagyok én Mflexhez képest?! Egy semmi, egy nulla! De nem csak én, hanem bárki más is csak csaholó kutya lehet mellette a szakmából! Kérdezd csak meg tőle!
Nem is feltételeztem egy pillanatig sem, hogy Mflex olvassa ezt a fórumot. Csak a sajátját, mert onnan rögtön lehet törölni bármit, amiből nem süt a pozitív jövőkép
. Maximum valamelyik talpnyalója olvass itt, mert neki olyanjai is vannak ám! 

Felesleges volt erkölcsi magasságodból (mélységedből) beleböfögni, mert normális hangnemben vitatkoztunk csak a "zenéjéről".
Elnézést kérek mindenkitől (nem tőled), hogy kicsit személyeskedőre sikerült ez a hozzászólásom, de az is az volt, amire reagáltam!