Szádba adják azt hogy anyáztál,ők akik rendszeresen trágár szavakat használnak,miközben részedről is csak annyi történt hogy elmondtad a véleményed egy zenéről,illetve megvédted álláspontodat!
A hibát én követtem el,hogy jóhiszeműen beraktam ide ezt a videót,és jól írod miközben borzalmas rossz zenékre egymás nyakába ugranak,ha megjelenik egy Mflex zene itt néhanapján akkor azonnal megjelennek a megmondó magukat zenei szakértőnek gondoló tagok,hogy megírják a szánalmas, kritikájukat,amiben normális indokot nem is tudnak adni miért nem tetszik nekik!
Gondolom ettől jobb lesz a napjuk,lehet szürke hétköznapjaik kitörési pontjaként élik meg ezt a dolgot,tehát csak tegyék ha örömüket lelik ebben!
Amikor regisztráltam,abban a hitben voltam hogy találok majd néhány embert akivel normális,intelligens módon eszmét cserélhetünk zenékről,néhányan voltak is,de ezalatt a rövid idő alatt is fokozatosan léptek vissza nem kevesen ettől a fórumtól,illetve jó ha havonta egyszer belépnek olyanok akiknek én adtam a véleményére!
Mit reméljünk egy olyan topiktól ahol olyanok firkálnak akik kiváló italo zenékre is rendszeresen fanyalognak!
Bizony zajlik a mondhatni szokásos szintű magyar fórumélet itt is!
Miután én raktam be,a további mocskolódást megelőzendő,megkérném a házigazdát törölje az MFLEX videót!
Végül!
Ági jelentkezz be majd a soundcloud-ra,megy majd priviben a mail címem!