41694
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Musachy
    Miért feltételes módban?
  • kaposi1
    A szombati programra befizetnék.

See you all in Stockholm 14th & 15th February 2014 !!!

• italofan95
    Nekem tetszik.
  • dj adrián
    Naru. Ami még viccesebb, hogy magyarországon is olcsóbban beszerezhető az ominózus ZYX lemez mint a kiadótól, a posta költségről már nem is beszélve. Aki elővigyázatlanul és körültekintés nélkül megveszi a kiadótól az rosszabbul jár.
  • dj adrián
    Az új lemezekt is meg kell mosni, mert azok sem steril környezetből jönnek. Ha az apró mikro porszemcséket a hangszedővel beledörzsölöd a barázda falba akkor abba a lemezbe "kódolva" lesz a sercegés, és még ha szemre tiszta is a lemez örökre zajos lesz. lehet a te lemezed így járt sajnos.
  • Biatomi
    ez igaz
  • dario69
    The Sensation Of Italo Disco For New Generation Part 14 (2013)

http://ul.to/lu2dizlo
  • dario69
    The Sensation Of Italo Disco For New Generation Part 13 (2013)

http://ul.to/44zpr9xw
  • narumon
    Sajnos pedig gyakran kell. Elismert kiadótól is kaptam már úgy zsírúj lemezt, hogy kritikán aluli volt a "kinézete". A csomagolást ugyanis még mindig legtöbbször kézzel végzik és por, stb előfordul. Legutóbb pont az új Avicii lemezen volt egy jó nagy "morzsalék" - persze egy kis tisztítás után a lemeznek semmi baja, tökéletes. (Eltekintve attól, hogy a számok közt búgás van - szar mastering). Egyébként jó tudni, hogy a vinylre cseregarancia vonatkozik ha bármilyen sérülés van rajta. Azaz mondjuk egy ilyen piszok morzsa megkarcolja vagy akármi. Persze nekünk ebben a kis országban ahol sokszor heteket várunk egy lemezre és legtöbbször külföldről jön ez elég nagy probléma lehet de hát ez van.

És egy kis érdekesség az ominózus Zyx lemezzel kapcsolatban. Úgy nézem angliából most a legolcsóbb (második pedig USA) ami vicces egy németországban kiadott lemez esetében. Főleg ha USA-t nézzük. Odaszállítják majd vissza énhozzám és még mindig olcsóbb mintha németből rendeltem volna... hát ilyen ez a világ...
  • narumon
    No akkor most már rendesen confused vagyok :)
  • Musachy
    Mindenki. Kivéve minket...
  • Wind 67
    Ki tűnt el?
  • Musachy
    Remélem nem azért tűnt el mindenki, mert azt az idiótaságot nézi a retekklubbon...
  • Wind 67
    hajrá, hajrá ...
  • gyorgy74
    Az lesz... Bár új lemezt még sosem mostam de mindent el kel egyszer kezdeni.
  • Wind 67
    Megkéne azt lehet mosni...
  • dj adrián
    Az enyém nem csinálja. Úgy szól mint egy album, nem is lehet azt várni tőle mint egy maxitól, de ha azt vesszük, hogy ennek a lemeznek az ára kb. egy maxi ára akkor nem annyira rossz az ár/érték arány.
  • gyorgy74
    Igen meg van Zoli Originált új közvetlenül a ZYX-től rendelve nem sokkal a megjelenés után.
  • Musachy
    Az enyém nem, mert nem rendeltem meg.
  • Musachy
    Biztos Mirko nagy kódgenerátor zeneszerző is volt.
  • narumon
    És mindenkinek a példánya ezt csinálja?
  • narumon
    Pattog, serceg? Mi a nyavaja.... takarítás után is? Magában a felvételben van a gáz?
  • tgolyo
    Szia!
    ezek szerint, megvan néked a lemez?
  • gyorgy74
    A régmúltból merítve azért a ZYX egy jó kiadó. Sajnos ez a lemez nem méltó hozzájuk.
  • kaposi1
    Mondjuk ha szigorúan csak a zenét hallgatjuk ilyenek a Kódgenerátorok alatt szoktak szólni.
  • kaposi1
    Na én erről se hallottam még soha.

Mirko Hirsch - I Want 2 Sleep With U (1996 Demo - FastTracker 2)

• kaposi1
    Egyre több kiadó érdemelné meg.
  • Musachy
    Én ezeket elküldeném a kurva anyjukba!
  • gyorgy74
    Innen letölthető!

Charlie G. - Llama L'amour (Extended Version)
  • sanyo71
    Erről szomorúan veszek tudomást...
  • gyorgy74
    Töltök fel róla egy alkotást aztán meghallgatjátok. Nem szedtem ki belőle a pattogást, percegést úgy hagytam ahogy a lemezen van. Azért Maxi hangzást ne várjatok tőle.
  • Musachy
    Lehet, hogy épp azért.
  • narumon
    Pfff- akkor ezt most kihagyom szerintem, pedig egészen türhető áron lenne...
  • Musachy
    Pedig én is majdnem megvettem...
  • gyorgy74
    Minőség? Úgy szól mint ha 20 éves lenne a lemez és nem vigyáztak volna rá. Pedig újjjjjj. Perceg itt ott és zajos búgós hang van a trackok közt.
  • dj adrián
    szevasz Jani. Azért Mauro Farinától még elég messze jár Mirko.
  • narumon
    Ezt beszerezte már valaki? Minőségére lennék kíváncsi:

http://www.discogs.com/Various-ZYX-Italo-Disco-Collection/release/4473165
  • d jani
    Jó kis zenék...Bár a Mirko Hirsch-Elen Cora muzsika itt-ott nagyon hajaz a Radiorama-Vampires cimű klasszikusára....Ahogy én látom, Mirko lassan Mauro Farina nyomdokaiba lép, mert mindenben benne van a keze :-)
  • Musachy
    Igen, sikerült.
  • kaposi1
    Közben Mirko elkészítette a TQ & ITALOVE - RHYTHM OF LOVE hivatalos extended verzióját ami 7:10 hosszú.
    Azért írom hogy hivatalos, mert már nem egy maszek látott napvilágot.