NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Earth Angel
    Sziasztok!

Tisztelt Kaposi!

Mert házigazda vagy, az nem jogosít fel téged semmire, ha nem tudsz tisztelettel beszélni egy nővel, akkor bele se kezdj.
    Nem vagyok a pubikád, ilyen öreg fejjel tanulhattál volna némi tisztelet, de látom nehezedre esik, pl ugyanannyira, mint a helyesírás és legfőképpen az angol nyelv, de ez már más téma. Olvass utána, hogy miért is ez a legtöbb vélemény mostanában.
    Úgy hiszem, hogy én megadtam a tiszteletet mindenkinek, mert normálisan leírtam a véleményem. Ha valaki így viszonyul hozzám, az viselje el, hogy hasonló választ is kap.
    A szövegértelmezéseddel is gondok vannak, vagy talán teljesen félrelátsz? Ki anyázott kit? Én sehol nem olvasok ilyet és az izomból ráugrik, -ahogy ti fogalmaztok- pontosan rátok illik, mert nem tudjátok elviselni, hogy valaki töretlenül tör felfelé. https://soundcloud.com/mflex
    Néha olyan zenéket ajnároztok itt, hogy szinte hallgathatatlan, bár lehet, hogy nektek tényleg tetszik, de akkor azt is el kell viselni, ami másnak tetszik.
    Visszaolvasva, amíg Mflex ki nem osztott, addig te saját magad reklámoztad itt elsőként a zenéit, most a háttérben olvasgatod, hogyan szapulják és talán még a májad is hízik tőle.

Tisztelt Italove!

Miből gondolod, hogy neked tudnod kellene, hogy kik azok, akik elismerik a zenéjét. Te valami producer lennél, meghatározó személyiség a stílusban? Biztosan nem, nem tudsz te sem semmit, mint ahogy én sem, viszont azt látom, hogy te csak annyit tudsz felmutatni, hogy állandóan reklámozod a warez oldalad, ezt biztosan sokan elismerik, ugye? Én is tag vagyok (férjem által) a facebook spaceitalo topikban, bár ritkán olvasom. Én azt mondom, hogy egyáltalán ne fogadjon meg itt semmilyen tanácsot, és folytassa ezt az utat. Bár nem hiszem, hogy olvasná a fórumot, néha megjelenik a facebook-on, kirakja a zenét és már el is tűnik.

Kedves Atiapuka!

Nem megsértődni kell, ha valaki nem ért veled egyet, hanem felvállalni és normálisan megindokolni. Te indítottad a lavinát, szinte ahogy megjelent a zene, azzal, hogy egyforma, pedig ha valami más, akkor ez tényleg az. Az előző zenéhez, ha jól olvastam, akkor Muchacy írta, hogy egész kellemes. Erre a hozzászólásra senki nem plusz egyezett legalább, ahogy ma szokás. Pedig az is nagy siker lett. A lényeg, amit én látok, hogy valaki indítson egy hozzászólást, hogy nem tetszik és erre -ismét a szavaitokkal élve- (izomból ugranak) a többiek.

Senkit nem akartam megbántani, próbáltam normálisan fogalmazni, bár tudnék keményebben is, de néha kicsit nézzetek magatokba, mielőtt írtok valakiről, aki már tett le olyat az asztalra, amitől mindig fent marad a neve, még akár halála után is. :-)

Ide többet nem lépek be, gondolom ennek sokan örültök. További szép napot mindenkinek! :-)

Ágica