NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• italove
    A nem irigy magyar azt jelenti rajongó? Mivel én nem vagyok rajongó, ezért csakis irigy lehetek, ugye?
    Mi az, hogy a szakma elismeri munkásságát? Melyik szakma? A hegesztőké? Hol ismerik el a munkásságát? Ki az a hiteles személy, aki elismerte? Vagy ez olyan, mint a mozgalmi múlt a szocializmusban (azt állítom, tehát volt)?
    Psy Gangnam Style-ját vagy 1 milliárdan lájkolták. Ezek szerint ez minden idők legnagyobb zenéje, mert ennyi ember nem tévedhet, ugye?
    Nem szeretem amikor valaki sületlenségeket mond, ráadásul kioktató, pökhendi stílusban! Itt mindenkinek legalább 30 éves, a stílushoz kötődő zenei múltja van (nem alkotói, csak hallgatói szinten). A sok éves tapasztalatom, hogy inkább a saját fülemre hallgatok, mint máséra...
    Senki sem állította a rajongóiról, hogy botfülűek, nekik bejön a zenéje, ennyi. Nekem nem, és meg is indokoltam, miért.
    Ez a nem irigy, magyar, soundcloud-os szakember, akit idéztél, valószínű, hogy nem hallott zenét még... Nem tudok másra gondolni, amikor valaki ekkora hülyeséget mond.