NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kaposi1
    Gyuri én erre csak azt tudom írni neked te nagyon jól ismered a story-t.
    Annak idején amikor még csak a Discoservice létezett már akkor is megígértem Clay-nek hogy hozzám nem fog bekerülni letöltésre olyan anyag ami az ő nem kevés munkáját egy csapásra tönkre vághatja.
    Az ígéretemet azt hiszem tartottam is.
    Birtokomban van olyan Discoservice Exlusive Promo album 2011 ami sajnos ez idáig meg sem jelent (talán van még rá némi remény) ami szerintem nemzetközileg is bőven megállja a helyét.
    Az hogy ezek a dalok egyáltalán megszülessenek Clay-nek óriási munkában és nem kevés pénzében van.Tiszteljük már meg annyival hogy nem tesszük tönkre a munkáját főleg egy magyar előadónak azzal hogy megjelenés előtt nem szórjuk tele a nótáival a netet. Ismétlem nem (csak) kedvtelésből készülnek ezek a dalok ebből bizony a befektetett munka arányában jövedelmet is vár.
    És ez azt hiszem mindenki számára természetes LENNE.
    Az Italobox első dalának bemutatása egy remek project volt.
    Clay adta a dalt én meg az ötletet hozzá hogy mi lenne ha egy kamu videóval
    mutatnánk be egy olyannal aminek semmi köze a My Dream-hez.
    Sok helyen elhintettük a videót hogy ezt a dalt keressük vajon ki lehet az előadó mi lehet a cím.
    És bizony a számításunk bevált mert nagyon nagy siker lett a fantom videó és rengeteg visszajelzést kaptunk Németországtól Mexico-ig hogy imádják a dalt.
    Ezután már a kiadókkal rádiókkal való kapcsolatfelvétel következett amit Clay intézett. ott is nagy sikert aratott mind két ezidáig bemutattott dal.
    Szóval a szerződés aláíratott.
    És ezért vagyok kiakadva annyira amikor pont megjelenés előtt fogja magát valaki és két vigyorgó smile társaságában betesz ide olyan letöltő linket amivel egycsapásra akár tönkre is teheti más több hónapos munkáját.
    Az Italobox meg fog jelenni több formában is ez már nyílt titok de nem kellene idő előtt lelőni a dalokat mert ez az előadónak bizony hogy kárt okoz.
    Gyurinak valóban igaza van.
    Főként a kapcsolatokon múlik ma már hogy mit kapsz meg bizalmi alapon és mire vagy érdemes egy kiadónál.
    Viszont ahhoz hogy valaki eljusson idáig bizony rengeteg idő és barátság kiépítése szükséges.
    Valaki írta hogy nem hogy egy TQ lemezt nem tud megvenni de még egy üres CD-re sem tellik. Ez valóban nagyon szomorú és teljesen megértem.
    De a sült galambot nem lehet várni hogy a szánkba repüljön azért tenni is kell.
    Én már nem egyszer leírtam hogy mi ennek a módja az én esetemben.
    Sok sok levelezés és kapcsolatkiépítés.Persze anyagiakon is múlik ez nem kérdés , de közel sem annyin mint itt páran gondolnák. Tömören ennyi.