Elnézést,hogy belevau...
El sem tudom hinni,hogy megen itt csapódik le a harag vagymi miután az oroszok olyan Isten nincs hogy meg ne tömnék a warez lapjaikat mindennel és ott semmi sem szent.(az megint más,hogy én kuka vagyok leszedni D )
A kiadóknak azért egy dologgal mindenféleképp tisztába kell lenniük:
-akik a fanatikusok,"megszállottak"(bocs)-meg a minőségtutik"--azok biztosan megveszik akkor is ha akárhány bitbe vagymibe teszi fel bárki bárhova.
Viszont mindenféleképp mindenkinek meghallgatható-afféle teszt--ami inkább "szolgálja"a vételt minthogy aláásná.
Annyit lehetne tenni,hogy mittomén kiadásközeli idő körül-után-mondjuk max 320 ban lehessen fent(nekem mint írtam már korábban is akkor is jó,nincs technikám meg botfülem van)aztán 1-2 hónap vagy több múlva lehessen feltenni jobb minőségben.
Így már csak-csak nem kardoznak le.
Az oldalt Isten őrizz hogy megszűntesd!!
Annyit kutattam mire ráleltem mint a fene és nagyon örülök neki,hogy van.
És nem kizárólag a lehúzásról beszélek hanem vannak itt infók is--volt olyan is amit -szégyen ide vagy oda merthogy jómagam is olyan 30 éve gyűjtök--még én is rosszul tudtam,nem úgy ..stb..stb.
Egy-egy akkori "x"néha idekerül majd lehidalok mert úgy csíptem anno--sosem tudtam volna meg,hogy most megen más a művészneve pl.