#11758Mindenképpen a megjelenés után jöhet a letöltési mizéria.Viszont hírek,infok korai megjelenésével,megosztásával hiba nincs.A fő irányvonal eddig is az ilyen jellegű zenék megismertetése volt a cél.
Mondjuk, hogy én ezt elhiszem (most), de kit szeretnél ezzel a szöveggel "átvágni"?
A legelső mondat pedig "mindent visz", szóval megjelenés után már lehet is az előadók kínkeserves munkáját töltögetni, az már nem bűn, mert megjelent, aha fasza!
Biztos így gondolja majd, ha pl véletlen betéved ide Blix, vagy bárki más. Hagyjuk már, ha valaki visszaolvas, akkor a majd 12000 hozzászólásból több, mint a fele simán warez. Mindegy, én leírtam mit lehet csinálni, a kettő együtt nem megy, vagy le kell szarni a picsába az előadókat, tenni úgy sem tudnak ellene semmit, aztán jóccakát.
Ők is jól tudják, hogy internet=warez, főleg ebben az elcseszett országban. manapság, sem a spacesynth, sem az italo disco számokkal nem lehet keresni, csak is a saját fanatikus komponálás az eredménye, hogy mostanában megint felvirágozik, viszont a kiadók szeretnének belőle látni hasznot, ezért minden warez oldalt a legszigorúbban elítélnek, jogosan.
Mostanában ez a sok szenny italo disco-nak nevezett szarságok jelennek meg folyamatosan. Viszont csak három látott tőlem pénzt és tőlük minden lemezt meg is veszek a jövőben is.(ItaLove, Retronic Voice, Joy Peters). A többit még említeni is szégyen melletük. (SV!)