NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kaposi1
    Sziasztok !

Mostanában sajnos olyan támadásokat kapok privátban és más egyéb helyekről amiről ti nem tudtok nem is igazán rátok tartozik.

De ennek hatására megfordult a fejemben hogy érdemes-e így folytatni a topikot?

Sajnos kereszttűzbe kerültem amiből én nem igazán tudok jól kikerülni.

Egyrészt itt van a topik ami a szívügyem.
    Az amiért létrejött.
    Vagyis hogy népszerűsítsem azokat a zenéket amit biztos hogy magyar rádiók közelébe se kerülhetnek.De léteznek, és bizony fantasztikusan nagy muzsikák.
    Legalább is én így gondolom.
    Számtalanszor beszélek olyan emberekkel akiknek ha megemlítem hogy a New Italo igenis létezik, csak néznek rám mint egy Ufóra.
    Az meg hogy a bakelit ( vinyl) ma is kapható amin új szerzemények vannak új Italo előadóktól az meg megint csak hatalmas meglepetés.
    Magyarországon elég kicsi lehet az a tábor akik ezekkel a zenékkel tisztában van.És itt most globálisan értem. Mert aki rendszeresen a zenei oldalakat bújja a neten azok persze hogy beleakadnak akaratlanul is.
    De aki a kereskedelmi rádiókat hallgatja nap mint nap azoknak bizony sötét folt a New Italo.

Másrészt olyan előadókkal kiadókkal kerültem szoros kapcsolatba az elmúlt hónapokban akiknek igen csak sértem az érdekeit ha mondjuk egy vinyl megjelenés előtt pár héttel már tőlem letölthetőek ezek a dalok.
    Aki bizony tudnak erről az oldalról és figyelik is hogy mi kerül ide ki.
    És itt jön az én speciális gondom.

Legyen itt egy konkrét példa.

Tegnap egy jó barátom megosztott itt egy két hét múlva megjelenő vinyl teljes anyagát.
    Igaz ez a maxi már elérhető bizonyos oldalakon 320-ban letölthető pénzért.
    Nagy a valószínűsége hogy jó barátomnak is így került a birtokába ez az anyag.
    A probléma ezzel csak az az előadó mondjuk ki az Italove ill. az ő kiadója a Flashback Records főnöke Kimmo Salo is az ismerőseim közé tartozik.
    Én kaptam ebből az anyagból egy tracket már pár napja.
    Akkor megkérdeztem a Flashback sajtósát hogy készíthetek-e ebből a dalból egy bemutató videót a Youtube-ra lebutítva a felvételt 128-as mp3-ra.
    Sz szerint ezt a választ kaptam.
    "Meg ne próbáld mert Kimmo kinyír."
    Na most ezek után tudván hogy ránéznek erre az oldalra itt vigyorog egy olyan maxi amire kifejezetten megkértek rá hogy megjelenés előtt ne lehessen elérni nálam.
    ezzel két tűz közé kerültem.
    Egyrészt a topik már nem teljesíti a célját mert olyan dolgokat törlök ami bizony igenis ide való,másrészt ha bent hagyom akkor olyan kedvezményektől esek el aminek bizony anyagi vonzata van.
    Szóval igazából nem tudom mit tegyek.

Ezt a levelet most azért írtam mert pár napja erősen gondolkozom a topik bezárásáról.És hogy egy kicsit ti is belelássatok a háttérbe hogy bizony nem olyan egyszerű úgy cselekedni hogy mindenkinek jó legyen.
    Egyrészt ti továbbra is hozzáférjetek az infókhoz, másrészt ne sértsem kiadók ,előadók, üzleti érdekeit.
    Az viszont igenis büszkeséggel tölt el hogy bizony külföldön is tudnak rólunk.
    Más kérdés hogy éppen ez miatt meg kell gondolni hogy érdemes-e ezt így folytatni?