sathinel#38
Tehát mielőtt kijöttem UK-ba és nézegettem a neten mi mennyibe kerül idekinn, hogy otthon vegyek meg pár dolgot vagy kijöhetek nyugodtan és majd itt veszem meg akkor alapból adóztassuk meg mert csak érdeklődtem?
A Francia kormány csinálja a fesztivált mint a legtöbb retardált politikus. Tehát ha egy politikus akármilyen mondvacsinált oknál fogva szerepel akármelyik médiában akkor kérem fizesse ki hogy reklámozza magát és a pártját. Gonsolom ha erről lenne szó nagy kuss lenne csak.
Ha megszavazzák akkor ha én itthon róluk olvasok és mondjuk véletlen linken keresztül francia oldalra lépek és ott egy francia reklámot látok kéremszépen fizessék ki Mo, vagy Uk javára mert magyar vagyok de itt élek. Ha banerre kattintok az ugyanolyan reklám mintha valamelyik oldalon meglátok egy hirdetést.
jobb és baloldali vitát meg ilyesmibe belekeverni????? Normális? Mindkét oldalnál vannak retardáltak. Egy országban ha csak harmada hisz egy másik filozófiában, eszmében akkor már kell velük foglalkozni. Olyat hogy lehet csinálni hogy kirekesztek valakit mert komcsi vagy náci? Tehát nem a nemzet, az ország a fontos hanem amiben éppen hiszünk??? A többiek meg nem tartoznak az országhoz? Ha így gondolják akkor ne háborodjanak fel ha a másik oldal is ugyanezt gondolja. El kell fogadni a cumit, mert ugyanazt csinálná.......