• steevo7
    #17
    Nem értem viizo kommentjét. Nem... Nem a szövegértéssel vannak gondjaim.
    Szerintem egy fórum azért (na meg azért is van lehetőség kommentelésre) van, hogy ott megVITAssuk az adott témában felmerülő dolgokat, gondokat és észrevételeket közöljünk egymással. Nos, tudtommal nemcsak pozitív vélemények közlésére van lehetőség, hanem a negatívakéra is.
    Másodszor, hogy jön ő ahhoz, hogy bárkit lesötétezzen? Netán tisztában mindenkinek az értelmi szintjével? Esetleg tud arról, hogy ki mennyire van képben filmek, rendezők, költségek és kritikák terén? Vagy itt az sg-n kiadtak egy ún. fórumrendelet, amely kimondja, hogy szigorúan csak dícsérni szabad a cikkírót még akkor is ha vadbaromságot ír? Arról nem is beszélve, hogy csak meghatározott IQ szintű emberek kommentelhetnek. :D

    "Elhiszem hogy az életben tele vagytok kisebbségi érzéssekkel, és itt majd névtelenül majd jól megmondjátok, keménykedtek, az életben kíváncsi lennék melyik merne beszólni bárkinek."

    Honnan tudja, hogy kisebbségi érzésem van? :O Szerintem az lenne természetes (Bár nem kívánom neki, mert nem jó dolog kirekesztve, megkülönböztetve lenni.), ha Ő érezné magát úgy, hiszen már-már a cikkirót/cikkírókat védők egyre apadó csoportjának egyik aktív képviselője.
    Még valami. Ne jöjjünk már a közhellyel, hogy itt névtelenül mindenki emberkedik. Való igaz, hogy van olyan, aki ezt teszi. Most keressem fel az írókat személyesen csak azért, hogy kritikával illessem az "irományukat" (néha már nem cikkről beszélünk)? Na ne már. Nem félek kimondani a véleményemet. Nem kell anonimitás, hogy bátor legyek.
    Részemről ennyi. Köszönöm a figyelmet.