• cateran
    " Az az eladó hibája, hogy úgy telepítette a windowst a gépekre, hogy nem vette figyelembe a vásárlók igényeit."

Mentel verni az asztalt,hogy te mint fogyaszto koveteled a massagot? Mert -barmilyen meglepo- nyugaton (meg ha nincs is kolbaszbol a kerites)ha vasarloi igeny lenne ra,nagyobb teret kapnanak az alternativ megoldasok..vagy varjunk csak..hisz 3 sec alatt talaltam egyet..hoppa...ismetlem: a loteri doglott kutyat nem erdekli a nagy magyar valosag....
    Sajat pelda:X cegtol rendeltem 1 y termeket a neten...2 hetig semmi,majd az erdeklodo emailemre irtak,hogy "jujj bocsi,nem volt ilyen szinben raktaron,azert nem kuldtek eddig" Erre irtam 1 roppant negativ visszajelzest roluk (feedback az amazonon)mire 2 napra ra irtak,hogy nagyon bantja oket a dolog,nem szeretnenek negativ kritikakat a weboldalon,lehetne-e,hogy visszateritik az arat(kozben mar kikuldtek a cuccost)en pedig torlom a negativ kommentet? Megtortent...Hogy ertsd:verseny van...es meg azzal az 1 negativ velemennyel is vasarlok fordulhattak volna el toluk..(ohh persze nem minden ceg ilyen...de azert adnak a vasarlok velemenyere...)
    Amugy ja, szeretek beszolni..miert ne? Ne hidd hogy csak itt vagyok szajkarates (vagy hidd,pont nem erdekel)

Off:Most neztem vegig a Hofi tukre cimu dvd sorozatot...1970-es,80-as evek beli poenjai,megallapitasai meg ma is ervenyesek..ami 1 reszt minositi a birkakat,masreszt szomoru...de azt mondom -kovezzetek meg es kopjetek le- 1 ilyen birka nep nem is erdemel jobbat semmibol,mint amit az elmult 20(60)evben kapott akarmibol is.