• Sforzan
    Ne tudd meg:) Legutóbb magamnak már csak cod4 és 6, illetve bc2. Ez volt, ha jól emlékszem augusztusban. Xp installal (driver stb.) kb. 1 óra. Aztán asszonynak Sims 2 és kismillió kieg több mint 4 óra. A számtalan lemezcsere, CD key bepötyögés, meg ami kell. Aztán jöhet a Sims 3... Mióta ez van rászoktam, hogy minden más csak akkor megy fel a gépre, amikor először használnám.
    Még a nálunk eleresztettebb országokban is utópia, hogy az adott PC egy darab játékra van dedikálva. Nem az lenne ennek a platformnak az előnye, hogy a játékon és a Facebookon kívül mást is lehet rajta használni?
    Biztos vagyok benne, hogy jópár sorstársam (sorstársunk) rendesen karban tartja az oprendszert. Én speciel hetente rászánok kb. fél és 1 óra közötti időt, emiatt erős kételyeim vannak ezzel reisntall-lal kapcsolatban. De láttam már furcsább dolgot is, mióta arra adtam a fejem, hogy a szabadidőm tetemes részét a képernyőre meredve töltöm. Már csak attól fázok, hogy mi van, ha ez sem segít? Költözzek el, mert a feng shui szerint a szoba és benne az íróasztal elhelyezkedése nem ideális a BO számára?