Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mmovar
netframework fent van? 3.5 legalább? egyébként ahogy olvasom a fórumot már napok, hetek óta kínlódsz. Nem lenne egyszerûbb egy win reinstall? Egyébként biztos van valami haverod vagy rokon. vidd már el hozzá tegyétek fel arra a gépre. és ha ott megy akkor nincs más wint tedd újra. amúgy mikori és milyen oprendszered van? és hová telepíted? milyen nevû könyvtárakba? win frissítések fent vannak? routert használsz? tûzfalad van? milyen vírus keresõd van?

na ezekre mind1 válaszolj!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Elvileg a most következõ héten. Pontosabb dátum még nincs.

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

MaxPayne
miért mikor lessz patch? kicsit lemaradtam 😊

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Na végre van gametrackers!
rayman12
XD jah bár én már eladtam volna ha nem tudnám hogy jön.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Amint kinnt lesz a patch és lemegy a szokásos fél-1 napos leállás, ki is derül. Részemrõl én tûkön ülök, mert eeeegyszerûen rühellek várni. xD Inkább lenne meglepi, hogy hopp, itt egy patch. 😄
rayman12
Remélem a fagyással is csinálnak valamit mert semmi kedvem újra visszatenni a win7 et.

MaxPayne
Oké köszönöm

bigapó
ja tényleg, erre nem is gondoltam.

The Matrix has you...

bigapó
ez csak véletlen, ha egyiket elmenti a másikat meg nem, az nincs írásvédve akkor. nekem van, hgoy szerótól is függ. tegnap pl kétszer kellett megcsinálnom 3 contractomat, mert totál elfelejtette az egész játékomat amit egy szerón csináltam, kb fél óra játék volt. átmentem másikra és ott már kilépés után azonnal megvolt a statom...

The Matrix has you...

Xp-t, miegymást nem a cfg fájlba menti, viszont clantag-et a config_mp.cfg-ben tárolja. Ha nem hiszed, nézz bele kicsit, én találkoztam vele.
Cris99
de akkor feljõdni sem tudnék meg ilyesmi nem?? cak famasnál csinálja, meg elvétve 1-2 dolognál

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
operations és ott playercard, pontosan nem tudom melyik szittõl lehet, pénzbe kerülnek az egyes rétegek

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Blacksheep333
Szerintem az lesz a probléma, hogy a multiplayer cfg file-od írásvédett.

Az operációs rendszeren is túl...

bigapó
Playercard és ott van az logó-készités. cod-pénzbe kerül az egyes layer-ek kiváltása, de azok megmaradnak prestige-váltás után is, mint ahogy az emblémák is amiket megveszel.

The Matrix has you...

MaxPayne
Hol tudok készíteni magamnak saját logót a játékban a nevemhez? vagy csak adott szintõl lehet?

bigapó
Bár sokat játszottam az elõzõ szériákkal is, kivéve az 1-et és az UO-t, szerintem is egyik legjobban eltalált rész az apró hiányosságokkal együtt.

The Matrix has you...

Prince23

Még mindig nem jó hiába töröltem le a steamet:S
Cris99
hát igen.., és jó lenne valami party csináló cucc, nameg szerver STOp bár az nem gond, és még sok otimalizáció az aprló lagok elkerülése végett, mert azok néha idegesítenek..., van azért mit kovácsolni rajta.., de szerintem eddigi legjobb cod

bigapó
igen, ezek ismerõs hibák, talán ezek megvannak a külföldieknek is és irkálják fórumokra, így benne lesznek a következõ patch-ben.

The Matrix has you...

Cris99
nekem sokszor csinálja hogy klánnévnek beírok vmit és meccsben már a régi van..., nameg az hogy a famas clast akarok csinálni akkor mindent 1enként kell berakni mert nem menti el

bigapó
olvasni kéne néha amiket irkál a játék, mindjárt megtalálnád 😊

The Matrix has you...

Smithwarden
A perken jobb kattintas.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

mmovar
megvenni? dehogy vettem a prot külön... megkel? ne idegelj és hol? mert nem látok rá lehetõséget sehol... mond már el léccike...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

rayman12
Nem tudja valaki hogy meglehet e csínálni hogy a botoknál csak l96A1 legyen?

rayman12
Lol baszus rájöttem hogy launch on nem fagy le a játék éljen! legalább azon tom tolni, meg még aszem villán sem fagy.

Smithwarden
Meg is vetted a PRO perket a kuldik teljesitese utan?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

mmovar
nem nem! vissza is néztem theater-ben senki nem volt. erre már én is gondoltam hogy véletlen. de nem fogott és lelõt 😄 és persze 4x- is 😊 meg a helik is leszednek!

Néha csak azért lõ le ghost pro mellett, mert egy pillanatra a társad ott volt mögötted, vagy legalábbis a közeledben, rá akarna lõni eredetileg, de téged talál el. Megesik az ilyen, bár elég zavaró, hogy mikor már késelné, vagy hackelgetné az ember a sentryt pl és saját csapata miatt kénytelen belehalni a buliba. xD
Fpocok
Ezt már máshol is olvastam. Lehet bugos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

pisztácia
Köszi szépen!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

mmovar
na most valaki magyarázza már el nekem, hogy ghost-ot használok már PRO-ra fejlesztettem. akkor hogy a faszomba lõ le sentry meg a heli. hisz akkor teljesen láthatatlan vagyok nem? na most akkor hogy is van ez?

rayman12
hát 4 magos procival nem is csodálkozom. Ugy kurva könnyû az élet.

Fpocok
Nekem eddig is tökéletesen ment.

rayman12
Ki tudja lehet az sem old meg mindent pl az én + logan fagyási próblémáját.

lolSL
meg se várod a patchet? 😊

Fpocok
Akit érdekel egy CoD:BO + GTA4 egyben az írjon rám!

Prince23
wariorkhing

Sikerült megoldanod?

Daell Drow
Vagy itt kerjel magadnak, es csinalnak neked.
rayman12
uh kössz!

Nagylaci
(120x20 pixel nagyságú, max. 8 KByte méretû
JPEG vagy GIF kép, amely a nick helyett jelenik meg)

Használj valamilyen rajzolóprogit. Én speciel GIMP -el szoktam.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Teljesen egyetértünk! Abszolúte jól megfogalmaztad szerintem a dolgot. Akit irritál a claymore (bár én sem használom) az használjon sitrep -et, itt meg hacker -t. A GL -ben meg az emberre RPG -ben 😊 azt rühellem én is, hogy tehetetlen vagy ellene. Slutty oszt' meghaltál. Gránát, semtex eleve nagyobb ügyességet igényel, közelebb kell menni az áldozathoz aki még meg is úszhatja a dolgot. Ha a GL -t is kihagyták volna, de boldog lennék...

Egyébként király itt a BO -ban a hardline! A PRO -hoz teljesíteni kell X darabot abból, hogy egy csapattársaddal megosztod a ledobott csomagot. Na most MW2 -ben általában az ember nem veszi el a más cuccát sõt inkább megvéded amíg visszatér ha gubanc van. Ez olyan szamuráj dolog na... 😄
Játszom itt BO -ban látom gazdátlan saját SAM a földön. Öldöklõ élethalálharcba kezdek, hogy fedezzem (OK kicsit túlzok...) egyszer csak nézem a chat -et:
"Vedd már fel bazdmeg!!!!!!!"
Szétröhögtem magam... 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

rayman12
Eltudja valaki mondani hogyan csínáltok ien avatarokat az sg n? Meg hogy mein felbontású képet enged betenni?

Ettõl függetlenül én a claymore-t nem találom idegesítõnek a GL-t és társait meg igen.
De hát ez játékos függõ...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mmovar
van védekezés? ez igaz! csak szarul van ballanszolva! pl a claymore mindig 1 külön álló lehetõség. a védekezés pedig mindig perk-be kerül. (egyébként CB-n tiltott SD-n is a Clay)

Prince23
Cod 4 óta van, csak nagyon kevesen használják sztem... SD-módba.

Eleve a Claymore ellen mióta feltûnt van védekezési lehetõség, most pl a "hacker" de eddig is volt rá perk.
De a GL, RPG lövést hogy véded ki? Belövik amerre sejtik hogy van valaki azt annyi... Ez a robbanó nyíl is annyira hiányzott bele. Ráadásul 5 lövése van vele...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
A másik meg az, hogy SD-n alap a claymore. szal arra nem hinném hogy ki lennének akadva...

Daell Drow
asszem lefogom szarni, euzutan is. Maxa dig nyomom mig nem banolnak vagy kickelnek.