11248
  • rayman12
    Nekem ugyan az a bajom mint reddevilnek, csak nekem egyedül hanoin csinálja ezt, szóval a hanoin még életemben egyszer nem játszotam mert midnig kiabsz.
  • busman1
    Valószínűleg a gépigény az oka. Mert való igaz, hogy igazán jól játszani csak négymagos gépen lehet. Az meg azért még nem alap.
  • RedDevilsza
    Az mitől lehet hogy tölt fél óráig a map, és mikor betöltene kibasz: "Lost connection to server" üzenettel? ma vettem meg a játékot de már most félek hogy kidobott pénz volt...
  • Lunki88
    Nincs jelentős javulás, talán 5 fps-el több átlagban.
  • lolSL
    win7-en hogy fut ha eszközkezelőben letiltod a hangkártyát?
  • Lunki88
    Odáig rendben van, de akkor xp-n hogy fut teljesen stabilan? Még az ilyen pár másodperces mini szaggatások is eltűntek. Pedig az xp nem is látja a 4gb ramomat, csak 3-at kezel.
  • csuszi
    mert már belefáradtak az emberek abba hogy írogassák hogy szar még mindig szar és még mindig nem megy, vagy már nem is olvassák a fórumot, nem is nézik a patch-et.
    annak akinek megjavult rögtön nagyobb az aktivitási kedve mint annak aki 20szor írta be hogy szar.
    én meg fasz vagyok, megmondóember izgága gyökér, ezért írok, pedig már írtam a boltnak hogy megválnék a játéktól, steamtől, vigyék és kenjék a hajukra.
  • nyuny01 #9115
    "de az én gépem a minimum követelményt sem éri el"

Persze hogy nem fut új win 7 alatt sem,ezen mit csodálkozol?
  • Hoz_Hun
    Meglepő mi?
  • Rage47
    ki gondolta volna, hogy xboxon jól fut
  • Hoz_Hun
    Nekem Xbox360 van meg és csodálatosan fut. Sehol semmi akadás, szép efektek és grafika.
  • Fpocok
    Hát mert minek kényeztetni őket, rászoktatnia jóra, ha jó nekik a szar is.
  • Rage47
    nem is értem, miért nem képesek olyanra csinálni a konzolokat, hogy menjen hozzá az egér és a bill.
  • mmovar
    én egyébként vennék xbox-ot ha alapból rá lehetne tenni bill-t meg egeret mint pc-re. És akkor a számítógépet sem kéne fejlesztgetni a game-ek miatt. általános használatot meg aztán évek lennének mire kinőné. előnyösebb lenne nekem. de mivel körülményes venni még rá ilyen baszást amibe megy a bill meg egér és nem is olcsó. ahogy olvastam nem is teljesen olyan az irányítás mint pc hiába van egér+bill combo, ezért nem veszek...
  • Lunki88
    Na annyian írták már steam fórumon hogy xp alatt jobban fut a játék hogy gondoltam teszek vele egy próbát. A win 7 mellé felraktam egy sp3-as xp-t és láss csodát úgy fut rajta mint kés a vajon. Na jó, nálam ez azt jelenti hogy 50-70 fps között ugrál, de az én gépem a minimum követelményt sem éri el (Core 2 Duo 2.20 ghz-es proci). Win 7 alatt örülök ha 30 fps-t stabilan tartani tudja, xp-n meg 50fps alá egyik mapon se megy. Ja és mielőtt azt mondanátok hogy friss win 7 alatt is így futna, akkor tévedés, mert win 7-et is most telepítettem újra és ugyanolyan szarul fut rajta.
  • Gergosz2
    ahogy mondod.

Lehet xboxra kellett volan megvennem ezt a játékot.
  • mmovar
    szerintem is.
  • lolSL
    amerikaiak xboxon tolják :)
  • mmovar
    ez most komolyan mondod? mert én általában délután 5-től hajnal 3-ig tolom és éjjel még lejjebb van a létszám inkább chekkold le te! európai csúcs időben vannak inkább többen éjjel hajnalban alig vannak...
  • Mikrosa
    azért vegyétek hozzá, hogy az amcsik még alszanak, este 8-11 tájban kell nézni, akkor ugrik majd meg a játékosok száma
  • Sforzan
    Szombat reggel kb. 8 körül csodálkoztam el nagyon. Egyik kedvencnek beállított szerveren sem volt senki. Aztán felnéztem a jobb sarokba és volt kb. 16500 szerver és alig több, mint 15000 játékos. Nem bírtam, ki és megnéztem az MW2-t is: ott ugyanakkor 12000 körüli volt a játékosszám...
  • Sforzan
    Ne tudd meg:) Legutóbb magamnak már csak cod4 és 6, illetve bc2. Ez volt, ha jól emlékszem augusztusban. Xp installal (driver stb.) kb. 1 óra. Aztán asszonynak Sims 2 és kismillió kieg több mint 4 óra. A számtalan lemezcsere, CD key bepötyögés, meg ami kell. Aztán jöhet a Sims 3... Mióta ez van rászoktam, hogy minden más csak akkor megy fel a gépre, amikor először használnám.
    Még a nálunk eleresztettebb országokban is utópia, hogy az adott PC egy darab játékra van dedikálva. Nem az lenne ennek a platformnak az előnye, hogy a játékon és a Facebookon kívül mást is lehet rajta használni?
    Biztos vagyok benne, hogy jópár sorstársam (sorstársunk) rendesen karban tartja az oprendszert. Én speciel hetente rászánok kb. fél és 1 óra közötti időt, emiatt erős kételyeim vannak ezzel reisntall-lal kapcsolatban. De láttam már furcsább dolgot is, mióta arra adtam a fejem, hogy a szabadidőm tetemes részét a képernyőre meredve töltöm. Már csak attól fázok, hogy mi van, ha ez sem segít? Költözzek el, mert a feng shui szerint a szoba és benne az íróasztal elhelyezkedése nem ideális a BO számára?
  • nyuny01 #9100
    Ennek lehet más oka is nem?
  • nyuny01 #9099
    Mi is öten vettük meg,ebből 1 embernek nem megy rendesen!Ha beleszámolom a haverjaidat is akkor 10-ből 1-nek nem jó!Az azért nem rossz arány!Úgy hogy nincs itt akkora gond mint ahogy "sokan" itt állítják! ;)
  • mmovar
    hát az mondjuk tény, hogy megjelenés napján 90-100-ezret írt a game, hogy annyian játszanak. most meg ha játszok alig van 45ezer. de sokszor 35 körül van. ez mindent elmond szerintem. 2 harmada visszament mw1-mw2-ni.
  • lolSL
    mw2 anno újév után is 100 ezer fölött volt, de kb nyárig a 2 cs game előtt volt ..
    és azt még steam mentes warezzel is tudták játszani sokan ami nem számított bele a statba, ezt meg nem
  • nyuny01 #9096
  • Gergosz2
    azért az durva hogy az mw2 több mint egy éves a bo meg alig egy hónapos és a csak kb 10000 játszanak többen vele.
  • busman1
    Nincs itt gond az empátia hiánnyal. Tényleg sajnálom akinek nem megy. De ha csak itt körbenézel, akkor is láthatod, hogy a fórumozók között is többnek megy, mint akinek nem. A klántagok közül öten vettük meg eddig, és mindenkinek megy. Én csak ezt írtam le, és semmi empátia hiányról nem kell ezért értekezned, és még csak meg sem sértődnöd, mert neked esetleg nem megy. És mitől vagyunk mi szerencsések, mert megy? Ugyan azt a játékot vettük meg. Akkor nálunk miért megy? Csak szerencse lenne? Nem hiszem.
  • Rage47
    meg lehet nézni a statisztikákat, a Black Ops-szal kb. összesen 10k-val többen játszanak csak, mint MW2-vel - igencsak megcsappant a BO játékosok száma
    http://store.steampowered.com/stats/
  • pisztácia
    Valaki használta a thunder gun-t az SP-ben?:D
  • csuszi
    alapjaiban téves a logikád, nem százezreknél jó a játék, hanem kisebb százaléknál jó.
    összesen nem adtak el a játékból saccra 200ezernél többet, és jelenleg a pc esett 60% körül (majd kijavít valaki ha több vagy kevesebb, ez az adat rémlik).
    a fórumok nem lennének hisztivel tele, nem bénáznának a patch-el a fejlesztők, és csak ezen a szaros magyar fórumon visszaolvashatnál mekkora balhék, kiakadások voltak emberek részéről hogy szar szar szar szar.
    nem fogom kézikamerával levideózni, ahogy telepítek egy szájbabaszott windowst, és a kibebsazott szűz partícióra más nem megy rá mint a szájbabaszott játék és a driverek, még egy kibaszott tűzfal vagy vírusvédő sem. ennél degeneráltabban mondjam el hogy felfogja az a pár szerencsés hogy a játék el van kúrva? hogy kurva sok embernél szar az egész??? tényleg ennyire empátia nélküli ez a kibaszott társadalom? szerény kis baráti közösségemben 20%nak fut hibamentesen, lagg nélkül. ez nem reprezentatív, nem számít semmit, de valamit sejtet.

ez mind röviden:
    az eszem faszom megáll rajtad ember
  • Prince23
    Jön az első DLC februárban

PC-re csak márciusban :D

a Hoki stadion oda fog baszni :D
  • busman1
    Én nem értem ezeket a hibákat. Amikor az elején megvettem a gamét, egy X2 2.4-es Athlonom volt 2GB rammal. Nem mondom hogy repült rajta a játék, de lehetett multizni vele, és soha semmilyen hiba, lefagyás nem volt. És mind ez egy bő egy éve telepített XP-n. Most X4-es van 4 GB rammal, ugyanazon az oprendszeren, és persze száll vele, hibák most sincsenek vele. Nem mondom hogy ez a játék teljesen rendben lenne, de nem hiszem hogy több százezer embernek megy rendesen, néhányan pedig szenvednek vele, akkor ez a játék hibája lenne. Ezek a nem indulások, lefagyások valamilyen gép, vagy driver hibák lehetnek. Ott kell kereskedni, és nem kimondottan a játékot szidni. Bocs ha valakit megbántottam vele, de szerintem alapjaiban rendben van a játék, és akinek nem indul, ott az Ő gépén van a hiba, még akkor is, ha más játékok hiba nélkül mennek.
  • Fpocok
    Nem a DLCre írtam, hanem hogy visszavitte.
  • busman1
    Ja, igen érdekes, hogy visszaadták volna a lóvét.
  • csuszi
    na azért konteót nem kell gyártani ;)
    van egy minőségromlás fps piacon, amit a játékosok igénytelenedése generál, a kiadó csak követi a trendet. bőven vannak kivételek, az sc2-ért dupla pénzt se sajnálnék, egy percig nem volt hogy idegesített volna. inverze a codnak.
  • simonl #9085
    Így igaz....van egy potya játéka...pedig azt tette amit a fogyasztói társadalom elvárt tőle, rendes játékkedvelő vásárlóként elment megvenni a játékot.
    Na ez többet nem fog előfordulni.
    És most elgondolkodhatnak azok is akik állandóan a warez ellen ágálnak.
    Kicsit nyissák ki a szemüket, olvassanak, nézzenek utána annak is ami a hírek mögött van. Pl. nagy cégek, kiadók. hardware-gyártók összefonódásának...
  • mmovar
    mi lesz érdekes? 10-15€-ért nekünk is megszámolják oszt annyi.
  • Fpocok
    PCs változat? Csak mert akkor érdekes lesz...