Lapcsaládunk: Sg.hu PROHARDVER! Mobilarena IT Cafe GAMEPOD.hu LOGOUT.hu

Informatika és tudomány

bejelentkezés RSS hírlevél tárhely impresszum
Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
Fórum Játékosok fóruma
Házigazda: Fpocok Oldal:

\"\"/

\"\"/
\"\"/
\"\"/
\"\"/
\"\"/

• ember nézi most a topikot

• WAREZ

• Lehetséges fix alacsony FPS-re!
  • Ultimate FPS config tutorial (angol)

• BlackOpsConfigEditor
  • GY.I.K.
  • -PROMOD- infók!
  • BLACKOPS.HU

Ugrás a topicra
  • atyiko
    #9056 2010.12.20. 10:56
    Egy valamit felejtetek el, mármint azok akiknek nem megy megfelelően a game.

A MINIMUM GÉPIGÉNY !!!!

CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
    RAM: 2GB
    VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
    DX: DirectX 9.0c
    HDD: 12GB
    Sound: DirectX 9.0c-compatible

Az igaz, hogy van olyan akinek ez megvan mégis laggol, de szerintem az ritka, ahogy a commenteket olvasom. Mondjuk sokan nem írjátok ki a konfigotokat.
    De addig ne sírjon senki amig nem teljesíti a MINIMUMOT. Hiába köpködtök a gyártóra az optimizálatlaságra a minimum az minimum ennél a játéknál. Más játéknál elmegy butitásokkkal garafika butítással .. stb. BO meg csak minimum vagy annál jobb gépen megy ez van.
    Nekem két haverom gépén volt laggos a game, mert bőven a minimum prociígény alatt voltak. Szenvedterk a configolással stb semmi. Játék alatt processzorterheltség 100% volt. Amióta procit cseréltek (csak procit) tökéletesen megy a game.
    Marha nagy a játék processzorígénye.Gyakorlatilag tökmindegy , hogy 800x600, vagy 1680x1050 a felbontás a processzor terheltsége nem változik, ezt kiprobáltam. De ti is kipróbálhatjátok ezeket a dolgokat. Grafika beállításoknál futtassátok ablakba a játékot (Fullscreen OFF) töltsétek le a Egy valamit felejtetek el, mármint azok akiknek nem megy megfelelően a game.

A MINIMUM GÉPIGÉNY !!!!

CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
    RAM: 2GB
    VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
    DX: DirectX 9.0c
    HDD: 12GB
    Sound: DirectX 9.0c-compatible

Az igaz, hogy van olyan akinek ez megvan mégis laggol, de szerintem az ritka, ahogy a commenteket olvasom. Mondjuk sokan nem írjátok ki a konfigotokat.
    De addig ne sírjon senki amig nem teljesíti a MINIMUMOT. Hiába köpködtök a gyártóra az optimizálatlaságra a minimum az minimum ennél a játéknál. Más játéknál elmegy butitásokkkal garafika butítással .. stb. BO meg csak minimum vagy annál jobb gépen megy ez van.
    Nekem két haverom gépén volt laggos a game, mert bőven a minimum prociígény alatt voltak. Szenvedterk a configolással stb semmi. Játék alatt processzorterheltség 100% volt. Amióta procit cseréltek (csak procit) tökéletesen megy a game.
    Marha nagy a játék processzorígénye.Gyakorlatilag tökmindegy , hogy 800x600, vagy 1680x1050 a felbontás a processzor terheltsége nem változik, ezt kiprobáltam nálam olyan 55-60% folyamatosan. De ti is kipróbálhatjátok ezeket a dolgokat. Grafika beállításoknál futtassátok ablakba a játékot (Fullscreen OFF) töltsétek le a
    CPU-Z-t és a GPU-Z nevű programocskát indítsátok el a game-et és láthatjátok a processzormagok terheltségét meg a GPU terheltségét is.
    Én még azt is tapasztaltam ha multiGPU-t hagyom alapon "1" akkor a gpu terheltsége 90%-ra ugrik "0"-ra állítva 40% :D.
    Egyébként nálam kezdetek óta laggmentesen megy.
    Patch után kipróbáltam, hogy letiltottam 2 magot a procimon és láss csodát laggmentesen ment ugy is 80-90% poci terheltséggel gyári beállításokkal. Semmi config_mp.cfg átírás.
    GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz;
    MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5;
    Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
  • # válasz privát
  • Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
    Adatvédelmi tájékoztató E-mail: © 1998-2026 SG.hu Kiadói Kft. - Minden jog fenntartva! Adatvédelmi beállítások

Bejelentkezés