Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Ja es a crossbow, RC XD, GL-re ra kerdezek az mert nincs tiltava. Akkor kussolnak mint alat.
böröczk
<#idiota>
nem nagyon csípik, hidd el 😛 ahogy a flasht, claymore-t és társait sem.. de ettõl függetlenül rengetegen használják, tégy úgy Te is, csak ne legyél kiakadva, ha szentségelnek : D
nyilván nem fognak megdicsérni, ha a winningkilled egy claymore általi halál vagy random gl, gránát, stb, csak röhögnek egy jót a társaid, az ellenfél meg nabizik és anyázik.. : D

Kumiho #2179

Jó hát Mw2-be minden belefért, ha SD-ben az ellenfél csak GL-el lõtt akkor se tehettél semmit, max kilépsz és elmész egy másik "szerverre" ahol csak hárman GL-eznek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Daell Drow
Nem tdm-ezek, csak a gyanus sarkokba eresztek be mindig. Ahol elore lehet sejteni hogy jonnek sd-ben. ennyi.
Prince23
Bri mintha te nem mondanál ostobaságot.... már nem azért
Látszik hogy életedbe sem COD4-eztél 😊

böröczk
nem kell kerülnie, sd jó, bár fõleg csapatban, csak ne lepõdjön meg, ha anyáznak meg nabiznak rá, ha rpgvel kilõ valakit.
nálunk tegnap azt csinálta egy gyerek a csapatunkba, aki átjött a másik csapatból, hogy meccs elején öngyilok lett, majd nézett ugye minket végig, és adta le a drótot a másik csapatnak.. hát ez is a gusztustalanabbik fajtába sorolandó..

Kumiho #2179

Prince23
Skidrow "láthatatlan" (ez a újságos és a targonca közti rész😄) folyosóján alap a GL köreleji elsütése 😄
az okosok kikerülik, a két gl fél pedig a szerencsében bízik, hogy õ volt a szerencsés😄 Kamikaze akció a köbön

böröczk
ostobaságot mondasz már megint -.-"

Kumiho #2179

Prince23
Az SD ilyen ilyen ninjáknak való mód. szal legközelebb kerüld ezt a játékmódot 😊

használj kamerát, találd fel magad vagy menj TDM-ezni vele 😄

böröczk
mw2, hc sd elején a kezdõre repülõ gl-ek meg javelin kombó, az is kellemes : D

Kumiho #2179

Hát mondjuk én se értékelném ha Sd-ben RPG-vel lõdöznének ki...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

böröczk
mi amikor elõször beléptünk játékba, pajtást azért basztatták, hogy last stand miatt kikckelni fogják, ha nem váltja le.. hogy a retekbe egyes szinten, amikor az alap assault klasszhoz az van betéve?
gyökerek

Kumiho #2179

Daell Drow
Az RPG az mire valo? marmint itt a jatekben.
Engem egesz dulutan ezzel baszogatak, hogy sdben 1 korben 1 rpg-t elotem.
Lelotem egy klan tagot erre mar nekem esik az osszes tarsa hogy kick meg minden lesz ha nem hagyom abba.
Mert az rpg helire jo.
Kivagyok az ilyen 10 eves csicska adminoktol.
persze, bevan kötve minden, sõt tápt is cseréltem, thermaltake 550w osra, elõtte 450es volt...mondom biztos ami biztos
mmovar
nah jól elírtam 😊 HUN SH BlackOps (SD&HQ) akart lenni. Ha feljár ide az adminja üzenem neki igyon sósavat jó sokat! amíg ki nem folyik a szeme...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

lolSL
serverkeresõben a wager match fülön OIC az egygolyós, GUN a gungame

pisztácia
Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy tudok olyan szerverre csatlakozni, ahol az a játékmód megy, mikor csak 1 pisztolyunk van, 1 golyóval?
Ez meg a gungame, érdekelne.
Köszi
Jó játékot mindenkinek!<#eljen>

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

lolSL
Currently, the in-game browser is still displaying 50% of all servers. The 3rd party backend provider that handles this portion of the game is still working on the issue.

lolSL
tápod bírja az új vgat? bekötötted a tápcsatlakozóit?

mmovar
HUN HG BlackOps (SD&HQ) Nos ennek a szervernek is egy agyoniskolázott adminja van. 5-6 mapon keresztül csak kickelgette meg banolgatta aki lelõtte 😄 engem is 😊 ekkora loosert.

egyébként mért van az, hogy szerverkeresõ állandóan 2800 körüli szervert talál csak? minden szûrõ kikapcsolva..

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Prince23
Ezt én is próbáltam, de nem segített. De próbát megér, mert ez a BO nagyon gépfüggõ, legalábbis akinknél gondok akadnak ott.

Most megpróbálom régebbivel, amúgy alaplapom asus p5w dh deluxe, proci dual core e5200, 2.5ös de 3.6on megy. Alaplap nem lehet gond? vagy a proci nem nagyon hajtja meg?
Fpocok
Próbálj meg egy régebbi nvidia drivert.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jah azt kifelejtettem a mondandómból, hogy 3szor újra telepitettem a gépet (win7), új driver, új dx11, és semmi változás....
HAli! nekem olyan gondom van hogy tegnap beszereztem egy gainward 460 gtx gs 1gb os karit, és hát black opsnál kilép fatal erroral, 8800gt volt elõtte és annéál nem csinálta ezt, sõt azon több fps is volt... ötlete van valakinek ?
Prince23
Valamivel többet bírja mint online, de végül kampeca ott is. 3 TDM meccset nem bír ki egymásután egyhuzamban

rayman12
Am ha combat traning be nyomod nem fagy le. Vagyis nekem nem fagyott le.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

oké köszi remélem jó lesz😄
Prince23
Ja mármint a Steames cuccoknak ne legyen nyoma

regeditnál is töröld ki a full uninstall után

- Activision Black ops bejegyzéseket
- Treyarch Black Ops bejegyzéseket
- ill valve vagy steam teljes törlése

szûz legyen a HDD? ezt hogy érted?
Prince23
Ha csak ez a 3 steames játékod van akkor megéri sztem megpróbálni. elõször a játékokat töröld, aztána steamet. Utána meg menj be a regeditbe, és onnan a kulcsokat, bejegyzéseket is töröld, ami vele kapcsolatos (tehát Valve vagy steam illetve Activision Black Ops téma....). A regedites lépés az fontos. utána meg egy restart. és kezd elõlrül feltelepíteni a steamet. de szûz legyen ám a HDD😄 Sikerülnie kell.

tehát most a full steam-et töröljem meg a registribõl is?
Prince23
Talán még a regedit-es dolog segíthet. töröld le, meg mapástól

hát cod6 az mûködik meg a king arthur is steam-es és az is oké
Prince23
Más steames játékod minden okés, és mindegyik?

ha igen akkor felesleges újraraknod.

steam-et is újra raktam már. Windows újratelepítése nélkül vhogy meg lehet még oldani??
Fpocok
Rakd újra a STEAMet, ha nem megy, rakd újra a windowst.

rayman12
steam et újra raktad már?

Istenem már 20adjára rakom újra a black ops-ot, változtattam letöltési régiókat, driver frissítéseket csináltam de a patch mindig megakad itt:

És hiába megyek rá hogy összes folytatása semmit nem csinál
lécci valaki segítsen!
rayman12
Ak neked még jobb me nekem álltalában egy mecset sem enged végig.

Prince23
Ezt majd a patchel. Nekem is ez a gondom. Egyhuzamban csak egy TDM meccset tudok játszani (ill. amikor játszottam vele), ugyanis muszáj kilépni ha végeztübnk egy meccsel és újra belépni. És így nem fagy ki! Csak az a gond, hogy én erre már ráuntam. 34 szintig szenvedtem ezt.

rayman12
illetve mégis szar mert lefagy állandóan, egyszer csak megáll a kép és onnantól kezdve csak a sleep billentyûvel tudom bezárni. Nem tudjátok hogyan lehet ezt kijavítani?

rayman12
Zsír végre megcsináltam, Jee tökéletesen fut a game, nah jó néha lemegy az fps amikor új pályaszakaszra érek de ezt kijavítja a patch.

Prince23
Pokolkutyák ezek 😄

böröczk
<#eljen>
azé amikor lövi a csávó a kútját, társa meg hátulról lelövi õt XD

Kumiho #2179

Nagylaci
Egész jó kis videó lett a kutyákról. Az kimondottan jól néz ki ahogy az egyik beugrik az ablakon! Amúgy ez tetszik itt a BO -ban, hogy nincsenek ilyen ultrabrutál, mindent eldöntõ killstreak rewardok. Persze erõs ez nagyon, de azért lehet ellene védekezni mert a kutyák lelõhetõk, megkéselhetõk. A Chopper Gunner és a Gunship az ami itt "népirtásra" is alkalmas, de azok ellen meg ott a nagyon könnyen megszerezhetõ SAM. Már csak ezért is inkább ezzel játszanék ha tudnék 😞

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Cris99
haha😄😄, inteligens kutyák..

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Fpocok
WOOF WOOF

Cris99
Ez zseniális...., nem szeretem a metál-rock stílust, de ennek a zenéje is bejön, állati jó videó

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Fpocok
Még nem volt. Mellesleg nem nagy cucc megcsinálni egy ilyet, autodidakta módon simán meg lehet tanulni.