Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem nagyon csípik, hidd el 😛 ahogy a flasht, claymore-t és társait sem.. de ettõl függetlenül rengetegen használják, tégy úgy Te is, csak ne legyél kiakadva, ha szentségelnek : D
nyilván nem fognak megdicsérni, ha a winningkilled egy claymore általi halál vagy random gl, gránát, stb, csak röhögnek egy jót a társaid, az ellenfél meg nabizik és anyázik.. : D
Kumiho #2179
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Látszik hogy életedbe sem COD4-eztél 😊
nálunk tegnap azt csinálta egy gyerek a csapatunkba, aki átjött a másik csapatból, hogy meccs elején öngyilok lett, majd nézett ugye minket végig, és adta le a drótot a másik csapatnak.. hát ez is a gusztustalanabbik fajtába sorolandó..
Kumiho #2179
az okosok kikerülik, a két gl fél pedig a szerencsében bízik, hogy õ volt a szerencsés😄 Kamikaze akció a köbön
használj kamerát, találd fel magad vagy menj TDM-ezni vele 😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
gyökerek
Kumiho #2179
Engem egesz dulutan ezzel baszogatak, hogy sdben 1 korben 1 rpg-t elotem.
Lelotem egy klan tagot erre mar nekem esik az osszes tarsa hogy kick meg minden lesz ha nem hagyom abba.
Mert az rpg helire jo.
Kivagyok az ilyen 10 eves csicska adminoktol.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy tudok olyan szerverre csatlakozni, ahol az a játékmód megy, mikor csak 1 pisztolyunk van, 1 golyóval?
Ez meg a gungame, érdekelne.
Köszi
Jó játékot mindenkinek!<#eljen>#eljen>
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
egyébként mért van az, hogy szerverkeresõ állandóan 2800 körüli szervert talál csak? minden szûrõ kikapcsolva..
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
regeditnál is töröld ki a full uninstall után
- Activision Black ops bejegyzéseket
- Treyarch Black Ops bejegyzéseket
- ill valve vagy steam teljes törlése
És hiába megyek rá hogy összes folytatása semmit nem csinál
lécci valaki segítsen!
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||