11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Hoz_Hun #9082 1200 MS pont?!? Nem gatyáznak. Ennyiért akkor se venném meg ha történetesen multiznék. -
#9081 "Activision has released details of its first Black Ops DLC exclusively for Xbox 360.
Entitled First Strike, the download the will feature four new multiplayer maps and a new level for the zombie mode.
One map will be centred around the Berlin Wall, with another in an ice hockey stadium. The two other maps will be based on the game’s single-player mode, entitled Hong Kong and Arctic Circle.
The content, which is scheduled to give live February 1, will cost 1200 Microsoft Points "
Ezek szerint marad az MW2 féle árazás, PC-n egy hónappal később jön. -
#9080 én is visszavinném ha lehetne 1 hónap után, ha lehetne, mert egy kibaszott boldog percet nem okozott
gyk
új op, új driverek, erős gép
írok is akitől vettem -
Gergosz2 #9079 akkor ingyen Cod7-van mert steamen rajta van:D -
Gergosz2 #9078 nekem is ez volt.Második patch felment ,előtte sem laggoltam utána sem.Azt vettem észre hogy megjavult a killcam,meg nem fagy le minden 2 kör végén.
Aztán másnap omlás/destroy.Fatal error-ok 5 perc játék után.
Meg azt vettem észre hogy a care package-nél szokott lefagyni ha behívom.
Meg 2 patch után csinált olyanokat(ez valszeg a gemservers.com hibája), hogy mindenkit kifagy a szerveren. -
simonl #9077 Csak tanulságul, és isten bizony nem követendő példa:
Öcsém megvette a játékot a megjelenés napján, felesége 10 napig bírta az állandó szitkozódást és üvöltözést a dolgozó szobából....
Egy fagyos reggelen fogta (öcsém tudta nélkül) és visszavitte a boltba a játékot "dobozostul lemezestül".
Hazajött vidáman 12e forinttal. Öcsém újra szerelmes:) -
#9076 Killstrike -
#9075 Ha külön partíción is sokat molyol vele? ilyen szempontból is jó a steam, az megnézi minden rendben van-e és csá, már mehet is a móka. -
Gergosz2 #9074 jaja ma játszottam Bf:bc2 vietnam-ot.
A bad company 2 egyszer sem fagyott le nekem,pedig anak nagyobb rendszerigénye is van.
Mondjuk amikor kiderült hogy a Treyarch csinálja a Cod 7-et örültem mert a Waw szerintem marha jó volt.csomó mapot adtak ki hozzá meg minden.
A másik amin gondolkoztam hogy a cod sorozat ugye id motort használ amit mindíg foltoznak.Nem lenne ideje már egy saját morort csinálni?
Igaz akkor nem jelenne meg minden novemberben cod de megérné. -
Sforzan #9073 Nekem a patch utáni 2-3 játék közben határozott javulás volt tapasztalható a hétvégén, volt is nagy örömködés. Aztán jött egy fagyás az egyik meccs végén (eddig egyszer sem csinált ilyet) azóta megint katasztrófa. Ami mostanra leesett, hogy a durva lag akkor jelentkezik, ha 12-nél többen vannak bent a szerveren és egyszerre nagyobb csoport van a környezetembe (legalábbis a radar szerint). Emiatt rászoktam a Wager meccsekre, ott minden szép és jó, vszínűleg a max. 6 fő miatt.
Két ünnep között próbát teszek egy friss win7-tel, hátha... Már előre hányok tőle. Nem tudom ki osztozik család szinten a PC-n asszonnyal, gyerekekkel, de amíg a Sims 2 és 3 felkúszik az összes kiegészítővel (mert hát anélkül nem élet az élet) az egy rémálom. Szerintem sokaknál ez is közre játszik, amiért ódzkodnak egy rendszer reinstalltól... -
#9072 Passz akkor. De akkor is ott van valami gond, amiért ilyeneket ír ki. De mondom. Rakd újra. Ennyit megér.
Beninjáztam linket, remélem nem gond. -
Gergosz2 #9071 de az a furcsa hogy nekem az a legelején semmi baj nem volt a játékkal.
Tökéletesen ment lagg nélkül.
Azt az első patch után kezdett lefagyni majd a második után fatal errorozni. -
Gergosz2 #9070 a registry mindíg rendeben van.A registry mechanic állandóan figyeli és takarítja.
meglátjuk. lehet újra feltolom a win7-et de nagy javulást nem várok.
// off: most azért 110 megás az új catalyst mert megint tele van ilyen béta szarokkal? 70 mega szokott lenni.// -
atyiko #9069 Pisztáciáknak még egy hasznos LINK. -
#9068 Akkor a most megjelent Vietnam miért nem igényli a win7 reinstallt? :D Tecnikailag, optimalizáltságban agyon csapja BO-t. ennyit a treyarchról. pedig úgy bíztam bennük a WaW után. -
#9067 Jól érted, én csak azt mondom, hogy lehet, hogy nem tartotta rendesen tisztán a gépet, értem ez alatt, hogy registry fájlok össze vissza vannak például. És lehet ezért írja ki a hibát. Persze ezt megoldja az újrarakás... -
#9066 nem vicc, ez komoly :) most miért óckodtok ettől annyira? nem csak ez a játék fog jobban menni nagy valószínűséggel, hanem az egész oprendszered friss és gyors lesz, ez most miért akkora baj? de hát Ti tudjátok, Én nem sajnálnám rá azt a pár órát, hogy aztán annak többszörösét szórakozzam ezzel a játékkal... -
#9065 Ha csak a single érdekelt minek vetted meg a játékot?? ahhoz elég warezolni, ennyire rendesnek nem muszáj lenned, bár ha neked futja ilyenre, akkor nem szóltam. -
#9064 Persze, újra kell telepíteni a wint, hogy játszhass... vicc:D -
#9063 dehogy bántam meg, miről beszélsz?? sokkal játszhatóbb az mw2-nél :)) -
simonl #9062 Lehet, hogy nem olvastam vissza eleget, félreértelmeztem valamit?
A fiú szeretne játszani, jókedvűen megvette a boltban a játékot, van hozzá egy elég jó masinája...valószínűleg fel tud telepíteni egy játékot a gépére...
Akkor miről is beszélünk?
Végezzen több napos teszteket, csíramentes laboratóriumi körülmények között hogy mivel nem akad össze a COD:BO ???
-
#9061 Azért ahhoz, hogy újra kell telepíteni, hogy menjen, a felhasználónak sok köze volt. Azért ezt nem kéne másra verni. -
simonl #9060 Nem szokásom "kibicként" beleszólni a topic eseményeibe, de most nem hagynám szó nélkül.
Isten igazából veled értek egyet, nem normális, hogy a 21. szd -ban megveszel egy PC játékot 60 EUR -ért, majd neked kell tákolnod meg mindenféle configot meghackelned, op.rendszert újratelepíteni, hogy működjön.
Ez nem normális, csak minket birka magyarokat már így "szoktattak".
Ugyanakkor itt a srácok csak segíteni akarnak, ebben biztos vagyok.
Továbbá abban is biztos vagyok, hogy már Ők is megbánták a játék megvásárlását.
Telepítsd újra, tedd fel az új 10.12 Catalystot.... ha utána is szarakszik, vidd vissza a boltba.
-
atyiko #9059 Igencsak :D
config_mp.cfg töröl majd alapbeállítást, próbáltad?
Van aki rendszer újratelepítést tanácsolja? Nálam szarrátelepitett win7-re ment semmi gond nem volt.
Azért futás közbe kíváncsi lennék nálad a cpu meg a gpu terheltségre. Nézd már meg? :D -
Gergosz2 #9058 win7 fent van 10 perc alatt.
csak sok frissítés meg driver ááááááá.
meglátjuk. -
Gergosz2 #9057 Hát ez a gépem:
core i7 920 @3ghz
6gb ram
hd4890 (2 hét múlva hd6970)
windows7 ultimat 64bit.
6*160gb hdd raid0-ban.
szerintem ez bőven felül van a minimumon. -
atyiko #9056 Egy valamit felejtetek el, mármint azok akiknek nem megy megfelelően a game.
A MINIMUM GÉPIGÉNY !!!!
CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
RAM: 2GB
VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
DX: DirectX 9.0c
HDD: 12GB
Sound: DirectX 9.0c-compatible
Az igaz, hogy van olyan akinek ez megvan mégis laggol, de szerintem az ritka, ahogy a commenteket olvasom. Mondjuk sokan nem írjátok ki a konfigotokat.
De addig ne sírjon senki amig nem teljesíti a MINIMUMOT. Hiába köpködtök a gyártóra az optimizálatlaságra a minimum az minimum ennél a játéknál. Más játéknál elmegy butitásokkkal garafika butítással .. stb. BO meg csak minimum vagy annál jobb gépen megy ez van.
Nekem két haverom gépén volt laggos a game, mert bőven a minimum prociígény alatt voltak. Szenvedterk a configolással stb semmi. Játék alatt processzorterheltség 100% volt. Amióta procit cseréltek (csak procit) tökéletesen megy a game.
Marha nagy a játék processzorígénye.Gyakorlatilag tökmindegy , hogy 800x600, vagy 1680x1050 a felbontás a processzor terheltsége nem változik, ezt kiprobáltam. De ti is kipróbálhatjátok ezeket a dolgokat. Grafika beállításoknál futtassátok ablakba a játékot (Fullscreen OFF) töltsétek le a Egy valamit felejtetek el, mármint azok akiknek nem megy megfelelően a game.
A MINIMUM GÉPIGÉNY !!!!
CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
RAM: 2GB
VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
DX: DirectX 9.0c
HDD: 12GB
Sound: DirectX 9.0c-compatible
Az igaz, hogy van olyan akinek ez megvan mégis laggol, de szerintem az ritka, ahogy a commenteket olvasom. Mondjuk sokan nem írjátok ki a konfigotokat.
De addig ne sírjon senki amig nem teljesíti a MINIMUMOT. Hiába köpködtök a gyártóra az optimizálatlaságra a minimum az minimum ennél a játéknál. Más játéknál elmegy butitásokkkal garafika butítással .. stb. BO meg csak minimum vagy annál jobb gépen megy ez van.
Nekem két haverom gépén volt laggos a game, mert bőven a minimum prociígény alatt voltak. Szenvedterk a configolással stb semmi. Játék alatt processzorterheltség 100% volt. Amióta procit cseréltek (csak procit) tökéletesen megy a game.
Marha nagy a játék processzorígénye.Gyakorlatilag tökmindegy , hogy 800x600, vagy 1680x1050 a felbontás a processzor terheltsége nem változik, ezt kiprobáltam nálam olyan 55-60% folyamatosan. De ti is kipróbálhatjátok ezeket a dolgokat. Grafika beállításoknál futtassátok ablakba a játékot (Fullscreen OFF) töltsétek le a CPU-Z-t és a GPU-Z nevű programocskát indítsátok el a game-et és láthatjátok a processzormagok terheltségét meg a GPU terheltségét is.
Én még azt is tapasztaltam ha multiGPU-t hagyom alapon "1" akkor a gpu terheltsége 90%-ra ugrik "0"-ra állítva 40% :D.
Egyébként nálam kezdetek óta laggmentesen megy.
Patch után kipróbáltam, hogy letiltottam 2 magot a procimon és láss csodát laggmentesen ment ugy is 80-90% poci terheltséggel gyári beállításokkal. Semmi config_mp.cfg átírás.
-
Hoz_Hun #9055 Na végigvittem a játékot (single player a multi nem érdekel). Ahhoz képest, hogy számítottam rá, mert másoktól olvastam, sajnos csalódás volt. A legelső helyen a fegyverek hangját említeném meg. Azt árulja el valaki aki ért hozzá; az eredeti fegyvereknek is ilyen hangjuk van? Kiábrándító volt. Kicsit játszottam a hangbeállítással, de sokat nem segített.
A másik a történet. Nekem katyvasznak tűnt. Sokszor követhetetlen, a fordulat meg annyira kiszámítható, hogy én pályákkal a vége előtt imádkoztam, hogy ugye nem ez a klisé képzelgősdi lesz. De. Ááh. Ugyanide sorolom a skriptelt betétjeleneteket; helikopterbe ugrás, leütnek-cipelnek, közelről kinyírás, stb. A Modern Warfare-ban megvolt az egyensúly. Játékonként kb egy ezekből az elemekből ügyesen a történetbe építve (és akkora adagokban szuper). Itt meg Mindenből HÁROM legalább, hatásvadász módon. A gyilokok, meg feleslegesen erőszakosak lettek.
Aztán itt van a mesterséges inteligencia. Jobban mondva az nincs. Nem szokott szemet szúrni nekem ha eltolnak ezt-azt, de itt... nem részletezem.
Azért van pozitívum is. Összességében nem mondom azt hogy rossz játék lenne. Nem gondoltam azt, hogy rohanok eladni, ne is lássam többet. Grafikailag hozta a minőséget (de a hang…pff). A mozgás animálása jó és volt egy-két érdekes helyszín. Hát ennyi, több pozitívum nem jut eszembe.
Viszont az látszik, hogyha a csapat tanul a Black Ops-ból akkor a Modern Warfare 3-at (ha ők csinálják) tisztességesen össze tudják rakni. Szerintem. -
#9054 Az lehet,de ha van rá megoldás "még ha az rendszer újra telepítés is" szerintem megér durván egy órát,hogy utána tudjál egy jót játszani! ;) -
Gergosz2 #9053 de az tény hogy ebben a játékban a programozók vmit nagyon elk*rtak. -
#9052 Sok minden össze akadhat sok mindennel,a reinstallnál jobb dolgot nem hiszem hogy tudnál tenni ez ellen!Az sem jobb ha egyenként cseréled le a dolgokat és azon variálsz hogy mi tesz be a Cod-nak!
De hát ezt mindenki maga döntse el! -
#9051 LOL erről egy vicc jutott eszembe.
"Vadász, te szopni jársz ide?" -
Gergosz2 #9050 @ Lokker #9044
Most ugye ezt nem gondoltad komolyan.Megveszek egy játékot 100000 ft-ért és még én szenvedjek vele hogy elinduljon?
Majd újra rakom az oprendzsert emiatt? Nincs annak semmi baja.Egyik játékkal sem volt még gondom csak ezzel.
Akkor szerintem a problémát nem nálam hanem a játéknál kell keresni. -
#9049 De ez egyszerűen nem megoldás egy problémára.. Olyan nincs hogy ennyi embernek valami csoda folytán "rossz" legyen az oprendszere, csak a blackopsal. Akkor összeakad valemelyik driverrel ,vagy egyéb programozó fail a treyarch részéről. -
#9048 ott a pont, ez az első, ami legalább 30%-ának megoldotta a problémát... -
#9047 erre csak annyit tudok, mondani, hogyha egy ilyen húzás miatt kezdesz kiábrándulni a cod ból, akkor az a te bajod, ott volt a 2,4,6. rész, azok nagyon jók, volt, reméljük 1x felérik ésszel, hogy treyarch egy rakás szar, de úgy is fel lehet fogni, ez volt régen a 4 nél, kiadták, az 5 öt ők csinálták, a 6 megint nagyot szólt, lehet a 7 el is ezt jáccoták el, a 8. rész húzos lesz, kitudja, remélem!! -
#9046 Nekem még nem volt olyan gondom, ami nem oldott volna meg egy reinstall. Amit a srác belinkelt... nem tűnik komoly gondnak. Biztos vagyok benne, hogy megoldaná. -
Lokker #9045 Gergosz2 így van ne idegeskedj ne is játsz vele, ahelyett hogy szidnád a programozókat(még ha jogosan is) azért ennyi idő alatt megpróbálhattál volna egy két dolgot hogy működjön rendesen. Aullah-nak igaza van egy op rendszer újratelepítése akár meg is oldahtja a hibádat vagy nem, de aki nagyon akar vele játszani az minimum ennyit megpróbál, nézz szét más fórumokon írj oda is hátha ott biztosabbat tudnak mondani. Ha ennyire nem vagy képes akkor megérdemled a sorsod. Bocs ha durva voltam. -
#9044 Rakd újra az op rendszert. -
#9043 ezt el lehet küldeni a steam support-nak, hátha tudnak vele valamit kezdeni.