• Hoz_Hun
    Na végigvittem a játékot (single player a multi nem érdekel). Ahhoz képest, hogy számítottam rá, mert másoktól olvastam, sajnos csalódás volt. A legelső helyen a fegyverek hangját említeném meg. Azt árulja el valaki aki ért hozzá; az eredeti fegyvereknek is ilyen hangjuk van? Kiábrándító volt. Kicsit játszottam a hangbeállítással, de sokat nem segített.
    A másik a történet. Nekem katyvasznak tűnt. Sokszor követhetetlen, a fordulat meg annyira kiszámítható, hogy én pályákkal a vége előtt imádkoztam, hogy ugye nem ez a klisé képzelgősdi lesz. De. Ááh. Ugyanide sorolom a skriptelt betétjeleneteket; helikopterbe ugrás, leütnek-cipelnek, közelről kinyírás, stb. A Modern Warfare-ban megvolt az egyensúly. Játékonként kb egy ezekből az elemekből ügyesen a történetbe építve (és akkora adagokban szuper). Itt meg Mindenből HÁROM legalább, hatásvadász módon. A gyilokok, meg feleslegesen erőszakosak lettek.
    Aztán itt van a mesterséges inteligencia. Jobban mondva az nincs. Nem szokott szemet szúrni nekem ha eltolnak ezt-azt, de itt... nem részletezem.

Azért van pozitívum is. Összességében nem mondom azt hogy rossz játék lenne. Nem gondoltam azt, hogy rohanok eladni, ne is lássam többet. Grafikailag hozta a minőséget (de a hang…pff). A mozgás animálása jó és volt egy-két érdekes helyszín. Hát ennyi, több pozitívum nem jut eszembe.
    Viszont az látszik, hogyha a csapat tanul a Black Ops-ból akkor a Modern Warfare 3-at (ha ők csinálják) tisztességesen össze tudják rakni. Szerintem.