• partyarc83
    Jó hát ki h látja!Én csak leírtam h én is ettem az ideget h kidobtam több mint 10ezret egy gamre s lószart nem ér mert szaggat,kifagy,nem megy!Már a lemez eladásán s kidobásán gondolkodtam,s ami még idegesítőbb volt h a kollegáim akkikel egyszerre rendeltük a játékot vígan játszottak Fps lagg és kifagyások nélkül!2 hétig minden nap agyaltam,forumoztam,config fájlokat irogattam át,mindent ki be kapcsolgattam de semmi eredmény sem született!Akkor gondolkodtam el mikor kiderült h akinek megy a game az 100xor erősebb vason pörgeti!
    S uj gép s láss csodát megy akadás és laggok nélkül 1600*900on!S nem kiherélt low grafon!Ennyi!
    S a baj csak az h lehet itt hülyézni de attól még nekem van igazam,s akiknek megy azok se kis gépen futatják!Max xpn játszanak lowon!De az Xp nem WIN7!S ez a trend most a játékfejlesztőknél is h nem pentium 3as szintre irnak játékot!S minden hozzáértő bolti eladó is aki nem csak átbaszni akar azzal a kérdéssel kezdi h mire kell a gép:?Játék vagy internet!Az internetes gép mindenestől 120 ezer a játék gép pedig 220ezer!Ennyi