Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Tegnap meglett az új gépem. Elõbb próbáltam ki, SP is és MP is minden max és 75fps alá nem is megy soha. Szóval kitûnõen megy. Viszont tudom, hogy már sokszor volt, de valaki leírná nekem, azt a pár sort amit érdemes átírni a cfg-ben? Nagyon megköszönném! Csak az kell ami olyan mint CS-ben a rate-ek.
Amúgy a cfg-m nem nagy szám:
GIGABYTE GA-P55-UD3L
INTEL Core i3-550 3.20Ghz 1156 BOX
KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT KVR1333D3N9K2/4G
VTX3D VX5770 1GBD5-H PCIE
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
GIGABYTE GZ-PB Fekete
CHIEFTEC GPS-450A 450W
ipon-ba 125k volt.
Jó játékot mindenkinek!
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
azt is csináltam már, hogy beléptem fegyvert állitani, mert olyankor downloadolja a dolgokat pluszban. egyszer letöltötte a jó eredményeket, aztán már nem.
Olyan létezhet, hogy az adott szerverek nem küldik el helyesen vagy csak jóval késõbb a játékosok adatait? mert már erre is gondoltam, mivel nem mindig csinálja ezt, van, hogy 2 órán át jól adja az infokat és a statokat.
The Matrix has you...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Lehet tudni, hogy az átvezetõ movie-kat leszámítva miért nincs hang a játékban?
PSN ID: Lord_Mortanius
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
45-ös szintre léptem, volt egy rakás zsozsóm, kiváltottam a COMMANDO-t, majd zutty, alig hogy visszaléptem a menübe visszakerültem 43-as szintre és eltûnt a lovetta is ??? <#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk>
Valami tipp? Panaszkönyvbe hol lehet írni?
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Patch is in QA. Includes optimizations, team switching on ranked matches, exploit fixes, and more. Should go live next week.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Amugy nekem jol megy, nem volt semmi erdemleges a napokban a gameval kapcsolatban.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
MJ rulz Pink Team The Only One
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Aztán rájöttem az akadás okára, akinek akad, lõje ki a NOD-ot, vagy amit ahsznál, nállam mostmár fullosan megy, akadásmentesen. :)
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Nem lenne nagy kunszt megcsinálniuk a jót, csipafix-et beadják, késelésnél meg kiveszik szépen az 5 méterrõl beszúrok rád, mert akkora faszagyerek vagyok dolgot, és nincs probléma egy szál se.
Ha ezt komolyan gondolta, akkor FAIL.
csak azét nem megyek sniperrel, mert cod2ben egy életre meguntam, pedig közel áll az mw2-es sniperhez, nem nagy kaland vele szopatni az smg-seket
még éppen gyengíteni kellene egy hajszállal, tanuljanak meg lõni vele - tudom tudom, ez hatalmas kívánság, hogy egy játék ne hordozza az instant sikerélményt és win-t, mert szegény lurkó még megizzad
a kés meg ahogy írtad, pont hogy a fegyverré átállítás tökéletes lenne
ezeknek se sok köze van a balanszhoz
MJ rulz Pink Team The Only One
Tök jó, hogy a két megoldás lett volna az igazán jó megoldás. Ezek után simán beérem azzal, ha semerre nem ugrik elõre, sõt autoaimet is kiveszik, minden ennél kevesebb szart sem ér.
"A Treyarch nemrég pár fórum posztban felfedte, hogy változtatni fognak a mesterlövész fegyverek és a kés tulajdonságain, remélve, hogy egy kicsit alábbhagy a megjelenés óta, sõt már a béta óta tartó panaszkodás. Az tény, hogy a mesterlövész puskák túl gyengék, de a késelés miatt is sokan írnak, mivel túl erõsnek találják azt. Ezek a változtatások a következõ frissítésben kerülnek be a játékba.
* A sebzés szorzók növelve lesznek, ez legfõképpen a hangtompítóval felszerelt fegyvereken lesz érezhetõ
* Kis gyorsítás és pontosítás zoomolásnál
Nagy vita alakult ki amiatt, hogy a Treyarch szinte lehetetlenné tette az ún. "quickscope" lehetõségét a mesterlövész puskákkal és ez jelentõsen gyengítette az adott fegyvereket. David 'Vahn' Vonderhaar szerint a valósághû játék volt a cél, hogy ne lehessen egyszerûen egy ellenfelet lelõni, aki Shotgun-nal vagy éppen SMG-vel jön velünk szemben. Ám úgy tûnik ez túl sok volt, nagyon kevés embert látni Sniper-rel játszani.
A késnél egyelõre még nem tervezik, hogy kivegyék a gyors döfés lehetõségét. Viszont két megoldást kizártak:
* Két szúrás lesz halálos
* Külön fegyver lesz és így a kést is elõ kell venni, akár a gépfegyvereket
A kés még további teszteléseken fog átesni, hogy megtalálják a tökéletes megoldást a játékosok számára."
Hát a sniperhez nem kéne hozzányúlni, a késnél meg bármelyik megoldás jó lett volna, amit kizártak...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nyugodtan tedd 80°-ra.
Az operációs rendszeren is túl...
Bad Company 2: Vertical FOV
Black Ops: Horizontal FOV
Lényeg az hogy más számot kell beírni ugyan azért a fokért BC2-ben, mint BO-ban
De Black Ops-ban Vertikális, úgyhogy nyugodtan felteheted 90°-re.
kozolba: cg_fov 75 és utána nyomj egy tabulátor, ami parancsra egészíti és utána ENTER, vagy ahogy Fpocok írta configfájlban átírod az értéket.
Köszi szépen! 1024-es felbontásom van, és 74 FOVot írt.
akkor kiírja, hogy mennyi az alapértelmezett (default)