Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pisztácia
Ja, és persze erre a gépre majdnem 1 éve gyûjtöttem, azért is örülök ennyire:D

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Na emberek!!!
Tegnap meglett az új gépem. Elõbb próbáltam ki, SP is és MP is minden max és 75fps alá nem is megy soha. Szóval kitûnõen megy. Viszont tudom, hogy már sokszor volt, de valaki leírná nekem, azt a pár sort amit érdemes átírni a cfg-ben? Nagyon megköszönném! Csak az kell ami olyan mint CS-ben a rate-ek.

Amúgy a cfg-m nem nagy szám:

GIGABYTE GA-P55-UD3L
INTEL Core i3-550 3.20Ghz 1156 BOX
KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT KVR1333D3N9K2/4G
VTX3D VX5770 1GBD5-H PCIE
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
GIGABYTE GZ-PB Fekete
CHIEFTEC GPS-450A 450W

ipon-ba 125k volt.

Jó játékot mindenkinek!

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

bigapó
van, hogy random módon meghülyül és lehet 50e lovetta, nem jegyzi meg a contract-okat vagy éppen megcsinálom valamelyiket és mikor kilépek menübe 0-át ir oda ahol 75-nek kéne lennie, kb 1,5 óra játékkal. mikor visszalépek játékba, akkor meg megint 67-nél jár...na erre varrjál gombot :D
azt is csináltam már, hogy beléptem fegyvert állitani, mert olyankor downloadolja a dolgokat pluszban. egyszer letöltötte a jó eredményeket, aztán már nem.

Olyan létezhet, hogy az adott szerverek nem küldik el helyesen vagy csak jóval késõbb a játékosok adatait? mert már erre is gondoltam, mivel nem mindig csinálja ezt, van, hogy 2 órán át jól adja az infokat és a statokat.

The Matrix has you...

Ezt mondom, hogy csak így adja be, de az ég szerelmére, ha már úgy zoomolok rá, hogy be van célozva, beadhatná igazán. Hülye megszokás nálam ez, szal nehéz az átállás, hogy mindig mellé kell célozni, aztán ereszd el a hajad a célponton
Fpocok
Ilyenkor kell még szerezni kb 3k CP-t. Aztán már nincs gond.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Érdekes, engem is a Commando-val szivatott meg. Meglett a szint, pénz volt bõven. Beállítgatom a class-t, rányomok hogy mentse, erre visszadob arra szintre ahol aznap beléptem a játékba...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hi!
Lehet tudni, hogy az átvezetõ movie-kat leszámítva miért nincs hang a játékban?

PSN ID: Lord_Mortanius

darki81
én ma 6x vettem meg egymás után ugyanazt a fegyvert, és hogy mindég visszavette, így lemondtam róla<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

!!!minõségi játék!!!

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

lolSL

SubZero911
Mindjárt szétvág az ideg!!!

45-ös szintre léptem, volt egy rakás zsozsóm, kiváltottam a COMMANDO-t, majd zutty, alig hogy visszaléptem a menübe visszakerültem 43-as szintre és eltûnt a lovetta is ??? <#falbav><#csodalk>

Valami tipp? Panaszkönyvbe hol lehet írni?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

patchaou
Van olyan szeró ahol nem gyanúsítják az embert wh-val ha a fél szemét mindig a bal felsõ sarkon tartja?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Fpocok
Remek. Lassan játszható lesz.

lolSL
pcdev
Patch is in QA. Includes optimizations, team switching on ranked matches, exploit fixes, and more. Should go live next week.

mmovar
eszközkezelõben! én win7-et használok... tessss

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Daell Drow
A kovi patchban remelem orvosoljak a hangproblemat, mert 4-5 mecs utan nekem kurvara kezd zavaro lenni ez a bugas/recseges. Na meg a csapat valtast tegyek be, akkor a kovetkezo patchig elegedet leszek eggyelore.
Amugy nekem jol megy, nem volt semmi erdemleges a napokban a gameval kapcsolatban.
rayman12
Azt hogyan tudtad letiltani pls írd le nekem is.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

mmovar
Nah. Nekem NOD-om nincs. sõt per pill semmilyen víruskergetõm nincs. tûzfalat is kilõttem (azt más okokból) De ugyan úgy szaggat meg a hang is érdekes. Viszont a hangfixes dolognál kipróbáltam, hogy letiltottam a videókártya hdmi audió akármit. azóta sokkal játszhatóbb lett. most már egész jól elvagyok vele.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

gallardo
Nálam is állandóan ez van, remélem a patch majd segít rajta.

csuszi
mert nem így kell lõni vele, hanem gyorsan, rántva, és beadja, meg a randomot is

MJ rulz Pink Team The Only One

MaxPayne
valaki tud valami megoldást arra hogy ne fagyjon meg a játék? van hogy játék közben megfagy minden és azt írja a program nem válaszol.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

rayman12
Hát neálam nem müködik amit mondtál.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Stefling
Szerintem ezen a héten se lesz patch. De azért röhej, hogy 1 hónap múltán se mûködik a szerver keresõ SE még mindig.

Aztán rájöttem az akadás okára, akinek akad, lõje ki a NOD-ot, vagy amit ahsznál, nállam mostmár fullosan megy, akadásmentesen. :)

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

darki81
ez a szinte lehetetlen dolgok játéka<#vigyor1><#vigyor2><#gonosz1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Jelenlegi sniper egy vicc, csak próbáld ki. Ha nem mozgatod meg kellõen a célkeresztet, be se adja, még hited sincs az álló célpontokra, legyen az bármilyen közel, vagy messze. Részemrõl én azért nem csipázok, mert bugos retek így. Egyszerûen hülyeség az, hogy rázoomolok valakire, levegõt visszatartom, akár még várok is x secet, ellövöm és még csak találat sincs. Õ erre vérszemet kap és belémereszt egy tárat assault-tal. Hát hogyne. Biztos egy jó koncepció volt, hogy úgy alakították át a csipát, hogy mindenképp mellé kell céloznod, aztán rávinni a célt a delikvensre és ellõni. Valósághûséget akartak, de akkor többi fegyverrel mi lesz? Ha valósághûséget akarunk és ballanszot is, akkor tessék béka segge alá nerfeli a többi fegyvert is.
Nem lenne nagy kunszt megcsinálniuk a jót, csipafix-et beadják, késelésnél meg kiveszik szépen az 5 méterrõl beszúrok rád, mert akkora faszagyerek vagyok dolgot, és nincs probléma egy szál se.
Jaka923
"David 'Vahn' Vonderhaar szerint a valósághû játék volt a cél"

Ha ezt komolyan gondolta, akkor FAIL.

csuszi
fasza
csak azét nem megyek sniperrel, mert cod2ben egy életre meguntam, pedig közel áll az mw2-es sniperhez, nem nagy kaland vele szopatni az smg-seket
még éppen gyengíteni kellene egy hajszállal, tanuljanak meg lõni vele - tudom tudom, ez hatalmas kívánság, hogy egy játék ne hordozza az instant sikerélményt és win-t, mert szegény lurkó még megizzad
a kés meg ahogy írtad, pont hogy a fegyverré átállítás tökéletes lenne
ezeknek se sok köze van a balanszhoz

Fpocok
http://www.youtube.com/v/rBXk4fG2zU0?fs

Fpocok
Hmm jó tudni.
Tök jó, hogy a két megoldás lett volna az igazán jó megoldás. Ezek után simán beérem azzal, ha semerre nem ugrik elõre, sõt autoaimet is kiveszik, minden ennél kevesebb szart sem ér.

Totalcod.hu:

"A Treyarch nemrég pár fórum posztban felfedte, hogy változtatni fognak a mesterlövész fegyverek és a kés tulajdonságain, remélve, hogy egy kicsit alábbhagy a megjelenés óta, sõt már a béta óta tartó panaszkodás. Az tény, hogy a mesterlövész puskák túl gyengék, de a késelés miatt is sokan írnak, mivel túl erõsnek találják azt. Ezek a változtatások a következõ frissítésben kerülnek be a játékba.

* A sebzés szorzók növelve lesznek, ez legfõképpen a hangtompítóval felszerelt fegyvereken lesz érezhetõ
* Kis gyorsítás és pontosítás zoomolásnál

Nagy vita alakult ki amiatt, hogy a Treyarch szinte lehetetlenné tette az ún. "quickscope" lehetõségét a mesterlövész puskákkal és ez jelentõsen gyengítette az adott fegyvereket. David 'Vahn' Vonderhaar szerint a valósághû játék volt a cél, hogy ne lehessen egyszerûen egy ellenfelet lelõni, aki Shotgun-nal vagy éppen SMG-vel jön velünk szemben. Ám úgy tûnik ez túl sok volt, nagyon kevés embert látni Sniper-rel játszani.

A késnél egyelõre még nem tervezik, hogy kivegyék a gyors döfés lehetõségét. Viszont két megoldást kizártak:

* Két szúrás lesz halálos
* Külön fegyver lesz és így a kést is elõ kell venni, akár a gépfegyvereket

A kés még további teszteléseken fog átesni, hogy megtalálják a tökéletes megoldást a játékosok számára."

Hát a sniperhez nem kéne hozzányúlni, a késnél meg bármelyik megoldás jó lett volna, amit kizártak...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

pisztácia
Köszi.

Blacksheep333
Benéztem nem is 90 a max, hanem csak 80. :(
Nyugodtan tedd 80°-ra.

Az operációs rendszeren is túl...

pisztácia
Nekem írtad? Állítsam akkor 90-re?

Blacksheep333
pont fordítva:
Bad Company 2: Vertical FOV
Black Ops: Horizontal FOV

Lényeg az hogy más számot kell beírni ugyan azért a fokért BC2-ben, mint BO-ban

Blacksheep333
Bad Company 2 ben a FOV-ot Horizontikusan kell megadni, erre való ez a FOV kalkulátor.
De Black Ops-ban Vertikális, úgyhogy nyugodtan felteheted 90°-re.

pisztácia
Köszi szépen!

Fpocok
"seta cg_fov_default "x" "

Ezzel csak kivülnézetben változik meg a FOV.

kozolba: cg_fov 75 és utána nyomj egy tabulátor, ami parancsra egészíti és utána ENTER, vagy ahogy Fpocok írta configfájlban átírod az értéket.
pisztácia
ezt is írjam át? cg_fov_default_thirdperson "40"

Fpocok
Keresd ki config fájlból és írd át.

pisztácia
Ugye akkor erre kellett átírnom? cg_fov_default "74"

pisztácia
Szuper!
Köszi szépen! 1024-es felbontásom van, és 74 FOVot írt.

Fpocok
Felbontástól is függ:pl ezzel ki lehet számolni

2012. április 01.
pisztácia
Amúgy van valami hír a patch-rõl? mikorra várható?

pisztácia
Nekem elvileg ma, max holnap meglesz az új gép. Elvileg simán megy majd fullon. Monitor marad a régi 17colos CRT Samsung. Mennyi legyen akkor a fov?

Alapból aszem 65, de ha nyitsz egy konzolt és beírod, hogy: cg_fov

akkor kiírja, hogy mennyi az alapértelmezett (default)
mmovar
köszi így már vágom. és mennyi alapból a játékban?

Fpocok
Field of View: Azt jelenti, hogy mekkora a látóhatár. Mennyit látsz oldalra. Minél nagyobb, annál többet látsz, persze ahhoz kell egy nagy monitor is. Példa

csuszi
pedig a google elsõ találata a válasz...

mmovar
mi az a FOV? nem bírok rájönni. És miért olyan fontos ez sok embernek...