11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#8922 A kezdetektől olvasom, nekem sose volt semmi gond :) Most meg mégjobb lett, tehát azt ne mondja nekem senki, hogy hol így hol úgy működik a JÁTÉK ami ugye nem egy havazás, hogy itt jobban hullik amott meg nem úgy... Vagy valami szoftver miatt nem úgy megy, vagy a config. Nekem sincs egy erős gépem, mégis tökéletesen FULL grafón akadásmentesen elfut. :) -
Baxo #8921 Pedig renget javítottak rajta és sztem nagyon könnyen lehet vele ölni. -
#8920 Faxom hiaba nezem at amit irok, soxor elrontok par karaktert. :p
Vennem kell egy vip accot, hogy tudjak javitani. :p -
#8919 Te csak most kezdted el olvasni a ezt forumot...?
Megjelenestol kezdve rengetegen irjak hogy mindenfele konfigon iszonyatosan kavar ez a szarul osszeganyolt jatek es a patchektol is hol jobb lett valakinek, hol rosszabb.
Tehat mas jateknal igaz lehet amit irsz:
"Ha valakinek fagy, arról nem a játék tehet, hanem esetleg a konfigja."
Csak a BLACK OPSra ne irj ilyet mert ez ennel total nem igaz. -
#8918 -
Gergosz2 #8917 Akkor is a játék hibája.A többi játék / program gond nélkül fut.
Az itt a fő probléma hogy félkészen adták ki a játékot.Pénzéhes volt az Activision.
Ha meg a konfig miatt fagy le akkor igen csak gyér programozók/fejlesztők ülhetnek a Treyarch csapatában.
Most azt kell hogy mondjam az IW ezerszer jobbat csinált. -
#8916 Gergosz, szerintem nállad lesz valami bibi, mert nállam pl sosem fagyott ki, najó 1x, de az is még múlt hónapban, azóta egyszer se, meg az is a NOD miatt volt. Ha valakinek fagy, arról nem a játék tehet, hanem esetleg a konfigja. -
Gergosz2 #8915 Na én itt hagytam abba.
Ezzel a szarral én többet nem játszok.Hiába a patch egy napig jó volt aztán újra lefagy,fatal error-t ír ki vagy lost connection to host.
Mennyenek a p*csába.Ekkora félkész fost. -
#8914 "mért nem olyan mint mw2-ben ott fasza pontosak voltak a csipák"
Jah,ott még azt is beadta ami jóval mellé ment!Nekem kifejezetten tetszik a csipa B.O-ban! -
#8913 nagyon egyszerű a válasz, a játék szempontjából teljesentökéletesen mindegy hogy 2 vagy 12 megás a neted, nem küld annyi adatot. Akkor lesz jobb pinged, ha megcsinálják neked, hogy közvetlenebb legyen a kapcsolatod -> kevesebb csatlakozással éri el a végcélt a küldött adatcsomag. -
Jossua #8912 8 mb emelték a netem de a pingem semmit se változott hm.... -
#8911 nekem a csipa nem változott... egyszerűen hiába célzod be az embert semmi, nem adja be a találatot. HC-ba se. ezt igen elkúrták. mért nem olyan mint mw2-ben ott fasza pontosak voltak a csipák. ez meg egy kalap szar. -
#8910 új patch ellenére még mindig nem tökéletes a játék -
#8909 Azt nem is figyeltem mi van rajta :) Az ember tényleg nagyobb pusztítást várna egy rakétától. -
#8908 "Egyébként a fő baj az vele, hogy túl gyors (nekem...)"
Sebaj. Majd belejössz. -
#8907 Melyik Winfos?
Hát lehet, hogy nagyon mellément, de én azért ennél kicsit nagyobb pusztítást várnék tőle. Amúgy köszi a tippet megpróbálom inkább robbantani és nem hagyom becsapódni. Egyébként a fő baj az vele, hogy túl gyors (nekem...), sok pályán pedig felülről lehetne csak "lecsapni", de magasra nem lehet vinni. Egyébként ha már killstreak -ek. A "Death Machine" -ról mi a véleményetek?! Hát a Valkyrie -t sem szeretem, de a gépágyú teljesen használhatatlan szerintem. Most komolyan egy olyan játékban ahol pörgős, gyors a játékmenet mit akartak ezzel?! -
#8906 Hogy lehet letiltani minden hangeszközt a windowsban? -
#8905 én még alapjáraton sem tudom irányítani, nemhogy turbo-val :D -
#8904 nem volt rajta Falk Jacket, Ghost-ot használ, álcagúnya van rajta. -
#8903 Valkyrie rakéta tényleg mellément, de csak hagytad becsapódni vagy robbantottad is? mert nem mindegy, ezt már megfigyeltem. okát nem tudom, de nálam hatékonyabban pusztít, ha bal gombbal robbantom is. -
#8902 Nagyon mellé ment? 3 méter. Az elképzelhető hogy a srácon flackjacket volt. A valkűrt én nem használom, spyplane segítségével is több embert el lehet intézni mint azzal. -
#8901 A késelésen nem csodálkozom... most már mindig ilyen lesz (kivéve RO:HoS).
A valkyrie nál meg te voltál béna... nagyon nagyon mellé ment. Amúgy lehet gyorsítani is. -
#8900 Én is ellentmondanék annak, hogy csak high-end gépeken menne normálisan. A patch óta nálam is jól megy és egyáltalán nincs erős gépem. Azért az tényleg nagy szégyen lenne, hogy minimális grafikai fejlődés mellett nagyságrendeket nő a gépigény. Fog ez még sokkal jobban is futni csak néhány peccs kérdése az egész.
Ezt nézzétek micsoda science-fiction knife kill -t sikerült csinálnom! Aki nem érti mit is kellene javítani a késelésen az nézze meg és mondja azt, hogy ez így rendben van. A videó második felében a szerintem közel használhatatlan Valkyrie rakéta látható. Nem elég, hogy rohadt nehéz vele manőverezni, de még telibe is kellene találjam az áldozatot??!! Szerintetek? Ti szeretitek ezt a cuccot?
-
rikkcsicsi #8899 nekem ugyan ez!! -
#8898 -
Baxo #8897 -V + F -
Baxo #8896 Vaszásan király csipázni a pöcs után emberek!!! -
#8895 nekem fullon ment, és nem egy atom gépem van, patch elött, s után is -
partyarc83 #8894 Kedves Rage
bocs h megosztottam a véleményem és a tapasztalataim.A kedvedért nem teszek felkiáltójelet,és kommentet sem.Én nem veszekedni jöttem ide,s sajnálom h neked csak a számodra szimpatikus hozzászólások a jók.
Nekem édes mindegy,nállam megy a dolog s semmi gondom.Ennek okait leírtam,vagy megfogadod vagy nem.Ennyi és pont -
#8893 Jah! csak az a hiba,hogy ennek a kiváló játéknak nem szebb a grafja az MW2-nél....xal jól megtervezték :) -
#8892 te csak a felkiáltójelet ismered? -
partyarc83 #8891 Jó hát ki h látja!Én csak leírtam h én is ettem az ideget h kidobtam több mint 10ezret egy gamre s lószart nem ér mert szaggat,kifagy,nem megy!Már a lemez eladásán s kidobásán gondolkodtam,s ami még idegesítőbb volt h a kollegáim akkikel egyszerre rendeltük a játékot vígan játszottak Fps lagg és kifagyások nélkül!2 hétig minden nap agyaltam,forumoztam,config fájlokat irogattam át,mindent ki be kapcsolgattam de semmi eredmény sem született!Akkor gondolkodtam el mikor kiderült h akinek megy a game az 100xor erősebb vason pörgeti!
S uj gép s láss csodát megy akadás és laggok nélkül 1600*900on!S nem kiherélt low grafon!Ennyi!
S a baj csak az h lehet itt hülyézni de attól még nekem van igazam,s akiknek megy azok se kis gépen futatják!Max xpn játszanak lowon!De az Xp nem WIN7!S ez a trend most a játékfejlesztőknél is h nem pentium 3as szintre irnak játékot!S minden hozzáértő bolti eladó is aki nem csak átbaszni akar azzal a kérdéssel kezdi h mire kell a gép:?Játék vagy internet!Az internetes gép mindenestől 120 ezer a játék gép pedig 220ezer!Ennyi -
wariorkhing #8890 Köszi remélem jó lesz -
#8889 ááhh, vége a hétnek, hazaértem, most szedi a patchet...
kíváncsi leszek!!!!, én is azok közé tartozom akinek eddigis jó volt...
de kíváncsian várom a javulásokat azéért.. -
#8888 DOLLY CAM
Gyakorlatilag azt csinálja, hogy előre meg tudsz adni kamera beállításokat illetve, hogy merre mozogjon a kamera. -
#8887 http://punkzoli.blog.hu/2009/05/13/reclaiming_a_hijacked_steam_account -
wariorkhing #8886 Köszi. Regisztráltam Support Account-ot, és kérdést hol lehet feltenni? Plusz el tudnád magyarázni részletesen hogy mit kell csinálnom hogy vissza kapjam az accom? Bocsi a sok hülye kérdésért -
#8885 hijacked account -
wariorkhing #8884 És support.steampowered.com belül melyik az a pont ahol arról írnak/kérdezni lehet hogy feltörték az accom? -
wariorkhing #8883 telepítsd újra lehet jó lesz