• partyarc83
    3 éve nem vettem gépet s elvoltam cod4,cod 5 és cod6 ugyanozon a gépen!Csak a videokari frissult kezdve 1800as ati,aztán 8800gt és kb 1 éve a 9800gtx!S egy Intel D dual coreról váltottam!S nem a Cod miatt lett uj vas,a problémák már nem itt kezdődtek!A pc nem Xbox h egyszer megvezsed s elvagy vele amig be nem ég a leser feje!Egyértelmű h fejleszteni kell max abban az esetben nem ha egy 300ezer ft os configgal kezdesz!A vinyóim maradtak,a karim is,a tápom is!csak proc,memo és alaplap csere volt s ez fért bele 81be!Egyértelmű ha még karit is venni kelett volna az ujabb 50-60ezer amire már azt mondhatom h elég 2 évig!
    de lehet szenvedni tovább,de az a baj h rájöttek h eddig csak a videokari gyártók éltek meg mert hardvere nem kellett évről évre mint most!S az megint csak szívás ugye h sajnos ez lesz a követelmény az h legyen legalább 4giga ramod s minimum 2 magos procid!S kinek mi a játék!Nekem a 800*600 full low graf az nem!S ha ennél többet akarsz akkor költened kell!Ha pedig nem akarsz akkor inkább vegyél Xboxot mert azt biztos csak egyszer kell megvenni!