11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#8882 nálam összefosta magát a steam. Nem sikerült a weboldal betöltése (ismeretlen hiba).-118 semmit nem érek el és a game sem megy mert nem tölti be a profilom. hiába indítom újra semmi. másnál is van? -
#8881 support.steampowered.com -
wariorkhing #8880 Steam-el hol lehet felvenni a kapcsolatot? -
#8879 jajj.....
szted csak arra fogja használni?
és aki vállalkozó -mint pl én- el is számolom, akkor nem éri meg?
én pl. minden nap mentem a munkámhoz szükséges adatbázist, és mondjuk a rar egy nagyobb adatbázist az előző 2 magosomon 8,5 perc, ez az új meg 2,5 perc alatt tömöríti be.
NEM CSAK a COD miatt veszünk vasat....
lol... -
#8878 nem, nincs igaza. -
wariorkhing #8877 Valaki nem tudja hol lehet a steam-eseknek írni hogy nem tudok az accountomba bejelentkezni? -
nikopeti #8876 Az sajna nemsegit :(
-
HUN BECSEHELY #8875 Restart Steam -
nikopeti #8874 Sziasztok. Be van kapcsolva az automata frissités és nemszed le a játékhoz semmit... Tudom manuálisan frissiteni? Van valakinek ötlete,hogy mit csináljak? Elöre is köszi -
Spice1 #8873 Hi!
Nemtudja valaki miért szaggat a hang videobejátszásoknál? -
nikopeti #8872 Nekem valamiért nem frissiti a játékot,és nem is megy ... :(
-
#8871 Nekem a patch telepítés után még mindig kifagy a játék... nincs hibaüzenet csak annyit ír hogy a program nem válaszol... mi lehet még a gond? -
#8870 miért, nincs igaza? -
#8869 akkor már az ember inkább vesz egy PS3-at és megszünik az ehez hasonlo probléma. -
#8868 -
#8867 Te vagy az SG legnagyobb hülyéje akivel eddig találkoztam..már bocs. -
partyarc83 #8866 3 éve nem vettem gépet s elvoltam cod4,cod 5 és cod6 ugyanozon a gépen!Csak a videokari frissult kezdve 1800as ati,aztán 8800gt és kb 1 éve a 9800gtx!S egy Intel D dual coreról váltottam!S nem a Cod miatt lett uj vas,a problémák már nem itt kezdődtek!A pc nem Xbox h egyszer megvezsed s elvagy vele amig be nem ég a leser feje!Egyértelmű h fejleszteni kell max abban az esetben nem ha egy 300ezer ft os configgal kezdesz!A vinyóim maradtak,a karim is,a tápom is!csak proc,memo és alaplap csere volt s ez fért bele 81be!Egyértelmű ha még karit is venni kelett volna az ujabb 50-60ezer amire már azt mondhatom h elég 2 évig!
de lehet szenvedni tovább,de az a baj h rájöttek h eddig csak a videokari gyártók éltek meg mert hardvere nem kellett évről évre mint most!S az megint csak szívás ugye h sajnos ez lesz a követelmény az h legyen legalább 4giga ramod s minimum 2 magos procid!S kinek mi a játék!Nekem a 800*600 full low graf az nem!S ha ennél többet akarsz akkor költened kell!Ha pedig nem akarsz akkor inkább vegyél Xboxot mert azt biztos csak egyszer kell megvenni! -
#8865 -is -
#8864 a hülyének is megéri 90 ezerért codozni egy évig. -
partyarc83 #8863 Patch magyarul ha még nem irta volna be senki!
* Feljavítva a szálak feldolgozása 2 magos processzorok esetén
* További teljesítménybeli javítások
* Hozzáadtak egy beállítási lehetőséget, miszerint a shadereket előre be lehet töltetni már a pályatöltéskor. Ez néhány videókártyánál okozott komoly problémát, mivel eddig a játék a shadereket akkor töltötte be, amikor megláttuk a pálya olyan részét, ahol ez még nem történt meg.
* Javították a véletlenszerű fagyásokat sok PC konfiguráció esetében
* Mostmár lehet csapatot váltani Ranked szervereken, ha az nem okoz túlerőt sehol (szerver admin lehetőség)
* Hozzáadtak egy csapatváltó "türelmi időt" a meccs kezdetekor (szerver admin lehetőség)
* Hozzáadtak további 4 fentartott helyet (reserved slot - szerver admin lehetőség)
* Konzolban "/connect" parancs
* Feljavított Quick Match eredmények (szerver oldali változtatás)
* Videók nézése Combat Record-on keresztül javítva
* Javítva a "compassSpectatorsSeeEnemies" exploit
* Javították a 3. személyű nézet fov hibáját
* A "végtelen támogatás kérése" exploit is kijavítva
* A sztereoszkopikus 3D-ben ugráló célkereszt hibája javítva
* Számos spawn fejlesztés
* Számos hang fejlesztés
* Zombi fix - a csapattársak árnyéka nem látszott rendesen
* A radar eddig nem mindig maradt a helyén One in a Chamber módban, ez is javítva
* Domination meccs alatt a Position Secure medál már nem késleltetett
* A "'Hardened: Equipment Shot'" challange mostantól teljesül, ha kiiktatunk egy Camera Spike-ot
* A meccs végi Final Kill Cam akadozását megszűntették a dedikált szervereken
* Számos pálya glitchet javítottak
* A heti és havi toplista minden gyilkolást, halált és asszisztálást helyesen számol el (az All Time toplistát ez nem érinti)
* Mixelt hardcore playlist hozzáadva
* Mixelt barebone playlist hozzáadva
* 12 játékos verziók lehetősége mostantól minden playlist-ben
-
partyarc83 #8862 Hallo!Halli!
Hidjétek el h addig amíg nem ruház be az ember egy erősebb vasba addgig mindig lesz gondotok a Bo val!Én egy I3 560ast vettem még a drágulás elött 36ezerért,ez a legerősebb az I3 közül!Az I5 jobb de abbol az alap is 46ezer ami ezt a szintet hozza!Sajnos ugye 1156os foglalat igy uj lap is kellett amire én mindig is adtam mert nem véletlen hívják alaplapnak!ez egy Gigabyte P55 UD3L 28 ezerért,s mivel uj lap igy ddr3 kelett ami 1600Mhzesek!ebböl 2*2 gigát beeresztettem s lás csodát ugyanazzal a 9800Gtxel a 40-50Fps low grafikárol hirtelen fps korlátozás nélkül rögtön 180 lett!De van szerver ahol 200fölé is ment!S tényleg nem egy erős kari már a 9800Gtx!ebből is látszik h processzorra és memóriára optimalizálták a gamet!Elmult az az idő amikor vettél egy uj karit s ment minden mint atom a régi Intel vagy épp Amds gépeden!Már most hardvere is kell komolyan!Ez a proci aki esetleg gondolkodna rajta én csak ajánlani tudom!Alapbol 3,36 ami eleve nem kevés s persze nincs benne turbo mod mint az I5 és I7ben de gyárilag jelölve 4000Mhz lehet a teljesítménye!Nekem 3,85 ketyeg s semmi baj se vele!De ismétlem a 3,36on is tudta a már említett 180fpst is a 9800Gtxel,s természetesen WIN7 alatt!
Én amugy kijöttem 81ezerből,s nyugott szívvel várhatom a többi gamet is mert egy darabig elég lesz a vas,max egy jobb video karit kell beujítani! -
#8861 hát én nem is értem mindek volt ott a legtöbb játékmódban
baromira nem érdekel hogy ki lőtte az utolsó fraget amikor letelt a játékidő,inkább töltse már a köv pályát :) -
#8860 egyetértek, ezért nem szeretem a cod multi részét. Sokkal inkább counter-strike, vagy bf2 (ezzel párhuzamban a most beta állapotban lévő bf play 4 free)
Habár bf-nél is sokak leszarják hogy hányszor halnakmeg, css-nél ez nem így van :)
A rank résznél elég előkelő helyen van a k/d arány :) -
#8859 Az a baj, hogy a nagy többség kicsit sem éli bele magát a játékba. Belerohannak minden kamikaze akcióba... vagy a gl-t ész nélkül használják, rohangálnak vele 3méterről is azzal lőnek stb... pedig ara való hogy fedezék mögül 2-3 ellent kirobbants. A cod is, meg még egy rakás hasonló játék csak arról szól hogy rohangálnak a kis idióták, nem érdekli őket az sem hányszor halnak... És ezzel másokat ilyen játékra kényszerítenek. -
#8858 Látom a meccs végi killcam akadozást úgy "fixálták" hogy kiszedték a lassítást :DD Ezt a csóró bandát. -
Gabe18 #8857 Hát valószínű nem az a pár ezer CoD pont az oka, ami 2-3 meccs alatt ugyis összegyűlik. Hanem hogy a szerverek nagy részén az az első amit tiltanak. -
#8856 Vagyis szerintem emiatt, ha van valami más oka is akk sry. -
#8855 Hát igen a gl elég nagy szarság de örülök hogy ien drága mert tisztán látszik hogy sokkal kevesebb emiatt a gl es fasz mint az mw2 be! -
#8854 pl. pont játszom néha egy ilyen serveren,német Noob Clan a neve...
na, ott minden van, mert a server kis házigizda engedi amit lehet (lsd. a 12 éves spanok tudnak), a többi radír.....
tegnap, mikor 3 x kinyírtam ua. a KLÁN tagot, jött a kirángatott lan-grafika...
majd azonnal rákeresve a serverre, érdekes módon újra lehetett csatlakozni...... -
Gabe18 #8853 "Perkkel nem lehet ezt kivédeni, de GL-el vissza lehet lőni :)"
És milyen élmény lehet mikor 18-ból 18-an GL-el lőnek...
"Ebből a tekintetből sokkal jobb volt MW, mert ott mindent lehetett használni."
Többek közt ennek köszönhetően villámgyorsan ott is hagyta a játékos réteg nagy része és visszament CoD4-be.
"Így lassan 30 évesen csak azért játszok, mert szórakoztat, ha mindig felidegesíteném magam rajta, nem is játszanék."
Hanem inkább felidegesítesz másokat... -
#8852 azért ne használd mert noob szarság -
Bugge #8851 Használnám én a GL-t, ha nem lenne így lebutítva :)
MW2-ben jól használható volt.
"játssz olyan szerveren, ahol 18 gl-es őrjöng és tanácsolom hogy védd ki perk-el"
Perkkel nem lehet ezt kivédeni, de GL-el vissza lehet lőni :)
És félre ne érts, én nem veszekedni akarok, csak nem értem, hogy ha benne van a játékban, akkor miért ne használjam? Ha nem tetszik vegyék ki, erre vannak az Unranked szerverek.
Ebből a tekintetből sokkal jobb volt MW, mert ott mindent lehetett használni.
Persze engem is van, hogy felidegesít, mikor megölnek, de az esetek 99%-ban teszek rá. Így lassan 30 évesen csak azért játszok, mert szórakoztat, ha mindig felidegesíteném magam rajta, nem is játszanék.
Ezért is szeretem húzni az embereket játék közben, ők, meg egyből jönnek, hogy "Na akkor gyere 1v1-ezni és lássuk mit tudsz". Ilyenkor ismerősökkel jókat röhögünk rajta TS-en és még jobban idegesítjük csak :) -
lilathrone #8850 Töltés közben az összes "shadert"(amivel nem vagyok tisztában, hogy mi) betölti cachebe, amit patch előtt játék közben töltött be. Legalábbis én így értelmeztem. -
Csavez #8849
Gyertek game! -
eLiXir #8848 És végülis mit csinál ez a shader warm? -
#8847 ha tudsz játszani akkor már a legfrissebb patch van fent. -
Jossua #8846 nekem nem szedett le semmi patchat... be van állitva a frissités is pedig.Ötlet ?? -
#8845 Hát nem árt, mert valójában azt csinálták ien sokáig ezek a zsenik. -
eLiXir #8844 mert bekapcsolva kell hogy legyen? -
#8843 "Az, hogy nem más szerverekeire is felmegyek nem azt jelenti, hogy nincs saját. COD4-5ben végig volt sajátunk"
tudnám mire írtad
többire:
magyarul paraszt vagy értem én, elsőre is értettem.
kívánom hogy játssz olyan szerveren, ahol 18 gl-es őrjöng és tanácsolom hogy védd ki perk-el, a játék része, fel a fejjel.
az így járt meg hidd el egyetlen szerverüzemeltetőt se hat meg, ugyanis biztos nagyon sajnálja mind, hogy kiraknak egy játékost a sok százból aki nem hajlandó az írott! szabályokat betartani. majd elmorzsolnak egy pár könnycseppet miattad és élvezik a szabályaik nyújtotta felhőtlen és értelmes játékot.