Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban van valami, hogy nem ér meg egy win reinstall-t, de az MW2-ben lévõ idegesítõ cuccok legalább nincsnek (quickscope, g18). Viszont a hangok valami botrányosak, azok a konzervdobozhang, meg szinte minden fegyvernek egyforma a hangja.
A cod4 és mw2-ben pl a Barrett-nek olyan jellegzetes hangja volt, ami valami isteni volt. BO-ban minden egyforma.
Szóval csalódás a játék, viszont MW2-t már kicsit unom, így összeránthatnák már ezt játszhatóra. Nem kell nekem 200FPS, elég a 85, csak folyamatosan.
A probléma csak az hogy ez a játék így ebben a formában qrvára nem ér meg egy windows ujratelepítést,mert tréácséktól megszokottan egy optimalizálatlan szartenger....
A COD5 ugyan ez volt,bõ harmadannyi sebességgel futott mint a COD4...Még a COD6-nál is lassabb volt...És lám itt az új COD és méglassabb holott ugyan az a motor dolgozik alatta a látványvilág pedig nagyítóval ha szebbnek mondható..
Az pedig hogy 4 mag kell hozzá egyenesen vicc kategória,semmi de semmi nem indokolja..
Én most Júniusban telepítettem a Windows 7-et (eredeti).
Eddig minden játék fullon megy a gépemen, ez viszont ahogy leírtam nem úgy megy ahogy az elvárható lenne. (pedig gép az megvan hozzá).
Csak azt mondom, hogy ahogy nézem a neten (külföldi fórum, magyar fórum) az emberek többsége sír, amiatt, hogy nem megy neki. És erre nincs normális megoldás még, csak mindenki tippel és mond 1-1 hacket, hogy mit érdemes kipróbálni.
Úgy emlékszem a cod5-nél volt olyan, hogy ha nem volt pixel shader 3.0-ás VGA-d, hiába vinné el a géped a játékot fekete volt a képernyõ. De ott konkrétan tudtad, hogy ha veszel egy pixel shader 3.0-ás VGA-t akkor menni fog.
Itt meg, ahogy Te is mondtad, hogy vettél egy bika gépet és WIN7 alatt mégsem megy.
Ezért mondom, hogy nem lehet tudni, hogy miért nem megy, a lényeg, hogy nagyon-nagyon sok ember szenved azért, mert nem megy a gépén (nem feltétlen azért, mert nincs hozzá gépe).
mert akkor nem kell esetleg másik processzor pl.
PONT az én példán volt, hogy nem futott, szaggatott stb., és vettem egy bika gépet -azon hála istennek semmi gond- a régit meg megkapta a gyerek (alaplap, proci, memória, videókártya). Újraraktam a vindowsát, és csont nélkül játszik, esetleg 1-2 pálya legelején akad meg, amikor még tölt.
SOKKAL jobb lett.
Nekem nem megy windows 7 alatt, valami direct x ökörséggel száll el, holott fenn van a legfrissebb mindenbõl....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mindenki tudja, hogy el lett cseszve a játék grafikai motorja és a tréjárt is tudja. Ezen nincs mit magyarázni.
Nekem viszonylag játszható, bár minden SD kör elõtt újraindítom a hangot, így még jobb, de még mindig van a játékban valami kis akadás, amit nem tudok megmagyarázni, hogy mi csak érzem, hogy nem folyamatos.
Szóval 1 a lényeg, elcseszték, most próbálnak mentegetõzni, hogy majd jön a patch, de én már nem bízok benne. Ez olyan lesz, mint a GTA4, konzolon tökéletes és jó, pc-n egy optimalizálatlan szar.
MJ rulz Pink Team The Only One
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Scientia potentia est.
na ez az, ettõ tartok én is, mw2-ben sd-ben néha olyanokat csinálunk a pajtikkal, amiért egy bo-s szerverrõl lazán kivághatnak csalás gyanúján, vagy csak simán bosszúságból. megalapozatlanul vághatnak ki kedvükre, és gyakorlatilag úgymond official szeró híján örökké lehet ettõl rettegni.
nekem a mw2 lobby rendszere hiányzik, igen, ott tudtál csapatban játszani, ha akartál, vagy, ha összejöttetek hárman, akkor tutira egy csapatba vágott be.
itt meg mi van.... ki-be lépegetés, amíg nem dob össze kettõnket... és mi lesz, ha többen leszünk..
erre igazán csinálhatnának valamit már, mert bosszantó. mondták, ha egy a klántag, akkor ugyanabba a csapatba oszt, lófalloszt... ugyanúgy random
Kumiho #2179
Erre a semmiért kapok egy BAN-t a szaros szerverükrõl. Vegyék be az összes makkomat. Legszívesebben fejbeb@sznám mindet egy bészbóz ütõvel.
Mocskos csigazabáló olaszok.
The Matrix has you...
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
ááhhh :DD
de ha valaki nem képes erre -pláne visszaolvasni- akkor mit mondjunk?
hogy hülye a treyarcs?
sztem is...
thx
off
ennyi erõvel az életben soha senkit nem lõnek le falon át? hisz ott nincs wh, akkor hogy??
plusz minden sokkal fejletlenebb, spórolnak a golyóval, a hanggal, nincs ts, rosszabbak a látási viszonyok etc
és mégis, miracle, halnak meg emberek mert falon át lelövik õket, micsoda logikai bukfenc, hm...
de majd ha az egyetlen példát és sorolhatnám napestig sem cáfoltad
kill cam elõtt 1 sec-el látta a srácot befutni fal mögé, te csak azt látod követi a mozgást és lõ
de lásd jó napom van
hallja, neki jobb füle/fülese van
írhatnék másik 30at de komolyan...
xarrá lõnek téglafalon át...
de nem ma, és nem most...
egyébként levontál egy korábbi commentbõl -ami egy kicsit elvont volt, bár nagy részt igaz, abban a szövegkörnyezetben és történetben- egy következtetést, és azóta így kötsz hozzá mindent a figurához, ami a Frank99 névhez kötõdik...
életemben nem voltam irigy se semmilyen vagyonra, se senki emberfiára.
a balatoni célzás volt szánalmas kinyilatkoztatásodra, amikor egy játékfórumon elszabadultál mint egy sértett tinédzser és égetted magad. azóta nem veszlek kicsit se komolyan.
10 perc pedig azért kell te nagyeszû, mert rengeteg ártatlan helyzetet nézel be csalónak
csak egyetlen egy példa a lehetséges 100ból, mert ennyi energiát szánok rád (ennyire érdekelsz) a kill cam elõtt 1 szaros secel látta a mozgását az ellennek, és ez alapján lekövette a mozgását és végig sorozta a falat. pénzbe kerül a muníció hogy fél tipp alapján ne lõje a falat ember?
a válasz stílusa pedig annak szól, hogy az elmúlt 7 év alatt épp ilyen retardáltal találkoztam aki
a, baszogat hogy x y-t rakjam ki mert csal meg wh meg faszom tudja mert olyan ostoba hozzá mint te
b, engem csalóz le pár nagytudású, mert valami hasonlóan ártatlan esetben nem vagyok olyan balfasz mint õk, és be merem lõni megérzés, taktikai érzék, elõzmény, ts kommunikáció (nem az ellenfél csapatából, mert az csalás szintén) etc másik 20ezer dolog alapján amit a kibaszott kill cam, de még folyamatos követés sem mutat.
ennyit errõl?
majd ha sikerül érdemben reagálnod és értelmezned a leírtakat, folytatjuk a diskurzust, addig jó nyaralást, jó szelet a magyar tengerre (még mindig nem irigy csak gúnyos)...
a hídon meg elég nehéz átugrani, mert nagyon kevés az idõ, és csak nekifutásból lehet megcsinálni.
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
olvasd már vissza, hogy mit írsz légyszíves.
sztem nem kellene feszülnöd, mert a kutya sem írt neked olyat, amiért így kellene válaszolnod.
sztem 20 perc alatt érdekes szánni a játékot, mert 10 perc egy kör, és általában a fele játékos elmegy máshova....
a balatoni nyaralóm meg tudom sokak csõrét böki, de miért jön PONT ehhez a commenthez? irigy-e vagy? és ezért így kell válaszolni?
ennyit errõl.
Ugorj át majd rohanj a csapattársaid után,aztán ugrás a szakadékba:D
Spirit of Perfomance Koenigsegg
2 ahogy a fiadat kibaszták jogtalanul, úgy vádaskodsz te is jogtalanul állandóan
3 a játékosok nagy része segg hülye nem csak a játékhoz, de ahhoz is hogy megállapítsa ki csal és ki nem
én speciel 20 percet szánok min arra hogy eldöntsem valakirõl csal e vagy sem, és pont nem a kill-eket nézem, de biztos te vagy a zseniális hogy egy szaros kill cambõl bármit megállapítasz
eszet nem osztottak az életben a balatoni nyaralód mellé?
szívesen kifejteném, én a hülye sok éves cb múlttal, fél cb adminsággal, rengeteg pro szerver adminolással, de leperegne rólad mint a falra hányt borsó, plusz már elpofáztam nem egyszer, de a te fajtád agyáig sose jut el. csal oszt annyi mert falon át lõtt a faszfej csaló...igaz te statból is levágod ki csal ki nem :)
eljátszom wanglerben!
és nem errõl szól a fáma.
ma sd-ben death, aztán néztem a még élõ társakat, aztán FALOn át sorozat, és az utolsó gamer kill...
egyértelmû sorozat falon át, futtában.
az ilyet szépen VAC-nak jelentem, aztán majd megnézik (vagy nem)
Ha érdekel valakit, akkor lesz belõle egy banán....
BO-ban most hogy áll a helyzet?
frank meg nem tudja ki csal és ki nem, neki minden pro csaló
The Matrix has you...
Kumiho #2179
mw2ben se volt lehetõséged ánlokolatlan fegyók megszerzésére presztizsváltás után.
Kumiho #2179
magyarul nem lesz pénz fegyverre.