• partyarc83
    Hallo!Halli!

Hidjétek el h addig amíg nem ruház be az ember egy erősebb vasba addgig mindig lesz gondotok a Bo val!Én egy I3 560ast vettem még a drágulás elött 36ezerért,ez a legerősebb az I3 közül!Az I5 jobb de abbol az alap is 46ezer ami ezt a szintet hozza!Sajnos ugye 1156os foglalat igy uj lap is kellett amire én mindig is adtam mert nem véletlen hívják alaplapnak!ez egy Gigabyte P55 UD3L 28 ezerért,s mivel uj lap igy ddr3 kelett ami 1600Mhzesek!ebböl 2*2 gigát beeresztettem s lás csodát ugyanazzal a 9800Gtxel a 40-50Fps low grafikárol hirtelen fps korlátozás nélkül rögtön 180 lett!De van szerver ahol 200fölé is ment!S tényleg nem egy erős kari már a 9800Gtx!ebből is látszik h processzorra és memóriára optimalizálták a gamet!Elmult az az idő amikor vettél egy uj karit s ment minden mint atom a régi Intel vagy épp Amds gépeden!Már most hardvere is kell komolyan!Ez a proci aki esetleg gondolkodna rajta én csak ajánlani tudom!Alapbol 3,36 ami eleve nem kevés s persze nincs benne turbo mod mint az I5 és I7ben de gyárilag jelölve 4000Mhz lehet a teljesítménye!Nekem 3,85 ketyeg s semmi baj se vele!De ismétlem a 3,36on is tudta a már említett 180fpst is a 9800Gtxel,s természetesen WIN7 alatt!
    Én amugy kijöttem 81ezerből,s nyugott szívvel várhatom a többi gamet is mert egy darabig elég lesz a vas,max egy jobb video karit kell beujítani!