• böröczk
    Te ne hülyézzél le itt senkit, mert jogod az egy retkes nagy 0 hozzá.
    Én se hülyéztelek le, és nem csak én vagyok azon a véleményen, amit előbb leírtam.
    Mw2 multijáról beszélek speciel, összességében jobb játékélményt nyújt NEKEM és jópár barátomnak, mint a tréjarcsos blekopsz. Játszottam vele, és nem mondom, hogy szar, csak, hogy röhejes, hogy így ki lehetett adni játékot, pláne ennyi pénzért. Lehet, hogy pecsek tömkelege után jó lesz, de egyelőre NEM az. És mi a tökömért nem működik az a telibehokizott csapatváltás? Mw2-ben nem tudtatok 2-en egy csapatban játszani? : D Akkor most erre én is írhatnám, hogy béna vagy hülye vagy, de szerintem csak blöffölsz, és hajtogatod a saját igazad. El kéne fogadni, hogy vannak más vélemények is, nem csak a tiéd, vagy hogy baromi elfogult vagy a BO-val, és nem látod a hibáit, vagy nem akarsz tudomást venni róluk. Lehet nekem esni, mert úgy látom, az megy neked, ellenben az objektivizmussal.

Logen, én mondtam, hogy játszom még vele, nem adtam fel, csak csalódás elsőre. Azonkívül a zombi módra meg kíváncsi vagyok, szóval azt majd kipróbálhatnánk 3-an 4-en.