11248
  • böröczk
    ha a pecs segít rajta :
    szerintem meg nem hülyeség a lobby, de tény, hogy ebben nincs szükség rá. ja, az para publicon, hogy nincs csapatváltás (mw2), de ha összedob két lobbit, általában nincs is szükség rá. onnan a dedikált szerók hiányoznak, innen meg elég sok más. de ha a pecs javítja, akkor majd én is állítom, hogy jó játék, de rajtatok kívül eddig csak panaszokat hallottam, már a baráti körömben.
    De ez a csapatban játszás rinya csak egy dolog, sok más hiányossága is van, tele van még buggal, és sokaknak még most is laggol (nekem kezdetektől nem, úgyhogy legalább erre nem nyígok.), spawnrendszere ennek is botrány egyelőre..
  • Nagylaci
    Érdekes, én csak annyit értettem meg az egészből, hogy a "Casual Gamer" az egy idősebb nő... :D :D :D
  • Fpocok
    Na kezdjük.

1. Képzeld, nem tudtunk együtt játszani. Bementünk partiba és az esetek 90%-ában nem rakott be egy helyre minket. Persze, én voltam a hülye... hülye voltam, hogy megvettem.
    2. Kérlek, mi az a sok baromság, amiről beszélsz? Én egyedül az RCXD kocsit tudnám felhozni, de mondjuk promodon nem lesz, szóval.
    3. Lobbi? Hát az egy nagy baromság volt. Persze konzolon van, mert nekik ez jutott, de PCn hülyeség. Főleg ahogy mondtam is... nem működött. A L4D nél meg azért van lobbi, mert ott csak 4 játékos van egy csapatban. Mellesleg jön a patch, lesz térfél csere és minden megoldódik. (Mellesleg MW2ben sem lehetett csapatot váltani, nagyon izgalmasak voltak a 4v9ek.)
  • böröczk
    "Casual gamer

"Casual gamer" is a loosely defined term used to describe a type of video game player whose time or interest in playing games is limited compared with a hardcore gamer. Casual gamers can conceivably consist of any people who show more than a passing interest in video games, therefore it is difficult to categorize them as a group. For this reason, games which attempt to appeal to the casual player tend to strive for simple rules and ease of game play, the goal being to present a pick-up-and-play experience that people from almost any age group or skill level could enjoy.[6][13][14][15][16] Casual gaming demographics also vary greatly from those of traditional computer games, as the typical casual gamer is older and more predominantly female,[17][18] with over 74% of those purchasing casual games being women.[19]."

Ahhaaaaa, tehát akinek van élete is, értem.

Azért ez a wikis leírás nem semmi, szakadtam. : D
  • Prince23
    A Zombi mód igazán nagy függőséget tud okozni. Sokkal másabb mint a te kis Lefordeded:D szal hajrá. ma leszek
  • Nagylaci
    Casual Gamer a wikipedia szerint:

"as the typical casual gamer is older and more predominantly female"

Amikor olvastam nem kicsit kezdtem nevetni. Bocs...

Lnik:
    KLIKK
  • Nagylaci
    A lobby miért faszság??!! És is éppen a L4D 1-2 -re akartam hivatkozni, de már elkéstem... Szerintem messze tökéletesebb megoldás egy jó lobby mint hogy rákattintok oszt' majd csak lesz valahogy.
  • böröczk
    Milyen a nem kezsöl gémer és milyen a kezsöl gémer, ha már itt tartunk? : D Olyan óriási kockaszavakkal dobálózol, de mit is jelent pontosan, segíts, mert én kezsöl gémer létemre nem értem. köszi.
    Nézem régóta a topicot, bejössz ide néha oltani, negatívkodni, de emberhez méltó szavad, az kevés.
    Ha pedig nem tudsz rendesen kommunikálni, akkor inkább ne szólj azokhoz, akik ezt megteszik veled, vagy bárkivel, mert elhiheted, én is dobálóznék ócska szavakkal a stílusodhoz mérten, de minek tegyem? Játék a téma, nem Te.
  • csuszi
    "telibehokizott csapatváltás"

kurva nagy, csajtól még ilyet nem hallottam
  • böröczk
    Uhh. Kezsöl gémer, jajj nekem : D Xboxot és egyéb konzolt soha, gyűlölöm mind.
    Nekem kell lobby. Left 4 deadnél hozzászoktam, az csapatjáték, lobbyt a csapatodnak. Amúgy tudod mit, nem is kéne lobby, csak, hogy lehessen egy csapatban játszani haverokkal. 2010, igen, ez van most, ha még nem néztél volna a naptárra, és igen, felháborító, hogy nem oldották meg a csapatválasztást még, valamint, hogy egy csapatba kerüljek azokkal, akikkel akarok. Mert számomra ez nem egy agyatlan hent publikok ellen. Vagy tévedek?
    Nekem akkor se volt problémám az iw lobbyrendszerrel, azon kívül, hogy néha szétvágta az ember idegrendszerét. Lehet, azért írom, mert mw2 is pár hónappal megjelenést követően lett meg, amikor már jórészt ki lett javítva.
  • lolSL
    te milyen lobbirendszert akarsz? 2010?? 1 normális pc játékban sincs ilyen faszság hogy lobby
    az ok, hiba hogy nem lehet csapatot váltani
    de neked xbox kéne annyira casual gamer vagy a kommentjeid alapján
  • Nagylaci
    Amúgy azért önmagában nem kell keresztre feszíteni a "Trejarcs" -ot, hogy bugos. Ez a legtöbb újonnan megjelenő játéknál hasonlóképp van. Viszont az, hogy elég sokaknál játszhatatlan, illetve a csapatváltás hiánya nagyon gáz.
  • böröczk
    Ez csak egy minősítése a sok közül, én még azon vágtam hanyatt magam, hogy a 4 karakternél kevesebből álló neveket nem képes feldolgozni a játék. : DDD Szánalom a köbön. Annyira összecsapták, látszik, hogy próbálták koppintani az mw2-t, újításokat beledobni, amik aztán nem ütnek akkorát, hogy kompenzálják a sok bakit.
    Amúgy az az acsivmentrendszer az komoly?
    Én nem tudom, biztos itt sokaknak rohadtul mindegy, hogy kikkel játszanak, mert csak random publikon bemennek hentelni, de én speciel hc sd-n nem szívesen játszom randomokkal, meg egyébként is szeretek a barátaimmal játszani, CSAPATMUNKÁval, ezért is akadtam ki totál ezen a rendszeren. Könyörgöm, nem lehetett volna 2010-ben egy retkes lobbyrendszert beletenni egy COD játékba? szégyen ez a névre ..
    Nem valószínű, hogy a következő pecsig fogok multizni, addig marad az mw2, a sok sznájper, gl, kemper, blabla láma ellenére is. mert inkább anyázok mw2-ben egyelőre, amíg ez a csapatösszeröffentés nem lehetséges. Amúgy még a bugokat, hibákat is elnézném.
  • böröczk
    arról nem beszélve, hogy csurig van buggal -.-"
  • böröczk
    Te ne hülyézzél le itt senkit, mert jogod az egy retkes nagy 0 hozzá.
    Én se hülyéztelek le, és nem csak én vagyok azon a véleményen, amit előbb leírtam.
    Mw2 multijáról beszélek speciel, összességében jobb játékélményt nyújt NEKEM és jópár barátomnak, mint a tréjarcsos blekopsz. Játszottam vele, és nem mondom, hogy szar, csak, hogy röhejes, hogy így ki lehetett adni játékot, pláne ennyi pénzért. Lehet, hogy pecsek tömkelege után jó lesz, de egyelőre NEM az. És mi a tökömért nem működik az a telibehokizott csapatváltás? Mw2-ben nem tudtatok 2-en egy csapatban játszani? : D Akkor most erre én is írhatnám, hogy béna vagy hülye vagy, de szerintem csak blöffölsz, és hajtogatod a saját igazad. El kéne fogadni, hogy vannak más vélemények is, nem csak a tiéd, vagy hogy baromi elfogult vagy a BO-val, és nem látod a hibáit, vagy nem akarsz tudomást venni róluk. Lehet nekem esni, mert úgy látom, az megy neked, ellenben az objektivizmussal.

Logen, én mondtam, hogy játszom még vele, nem adtam fel, csak csalódás elsőre. Azonkívül a zombi módra meg kíváncsi vagyok, szóval azt majd kipróbálhatnánk 3-an 4-en.
  • Fpocok
    Volt már :D
  • XenHai
    Ez komoly???
  • vzajcev
  • Stefling
    Én is észrevettem már, hogy ha valaki jött velem szembe és megölt én még lőttem, de ő már ezt nem látta, legalábbis az ő szemszögéből nézve. A FPS-en hogyan tudok javítani? Új VGA-m van végülis éshát ez már fulon is viszi az egésze tehát nemtom :D
  • lolSL
    konzolon is az, csak nem érzékelik az emberek a lassú játékmenet meg a rásegítések miatt, meg ügyesen trükköznek a fejlesztők hogy egybemossák az animációkat 2 valós beérkezett adat között, csak a kép nem lesz reális, ilyenkor halnak meg akkor is ha mindenfelé mellélőnek :)
    egyszerűen p2p egy bohóc megoldás, csak konzolosoktól nem lehet elvárni hogy pc-n üzemeltessenek servert a játék mellé, így marad nekik ez
  • lolSL
    /cg_drawfps 1 konzolba
    ha van stabil 60 az már játszható, de codhoz nem árt ha 125 van (/com_maxfps 125), mert addig hátrányba leszel azok ellen akik többel tolják és veled szembe jönnek.
  • Fpocok
    Arra gondolok, hogy a P2P a PCn egy nagy rakás kaki.
  • lolSL
    nézd a serverek nevét, gondolom van demo only server
  • Stefling
    Minek a segítségével tudom elmérni, hogy egy játék hány FPS-el fut és mettől számít jónak?
  • Nagylaci
    Ezt most nem értem mire mondod...
  • Nagylaci
    Teljesen igazad van egyébként. Az IWNet messze van a tökéletestől, de ott állati egyszerű egy csapatban játszani haverokkal. Azért az is a szánalom egy minősített esete, hogy 2010 -ben ennyit nem tudott a Treyarch kapásból összehozni.
    Egyébként meg ennek a szerver keresős módszernek is vannak hátulütői. Szeretnék Demolition -t játszani. Kattintgathatok össze vissza aztán mire végre bekerülök a szerverre vége a játéknak és a következő menet TDM... Bakker... Kattintgatás újracsak.
  • eLiXir
    Amúgy kéne pár MW2-es map BO-ba!
  • Fpocok
    Ha neked a 200-300as ping normál játéknak számít, akkor hajrá...
  • Prince23
    Majd jön a megváltó patch nekünk. ezzel én is így vagyok amúgy. pedig jó gépem van.
  • Nagylaci
    Hát egyenlőre van a MW2 -nek egy rohadt nagy előnye. Azzal tudok normálisan játszani amíg BO -val nem. Egyébként ez a rángatózós bug valószínűleg hardver függő is gondolom. Sokan írják, hogy náluk alig tapasztalható valami. Nálam meg szinte játszhatatlan.
  • Fpocok
    Mennyire igaz!
  • Prince23
    Akkor még játssz vele... mert nincs még összehasonlítási alapod, sztem. BO szinte mindenben jobb MW2-től. Sztorilag, játékmenetileg is. A multi meg nem rosszabb MW2-nél szerintem, tehát mindenképpen jobb az újításaival. Végre már egy játék, amiben a meglapuló, sunyi kis köcsögöket (a lá kemper fajzat) ki lehet szedni RC-vel XD

a baráti rendszer valóban rossz. de legalább egy szerverre bevisz minket :D

Nekem már csak a lag és swap kell megszünjön és majd belecsapok újra a multizásba. Már több mint 3 hete nem gammáztam vele, azt se tudom milyen változáson eset át (sztem semilyenen). várok. Majd jövőre :D:D

Reménykedjünk
  • killerkocka
    Hohó, lagg megszűnéséről egy szót se mondtam. :D Change team opciót említettem egyedül ^^
  • lolSL
    mw2-vel megkaptuk azt a szart amit a konzolosok minden évben megkapnak, egér támogatással
    *köp*
  • Gabe18
    Mw2-t nem lehet pc-n alulmúlni, bár itt is vannak hibák szép számmal. De azért az IWNet rendszer pc-n legendásan agybeteg ötlet marad már örökre...
  • Fpocok
    Már bocs, de akkor te nagyon hülye vagy, ha szerinted az jobb... most PCről beszélek, te is? Mellesleg ott sem tudtunk haverral 2!en játszani, mert nem rakott össze minket.
  • böröczk
    Ha valaki engem megkérdezne, melyik a jobb, egyértelműen MW2
    és már van összehasonlítási alapom. még az iw ócska lobbyrendszere is ezerszer jobb, minthogy nem lehet bo-ban haverokkal játszani.
  • lolSL
    vigyáznék az ígéretekkel, ha viszont nem lesz jó, akkor téged kell hogy véresre és elszakadtbelűre rugdossunk a fejlesztők elérhetetlensége miatt
  • killerkocka
    Lehet sokan megköveznek, de szerintem mw2 színtjére már így laggosan is felnőtt. Kiadják a patchet, tud majd az ember együtt játszani haverral és kb maga lesz a kánaán.
  • Nagylaci
    Hát én is beszereztem. Sajnos nekem annyira "rángatózik", hogy gyakorlatilag játszhatatlan. Néhány észrevétel azzal kapcsolatban, hogy a géppel vagy az operációs rendszerrel lenne a probléma.
    Ha a gépem kevés akkor a single player miért nem szaggat magas grafikai beállítások mellett sem?
    Ha az operációs rendszerrel van a baj akkor miért megy úgy öt-hat játék tökéletesen, csak ez nem?
    A jelenség elég érthetetlen amúgy. Pálya betölt, nem szaggat. Szaladgálok nem szaggat. Kitör mellettem az armageddon, nem szaggat. Viszont ha becélzok valakit már rándul egyet. Ha lövök rá még durvább a rángatózás. Ha pedig kölcsönösen kiszúrjuk egymást és becélozzuk egymást majd lőni kezdünk akkor őrült "lag szerű" jelenség tapasztalható. Ugyanez van akkor is ha leveszem a részletességet a pattintott kőkorszak szintjére. A másik vad dolog, hogy a "Combat Training" is rángatózik. Az pedig tök offline ha jól gondolom úgyhogy lag eleve kilőve.
    Egyébként nekem összességében tetszik a játék. Ha kijavítják ezt a hibát és a többi bugot akkor simán felnőhet a MW2 szintjére, vagy tovább...