• Nagylaci
    Hát én is beszereztem. Sajnos nekem annyira "rángatózik", hogy gyakorlatilag játszhatatlan. Néhány észrevétel azzal kapcsolatban, hogy a géppel vagy az operációs rendszerrel lenne a probléma.
    Ha a gépem kevés akkor a single player miért nem szaggat magas grafikai beállítások mellett sem?
    Ha az operációs rendszerrel van a baj akkor miért megy úgy öt-hat játék tökéletesen, csak ez nem?
    A jelenség elég érthetetlen amúgy. Pálya betölt, nem szaggat. Szaladgálok nem szaggat. Kitör mellettem az armageddon, nem szaggat. Viszont ha becélzok valakit már rándul egyet. Ha lövök rá még durvább a rángatózás. Ha pedig kölcsönösen kiszúrjuk egymást és becélozzuk egymást majd lőni kezdünk akkor őrült "lag szerű" jelenség tapasztalható. Ugyanez van akkor is ha leveszem a részletességet a pattintott kőkorszak szintjére. A másik vad dolog, hogy a "Combat Training" is rángatózik. Az pedig tök offline ha jól gondolom úgyhogy lag eleve kilőve.
    Egyébként nekem összességében tetszik a játék. Ha kijavítják ezt a hibát és a többi bugot akkor simán felnőhet a MW2 szintjére, vagy tovább...