• handrx
    Hello srácok!

Tegnap el jutottam a Prestige level 3. szinthez, elvileg. Át is váltott az embléma, de nem törli az eddig elért eredményeimet, és nem lehet a Prestige modba belépni! Ja és 60 000 XP kell az 1. szint eléréséhez! Hogy lehetséges ez? Hogy működik 1álltalán ez a Prestige dolog a játékban?

Mert korábban elértem az 50. 5 szürke csillagos szintet, majd a menüben az Operations > Playcard részben alul be léptem a Prestige modba. Figyelmeztetett is hogy ki töröl minden addigi eredményt chellengeket, xp-t, cod pontot. Ez rendben is volt. Kezdtem előről a szint lépést 1-től fel 50-ig. Amikor elértem az 50. szintet másodszorra, elvileg ez lenne a Prestige level 1., akkor nem adott többé se xp-t se cod pontot.

Be kellett lépni újra a Prestige modba, megint figyelmeztetés stb.. és törölt mindent! Kezdtem megint elöről. Közben persze meg változott az embléma!De tegnap mikor meg volt a Prestige level 2. magyarán 3. alkalommal is el jutottam az 50. szintig, akkor jött az hogy elvileg már ugye a Prestige level 3. modban kellet volna a korább módon "belépni", de inaktív a Prestige mod menüpont! Az első szint eléréséhez 60 000 XP kell!! Amit persze számol is!

Hogy van akkor most ez? Mert hiába akartam belépni megint a Prestige modba, hogy aztán le nullázzon minden elért eredményt, és kezdeném megint előről nem lehetett belépni Prestige modba!!

Köszönöm a válaszokat! :)