Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Én nem is értem, hogy miért nincs ilyen theater mód más játékokban khhm bc2 khmm... kell ennél jobb marketing?

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
konzolon minden véletlen 😄

Fpocok
Véletlenek márpedig vannak!

Különc
Elõtte azért próbáld ki ismerõsnél szerintem csak azt mondom

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Különc
Ezt mondom, akkor végülis warokon se szabad kempelni? Vagy ha ott lehet akkor publicon miért ne? Miért ne lehetne azt csinálni ami a gyõzelemhez kell? 2 kedvenc modeom a HQ és az S&D, én bevallom hogy inkább védekezõ játékos vagyok (TDM nem is megy igazán), kinézek egy területet magamnak és azt védem mert nyerni akarok és ezért is zavar, hogy a többi játékos (zöme) telibefossa mivan mögötte, mellette csak elõre néz és fragre megy, aztán ha 250-0ra kikapunk Dominationben vagy 0-4re S&Dben az nem számít

Fpocok
Forzát nem ismerem, Shift meg egy fosadék.
Szerintem a GTben van a legjobb autós irányítás... szerintem.
Grid is jó, de a vége felé rohadtul eluntam az egészet és az irányítás sem valami jó. Azt meg hogy ki hogy mire költi a képzeletbeli pénzét, nem tudom hogy jön ide...

lolSL
én nem értem mit esznek ezen a gt, forza, nfsshift féle autós gameken
halál unalmas körverseny az egész.
talán a grid volt az egyetlen ezekbõl amiben volt egy kis hangulat az elmúlt években. 1000 autó, jajdejó, az utcán nem tudok 2-t megkülönböztetni, csak tudom hogy a suzuki 1 szar amit két kézzel összenyomnék és még ezt is képesek részletre venni az emberek és 20 éven át fizettetni még a gyerekeikkel is 😄

ha meg multiplayer autós game kell akkor ott a trackmania, thats the skill, motherfucker 😊

Fpocok
Az nem egy autós játék, hanem AZ autós játék. És igen. Halál komolyan mondtam.

Jó hát az elsõ sorban kiderül mi a "cikk" szándéka, célja. Az ilyeneket nem lehet komolyan venni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

pisztácia
Lehet 3 hétig volt elsõ, de sokkal többet adtak el belõle a megjelenés napján, mint összesen fognak a GT5-bõl... mert ahogy hallottam egy elkapkodott szar lett... hülye cikk volt.... sztem

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

ez komoly? azért ez durván hangzik, hogy egy autós játék miatt akarnál venni ps3-at 😊)

Kemper témához hozzászólva: nem értem ezt a "nincs létjogosultsága elbújni/várakozni, mert mindenki rushol" Hát b+. Ne rusholjon egy S&D vagy HQ pályán. De komolyan. Ez kész vicc, még leírva is. VÉDENI kell egy objektumot! Azt hogy véded máshogy? rohangálsz az objektum körül céltáblával a nyakadban és reménykedsz, hogy te látod meg hamarabb a feléd rohanót?😊 Nyilván egy idióta nuketown pályán nincs létjogosultsága a kempelésnek, de ott meg úgyis kilövik pillanat alatt, aki valahol leáll, mert 2. kill után levágják kb. hogy hol van. De alapvetõen a S&d pályának a lényegének annak kéne lennie, hogy a csapat bevédi, és az ellenség nem ész nélkül rohangál, hanem megpróbálja az ellenséget kifüstölni.

Csakhát mivel a játékosok 99%-ának a játék kimerül annyiban, hogy a sarkon ugrok egyet, és vetõdve becsúszok hasalva, lövök, aztán futok tovább, és senki nem véd semmit, így ezen játékmódok is értelmét vesztik. Fõleg, mivel a többség ezt akarja csinálni, rögtön kemperezni kezdenek arra, aki esetleg a feladatnak megfelelõen próbál cselekedni. Ráadásul még ki is basszák, mert nem ugra-bugrál, hanem a mode-nak megfelelõen játszik. Elég gáz😊

Fpocok
Megjelenés körül mi nem az...

Különc : Nem tudom... nekem nagyon sok kellemes emlékem van a régebbi részekkel... És azért van ebben a részben tartalom, rengeteg autó, 12 vagy 16fõs online...

Megjegyzem a multi a hírek szerint a GT5-ben is katasztrófa. Vagy legalábbis a megjelenés környékén az volt.

Különc
Én a god of war sorozat miatt fektettem PS3ba, szvsz ne tedd, fél év után eladtam mert rájöttem hogy hiba volt (sok jó percet töltöttem vele, de rájöttem hogy nekem a PC a szívem csücske)

Fpocok
Mit vártál? Nem kicsit basz oda a játék, ráadásul nagyon régóta várják már sokan. Ha lenne PS3om, akkor gondolkodás nélkül megvenném. Sõt... azon is gondolkozom, hogy befektetek egy PS3 csak emiatt.

Meglepõ? érdekes? vagy mi? várható volt, mer szar 😄

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Prince23
mNzJean
Ha valaki a laggal szenved tegyen egy próbát ; win7 alatt a windows defender -t kapcsolja ki vagy azon belül a valós idejû védelemnél a futó programok ellenõrzését . Nekem azóta minimálisra csökkent a lagom . Valószínû ,hogy a gyengébb prociknál ezek a háttéralkalmazások okozhatnak teljesítménycsökkenést . Én a biztonság kedvéért Tûzfalat és a vírusirtót is kilõttem a játék idejére és ma elõszõr tudtam lag nélkül játszani .Remélem pár embernek segíteni fog . <#wave>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Frank99
sztem pályafüggõ.

az MW 2-ben "relatíve" nagyobb pályák voltak (meg volt lehetõség bujkálni), tele kemper helyekkel. az MW 2-es gamerek jó része idejött -én is , talán te is, + sokan mások- ITT más a játék. rohanós, kispályák, stb. Megmondom, amíg OTT alig haladtam, mert féltem hogy lelõnek -imho "kemperkedtem" - itt az elsõ pár játék után rájöttem, hogy TOLNI kell folyamatosan, ha pontot akarok elérni, ha halál, azonnal mész, és adsz nekik, mert ha nem, az utolsó leszel, vagy elõtti (tapasztalat..)
Ezért talán -legalábbis nálam- sokkal jobban haladok, mint az elõdnél. bár ez relatív, és sok mindenen múlik, de játszottam korábban elég sokat CS-el- ami egy igen más mûfaj, és közben a COD multikat kihagyva- így nem sokat tudok a többirõl, de itt ezt látom az MW2 vs. BO között.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Barrett 50 Cal
Ma ezt az üzenetet kaptam vkitõl:

Csá! Le lehet szedni a Black Ops DLCjét, de csak ma inygenes!!! www.blackopsdlc.co.cc Login a jobb felsõ sarokban!!! SIESS!!!

Nagy kamu😄

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

valaki nem tud valami modot arra hogy lejebb vigyem a pingemet COD7 ben?
Különc
Azt én értem, de ha egyszer ez az "objective"? Számtalanszor látom, hogy headquartersben vagy Dominationben TDMeznek és le se szarják mit kell csinálni, ha mindenki más össze-vissza rohangál akkor persze hogy kempernek tûnök.

Nuketownon, TDMben egyértelmûen nem kempelek, ezért irtam azt a két játékmódot, ahol szerintem KELL(het) kempelni hogy nyerhess

Ám miért van CODban ilyen kemper utálat? (CoD 2, WaW és ez amikkel eddig játszottam csak) CSben nem fanyalogtak ennyire miatta, pedig ott is ment ezerrel.

az a legidegesítõbb, hogy már szinte lõni sem merek, mert valaki mindig eléd rohan, és megvan a team kill. Aztán ha ez összejön párszor, repülsz.Buktam már így 30.000 xp-t is. Nem tudsz védeni, mert a rusholók rendszeresen belefutnak a lövésedbe, ha meg nem lõsz, természetesen téged szednek le. Ekkora kicsi pályákon nem sok értelme van a TK-nak, mert csak akadályozza a játékot.

Frank99
hát, ahogy nézem, ezek a pályák NEM kemper pályák. ld. Nuketown?

annyi ember rushol ezeken a kis pályákon, hogy bizony egy bújkáló ember itt kemper, tetszik/nem tetszik.

itt nem igazán van TÚL sok létjogosultsága 1-2 pálya kivételével a sniperesnek ( talán pl. Cracked, Array), innentõl majdhogynem jogosan kempereznek le.....

egyébként mindenki úgy játszik, ahogy tud. EZ végül is egy játék. Engem is tettek más ki, mert elsõ nekifutásra HC TM-ben lekaptam az elõttem felbukkanó társat az elsõ respawn után (akkor léptem be, azt sem tudtam kivel vok), azonnal repültem.

A gyereket meg azért, mert ugrás közben a Jungle hídon leszedett valakit, egy AIMBOT beírás, majd 10 sec után kick....

de sebaj, van 15.000 + server.....

Egy réteg ezt sosem fogja megérteni. De TDM-be bebújnak a sarokba és várnak...

Különc
Ti ekkora prok vagytok? Én sokszor megyek csak úgy random szerverre és még sose kickeltek azért mert lelõttem az admint vagy valami, pedig általában benne vagyok az elsõ háromban.

Engem inkább azért nyaggatnak, hogy miért kempelek S&Dben meg Dominationben, amikor válaszolom mert ott a defend felirat, mindig jön a hõbörgés.

Vagy valamit rosszul csinálok? A rusholós, hentelõs, bunnyzós játéknak ott a free-for-all, team deathmatch...

nyuny01
Persze a törés miatt jobb az ami most van,de pl. ma is kickeltek és eléggé idegesítõ higy nem tudok egy jót gamelni!És hát a Team Tactical is elég jó volt az IW-ben mert ami itt megy TDM-en kívül,az elég vicces!Ezt mindennek lehet nevezni csak csapat játéknak nem!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Frank99
ott van a nevében....

<#vigyor2>

Fpocok
Nagyon nem megy ez neked 😄

Frank99
itt talán azért jobb, mert hogy nehezebben törik fel.
mert még nincs warez multi. ilyenkor ott már régen volt.

nyuny01
Mindenki hogy fikázta tavaly az iw netet,meg mondom õszintén jobban örültem volna valami hasonló megoldásnak!Ilyen szempontból jobb volt szerintem!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

akkor igy

pocok megint lebasz!!!

combat treningbe!

rayman12
nem tudja valaki hogy ha lehet hogyan tudom saját játékmódot botokal jáccani? Vagy hogy a botoknak csak egy adot fegyverük legyen. Gyakorolnék az l96 al

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Hát azt biztos nem...

Marci0115
ezek a kis szervaradminok után, meglássátok vissza fogjátok még sirni az iw-netet 😄

szerintem nem ugrik, csak a meccsvégi bónusz megy ilyenkor...
A picsába ezekkel a idióta /külföldi/ adminokkal vagy kikkel, akik kidobnak egy szerverrõl! Az ember szeretne normálisan játszani, lelõnek egyszer, még egyszer, harmadszor - persze én ugyanoda megyek minden alkalommal - így feltételezem, hogy valami kis camper csíra lehet akik kilõ. Írom neki, hogy stop camp erre engem raknak ki. Gyönyörû admin. Az ilyet kéne onnan kib@szni, hogy a lába ne érje a földet! Tudom, hogy van ezen felül még rengeteg szerver ahol lehet játszani. De, mi van az összegyûjtött pontokkal, és zsé-vel, persze az ilyenkor ugrik.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Rage47
természetesen ezt is kipróbáltam, és valóban sokkal jobb lett a játék, kevesebb akadás, egész jól ment a játék, sikerült pozitív statokat is összehozni, ha beleszoktam egy kicsit

a játszhatótól azért elég messze volt még így is!
black ops, mw2+2 dlc, hl2, cs:s steam account elado
black ops, mw2 dobozos, karcmentes, termesetesen bannmentes mind
reszletek mail/privat
antgecc
köff

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hát van a cfg-ben egy ilyen sor, hogy fps_max vagy hasonló. defaultban asszem 85 az érték.

seta com_maxfps "85"

Ezt a sort kell átírni a cfg-ben.

Lunki88
/com_maxfps

Alapból 85-re van állítva ez az érték.
antgecc
fps maxot hogy lehet?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bigapó
Na, tegnap elfelejtettem mondani, hogy a kitörölt cfg-vel mi lett az új helyzet. Én szerintem használt, gyorsabbnak tûnik az egész. Talán még pár egységnyi pinget is hozott a konyhára. Semmit nem állítottam át, csak az FPS maximumot és hogy ki legyen írva. Nálam most még jobban mûködik és ez a lényeg, szóval próbáljátok ki akik eddig nem, hátha javul nektek is. Sok sikert hozzá.

The Matrix has you...

én olvastam már a neten mindenféle tapasztalatot, sajnos nem csak az integrált cuccokkal van baj!
itt valami mélyebbre kell gondolni, mint a proci vagy a vga (egy alkalmazás, egy rossz hlyen lévõ dollárjel a kódban, vagy maga a steam?).. valami olyan dolog lesz a ludas, ami nagyon sok embernek a gépében van, de ha ennyi idõ alatt nem jöttek rá, akkor csak mázliból fognak, már ha egyáltalán foglalkoznak vele...
valaki írta, hogy SB X-FI-je van és azon is akad.😞

Nekem a Word at Warban a mai napig, 8 gigányi patch után se mûködik pl a kiáltás a V betûre, és alkombinációira. Pontosabban: látom, hogy kiírja, hogy mit kiáltottam, de nem hallok semmit. Lehet, hogy az alapra integrált hangkártyákkal van baja az új résznek is.