11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#8360 Akit érdekel egy alig használt CoD:BO + GTA4 az írjon rám -
#8359 Zsír. Amúgy volt már. -
lydog #8358 http://www.clancore.hu/?oldal=kezdolap&sub=fooldal&act=bovebben&id=25
Tudják hogy mi kell a népnek. :) -
#8357 mert osztogatják a kenőpénzt -
Gabe18 #8356 Letartóztatás hack miatt...
Mondjuk kétlem hogy különösebb büntetést kapna.
De azt viszont nem értem hogy ha ezt le lehet tartóztatni, akkor WH és egyéb csalások készítőit, mint pl. a Totalcod-on is fent lévő cikkben szereplő "X22" gyereket meg társait mért nem. Mert azokat aztán jóval keményebben kiosztanám... -
#8355 nem -
stifi #8354 üdv srácok
volt patch az elmúlt 2 hétben? -
atyiko #8353 Bizonyára rengetegen várják már a minden problémát orvosló patch-cset. Korábban részletesen közzé tettük a fejlesztők által meghatározott javítás tartalmát, de egészen eddig szinte még körülbelül sem tudtak pontos időponttal megajándékozni a tűkön ülő játékosokat. A közösségi menedzser azonban a minap egy twitteres bejegyzés során közölte a nagyérdeművel, hogy jövő héten érkezik a frissítés, ugyanis már a minőség-ellenőrzés fázisába ért a fejlesztése. A foltozás egyébként nagy ívben összefoglalva optimalizációt, ranked meccseken lévő csapatváltást, exploit javításokat foglal magában és lehetőség lesz 12 játékos szerverek indítására.
forrás: TOTALCOD.HU -
#8352 csak elnézted, ez minden szinten így van, 50-es szintet is ki kell vinni, akkor tudsz majd váltani. -
#8351 jó lesz ez még sokáig -
killerkocka #8350 Fagyás ellen lehetőségek:
-config_mp.cfg kitörlése
-maponként consolba /sv_restart
Legbiztosabb viszont, hogy várunk türelmesen a patchre, elvileg ez csak 1 hét még, szóval türelem bizonytalan patchet terem. Talán jobb lesz, legalábbis remélhetőleg. -
rikkcsicsi #8349 nekem is ugyan ez van.Jo lenne valami segitség:!!! -
#8348 Na igen, lehet csak 2 év lesz, lehet még annyi se. Lényeg, hogy most ezek mennek jól, aztán majd eldől. -
#8347 -
handrx #8346 Hello srácok!
Tegnap el jutottam a Prestige level 3. szinthez, elvileg. Át is váltott az embléma, de nem törli az eddig elért eredményeimet, és nem lehet a Prestige modba belépni! Ja és 60 000 XP kell az 1. szint eléréséhez! Hogy lehetséges ez? Hogy működik 1álltalán ez a Prestige dolog a játékban?
Mert korábban elértem az 50. 5 szürke csillagos szintet, majd a menüben az Operations > Playcard részben alul be léptem a Prestige modba. Figyelmeztetett is hogy ki töröl minden addigi eredményt chellengeket, xp-t, cod pontot. Ez rendben is volt. Kezdtem előről a szint lépést 1-től fel 50-ig. Amikor elértem az 50. szintet másodszorra, elvileg ez lenne a Prestige level 1., akkor nem adott többé se xp-t se cod pontot.
Be kellett lépni újra a Prestige modba, megint figyelmeztetés stb.. és törölt mindent! Kezdtem megint elöről. Közben persze meg változott az embléma!De tegnap mikor meg volt a Prestige level 2. magyarán 3. alkalommal is el jutottam az 50. szintig, akkor jött az hogy elvileg már ugye a Prestige level 3. modban kellet volna a korább módon "belépni", de inaktív a Prestige mod menüpont! Az első szint eléréséhez 60 000 XP kell!! Amit persze számol is!
Hogy van akkor most ez? Mert hiába akartam belépni megint a Prestige modba, hogy aztán le nullázzon minden elért eredményt, és kezdeném megint előről nem lehetett belépni Prestige modba!!
Köszönöm a válaszokat! :) -
#8345 BO-hoz hasonló pofátlan gépigény növelések mellett kétlem azt a 3-4 évet :( -
#8344 -
#8343 Köszi szépen!
Igen, én se akartam sokat rákölteni, bár elég húzós volt nekem ez is. De már vagy 3 hónapja néztem az alkatrészeket, meg tanácsokat kértem a fórumokon, hogy legyen egy olyan ami azért még 3-4 évig biztosan jó lesz. -
Bugge #8342 Bár alaplap lehet nem ilyen :)
A lényeg, hogy a proci egy E6300-as ami gyárilag 2,8GHZ és stabilan megy már kb fél éve 3,6GHZ-en. A gyári hűtésével :) -
Bugge #8341 Gratula a gépválasztáshoz. Örülök, hogy vannak még emberek akik megmaradnak a realitás talaján és nem költenek százezreket egy gépre. :)
Nekem kb 1 éves a konfigom és nem fogok még cseréni :)
Gigabyte EP41T-UD3L Intel P41 LGA775 ATX alaplap
2x2GB DDR2 RAM 1088MHZ
1,5Terra HDD
Ati 4890 1GB DDR3
:) -
#8340 Ja, és persze erre a gépre majdnem 1 éve gyűjtöttem, azért is örülök ennyire:D -
#8339 Na emberek!!!
Tegnap meglett az új gépem. Előbb próbáltam ki, SP is és MP is minden max és 75fps alá nem is megy soha. Szóval kitűnően megy. Viszont tudom, hogy már sokszor volt, de valaki leírná nekem, azt a pár sort amit érdemes átírni a cfg-ben? Nagyon megköszönném! Csak az kell ami olyan mint CS-ben a rate-ek.
Amúgy a cfg-m nem nagy szám:
GIGABYTE GA-P55-UD3L
INTEL Core i3-550 3.20Ghz 1156 BOX
KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT KVR1333D3N9K2/4G
VTX3D VX5770 1GBD5-H PCIE
SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
GIGABYTE GZ-PB Fekete
CHIEFTEC GPS-450A 450W
ipon-ba 125k volt.
Jó játékot mindenkinek!
-
#8338 van, hogy random módon meghülyül és lehet 50e lovetta, nem jegyzi meg a contract-okat vagy éppen megcsinálom valamelyiket és mikor kilépek menübe 0-át ir oda ahol 75-nek kéne lennie, kb 1,5 óra játékkal. mikor visszalépek játékba, akkor meg megint 67-nél jár...na erre varrjál gombot :D
azt is csináltam már, hogy beléptem fegyvert állitani, mert olyankor downloadolja a dolgokat pluszban. egyszer letöltötte a jó eredményeket, aztán már nem.
Olyan létezhet, hogy az adott szerverek nem küldik el helyesen vagy csak jóval később a játékosok adatait? mert már erre is gondoltam, mivel nem mindig csinálja ezt, van, hogy 2 órán át jól adja az infokat és a statokat. -
killerkocka #8337 Ezt mondom, hogy csak így adja be, de az ég szerelmére, ha már úgy zoomolok rá, hogy be van célozva, beadhatná igazán. Hülye megszokás nálam ez, szal nehéz az átállás, hogy mindig mellé kell célozni, aztán ereszd el a hajad a célponton -
#8336 Ilyenkor kell még szerezni kb 3k CP-t. Aztán már nincs gond. -
Gabe18 #8335 Érdekes, engem is a Commando-val szivatott meg. Meglett a szint, pénz volt bőven. Beállítgatom a class-t, rányomok hogy mentse, erre visszadob arra szintre ahol aznap beléptem a játékba... -
Louis Cyphre #8334 Hi!
Lehet tudni, hogy az átvezető movie-kat leszámítva miért nincs hang a játékban? -
#8333 én ma 6x vettem meg egymás után ugyanazt a fegyvert, és hogy mindég visszavette, így lemondtam róla
!!!minőségi játék!!!
-
#8332 -
#8331 Mindjárt szétvág az ideg!!!
45-ös szintre léptem, volt egy rakás zsozsóm, kiváltottam a COMMANDO-t, majd zutty, alig hogy visszaléptem a menübe visszakerültem 43-as szintre és eltűnt a lovetta is ???
Valami tipp? Panaszkönyvbe hol lehet írni? -
#8330 Van olyan szeró ahol nem gyanúsítják az embert wh-val ha a fél szemét mindig a bal felső sarkon tartja? -
#8329 Remek. Lassan játszható lesz. -
#8328 pcdev
Patch is in QA. Includes optimizations, team switching on ranked matches, exploit fixes, and more. Should go live next week. -
#8327 eszközkezelőben! én win7-et használok... tessss -
#8326 A kovi patchban remelem orvosoljak a hangproblemat, mert 4-5 mecs utan nekem kurvara kezd zavaro lenni ez a bugas/recseges. Na meg a csapat valtast tegyek be, akkor a kovetkezo patchig elegedet leszek eggyelore.
Amugy nekem jol megy, nem volt semmi erdemleges a napokban a gameval kapcsolatban. -
#8325 Azt hogyan tudtad letiltani pls írd le nekem is. -
#8324 Nah. Nekem NOD-om nincs. sőt per pill semmilyen víruskergetőm nincs. tűzfalat is kilőttem (azt más okokból) De ugyan úgy szaggat meg a hang is érdekes. Viszont a hangfixes dolognál kipróbáltam, hogy letiltottam a videókártya hdmi audió akármit. azóta sokkal játszhatóbb lett. most már egész jól elvagyok vele. -
#8323 Nálam is állandóan ez van, remélem a patch majd segít rajta. -
#8322 mert nem így kell lőni vele, hanem gyorsan, rántva, és beadja, meg a randomot is -
#8321 valaki tud valami megoldást arra hogy ne fagyjon meg a játék? van hogy játék közben megfagy minden és azt írja a program nem válaszol.