Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Szerintem a GTben van a legjobb autós irányítás... szerintem.
Grid is jó, de a vége felé rohadtul eluntam az egészet és az irányítás sem valami jó. Azt meg hogy ki hogy mire költi a képzeletbeli pénzét, nem tudom hogy jön ide...
halál unalmas körverseny az egész.
talán a grid volt az egyetlen ezekbõl amiben volt egy kis hangulat az elmúlt években. 1000 autó, jajdejó, az utcán nem tudok 2-t megkülönböztetni, csak tudom hogy a suzuki 1 szar amit két kézzel összenyomnék és még ezt is képesek részletre venni az emberek és 20 éven át fizettetni még a gyerekeikkel is 😄
ha meg multiplayer autós game kell akkor ott a trackmania, thats the skill, motherfucker 😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Kemper témához hozzászólva: nem értem ezt a "nincs létjogosultsága elbújni/várakozni, mert mindenki rushol" Hát b+. Ne rusholjon egy S&D vagy HQ pályán. De komolyan. Ez kész vicc, még leírva is. VÉDENI kell egy objektumot! Azt hogy véded máshogy? rohangálsz az objektum körül céltáblával a nyakadban és reménykedsz, hogy te látod meg hamarabb a feléd rohanót?😊 Nyilván egy idióta nuketown pályán nincs létjogosultsága a kempelésnek, de ott meg úgyis kilövik pillanat alatt, aki valahol leáll, mert 2. kill után levágják kb. hogy hol van. De alapvetõen a S&d pályának a lényegének annak kéne lennie, hogy a csapat bevédi, és az ellenség nem ész nélkül rohangál, hanem megpróbálja az ellenséget kifüstölni.
Csakhát mivel a játékosok 99%-ának a játék kimerül annyiban, hogy a sarkon ugrok egyet, és vetõdve becsúszok hasalva, lövök, aztán futok tovább, és senki nem véd semmit, így ezen játékmódok is értelmét vesztik. Fõleg, mivel a többség ezt akarja csinálni, rögtön kemperezni kezdenek arra, aki esetleg a feladatnak megfelelõen próbál cselekedni. Ráadásul még ki is basszák, mert nem ugra-bugrál, hanem a mode-nak megfelelõen játszik. Elég gáz😊
Különc : Nem tudom... nekem nagyon sok kellemes emlékem van a régebbi részekkel... És azért van ebben a részben tartalom, rengeteg autó, 12 vagy 16fõs online...
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
az MW 2-ben "relatíve" nagyobb pályák voltak (meg volt lehetõség bujkálni), tele kemper helyekkel. az MW 2-es gamerek jó része idejött -én is , talán te is, + sokan mások- ITT más a játék. rohanós, kispályák, stb. Megmondom, amíg OTT alig haladtam, mert féltem hogy lelõnek -imho "kemperkedtem" - itt az elsõ pár játék után rájöttem, hogy TOLNI kell folyamatosan, ha pontot akarok elérni, ha halál, azonnal mész, és adsz nekik, mert ha nem, az utolsó leszel, vagy elõtti (tapasztalat..)
Ezért talán -legalábbis nálam- sokkal jobban haladok, mint az elõdnél. bár ez relatív, és sok mindenen múlik, de játszottam korábban elég sokat CS-el- ami egy igen más mûfaj, és közben a COD multikat kihagyva- így nem sokat tudok a többirõl, de itt ezt látom az MW2 vs. BO között.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Csá! Le lehet szedni a Black Ops DLCjét, de csak ma inygenes!!! www.blackopsdlc.co.cc Login a jobb felsõ sarokban!!! SIESS!!!
Nagy kamu😄
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Nuketownon, TDMben egyértelmûen nem kempelek, ezért irtam azt a két játékmódot, ahol szerintem KELL(het) kempelni hogy nyerhess
Ám miért van CODban ilyen kemper utálat? (CoD 2, WaW és ez amikkel eddig játszottam csak) CSben nem fanyalogtak ennyire miatta, pedig ott is ment ezerrel.
annyi ember rushol ezeken a kis pályákon, hogy bizony egy bújkáló ember itt kemper, tetszik/nem tetszik.
itt nem igazán van TÚL sok létjogosultsága 1-2 pálya kivételével a sniperesnek ( talán pl. Cracked, Array), innentõl majdhogynem jogosan kempereznek le.....
egyébként mindenki úgy játszik, ahogy tud. EZ végül is egy játék. Engem is tettek más ki, mert elsõ nekifutásra HC TM-ben lekaptam az elõttem felbukkanó társat az elsõ respawn után (akkor léptem be, azt sem tudtam kivel vok), azonnal repültem.
A gyereket meg azért, mert ugrás közben a Jungle hídon leszedett valakit, egy AIMBOT beírás, majd 10 sec után kick....
de sebaj, van 15.000 + server.....
Engem inkább azért nyaggatnak, hogy miért kempelek S&Dben meg Dominationben, amikor válaszolom mert ott a defend felirat, mindig jön a hõbörgés.
Vagy valamit rosszul csinálok? A rusholós, hentelõs, bunnyzós játéknak ott a free-for-all, team deathmatch...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
<#vigyor2>#vigyor2>
mert még nincs warez multi. ilyenkor ott már régen volt.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
a játszhatótól azért elég messze volt még így is!
black ops, mw2 dobozos, karcmentes, termesetesen bannmentes mind
reszletek mail/privat
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
seta com_maxfps "85"
Ezt a sort kell átírni a cfg-ben.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
The Matrix has you...
itt valami mélyebbre kell gondolni, mint a proci vagy a vga (egy alkalmazás, egy rossz hlyen lévõ dollárjel a kódban, vagy maga a steam?).. valami olyan dolog lesz a ludas, ami nagyon sok embernek a gépében van, de ha ennyi idõ alatt nem jöttek rá, akkor csak mázliból fognak, már ha egyáltalán foglalkoznak vele...